Şimdi Ara

Thermaltake Big Typhoon Tanıtım. Test ve Gorusler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Thermaltake Big Typhoon Tanıtım. Test ve Gorusler.

P/N CL-P0114 Uyumlu İşlemciler Intel P4 LGA775
    Intel P4 478 Prescott FMB1.5
    AMD Athlon 64 / Athlon 64 FX
    AMD Athlon XP up to 3400+
    AMD Sempron up to 3400+
    Soğutucu Boyutları 122 x 122 x 103 mm
    Heatsink
    Materyeli Copper Base & Aluminum Fin (142Fin) Heatpipe ( 6 mm) x 6pcs
    Fan Boyutları 120 x 120 x 25 mm Max. Hava Akımı 54.4 CFM
    Çalışma Voltajı 12V Max. Hava Basıncı 1.87 mm H2O
    Başlangıç Volajı 7V Gürültü 16dBA
    Güç Girişi 3.6W Connector 3 Pin
    Fan Hızı 1300 ±10% RPM Ağırlık 813 g (28.70 oz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iStPaLaDiN -- 11 Nisan 2006; 16:32:59 >

• İkisini birlikte kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım..tabii yüksek ısı dağıtıcıları olan ramler kullanamzsanız..c2pro vs gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: A Dying Wish

İkisini birlikte kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım..tabii yüksek ısı dağıtıcıları olan ramler kullanamzsanız..c2pro vs gibi.

peki montajda arkadaki plakayı söktünüz mü ? yani sökmeye gerek var mı? illa big typhoon'dan çıkan parçaları kullanmak lazım mı montaj için ?
  • sorun halledildi gibi uygulayanlar varmıs sorun olmayacak ins.
  • İnşallah alıncca loaddaki test sonuçlarını yayınlarsan sevinirim..Bu arada nerden alıyorsun. Vega'ya baktım yoktu...
  • kesınlıkle testlerı yayınyacagım forumdaki kengurum kullanıcı adlı arkadastan alıyorum 2. el yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: iStPaLaDiN

sorun halledildi gibi uygulayanlar varmıs sorun olmayacak ins.

4 farklı anakartta kullandım ve hiçbirinde mobonun arkasındaki plastik parçayı sökmedi.yani uzun vidaları kullanarak sadece tek bir aparat ve o plastik parça ile sabitledim sorunda yaşamadım..sonderece de sağlam oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben suan kullanıyorum I klipsle plastik kısımı tutturmaya yarayan vidalarla beraber kullanmanı tavsiye ederim..
  • yarın elıme gecıcek bakalım cok iyi yorumlar aldım sogutucu hakkında hava akımı ve ses derecesı mukemmel mis .Artık yarın hersey bellı olacak
  • hayırlı olsun testlerini yayınla bekliyoruzz
  • suanda big typhoonu takmıs bulunuyorum stok sogutma ıle 26 derece wındows da olan pc Big typhoon la 19 derecede actı 18-19 sınırında seyiriyor..İcinden cıkan therman macunu kullandım ..Birazdan pc ye biraz yuklenme yapacagım bakalım kac derecelere cıkacak oncelerde uzun sure oyun oynadıktan sonra 44-45 dereceyi buluyordu bakalım sımdı ne olacak..
  • bıraz oyun sonrada cpu burn ile 5 dk lık bı test yaptım maximum 28 c yi gordu..Blok un altında kutunun ıcınden cıkan thermal macunu kullandım .Kasa kapagı kapalı ancak yan kapakta fanın uzerıne gelecek sekılde agır devirde donen 80 mm lık bi fan bulunuor artık kararı sız verın iyimi kotumu sonuclar ....
  • bundan iyisi can sağlığı :)
  • sonuclar guzel valla hayırlı olsun
  • @ iStPaLaDiN abi güle güle kullan hayırlı olsun.. soğutur demiştim ama bu kadar beklemiyodum açıkçası
  • @kengurum aga cok saol valla bende bu kadar beklemıyordum 2700 mhz de suanda cok memnunum ...Ancak yenı olarak bısey farkettım yan kapakta fan var demıstımya onu cıkarttıgımda daha ıyı oldugunu fark ettım sanırım fanın vurdugu hava sogutucuyu boguyor ..en ıyısı temız havayı dısarıdan kendısı cekmesı zaten kapaga mesafesı 5-6 cm kadar hem sesten tasaruf yapmıs olduk hem enerjiden
  • o zaman yan kapaktan bir fan ile hava üfletmeyelim veya havayı çektirmeyelim
  • yazdıgımı yanlıs anlamayın yan kapaktakı fanlar cok yararlı oluyor ancak kasanızın buyuklugu ve ferahlıgıda onemli benım kasa cap bakımından bıraz dar oldugu ıcın big typhoonu taktıgımda fan yan kapaga cok yakın oludugu ıcın yan kapaktaki fanın yararından cok zararının oldugunu dusundugum ıcın oyle bısey yazdım
  • peki ekran kartına değmiyormu benim eski bord neo 2 idi cpu ve ekrankartı yakın değilmi sırf o yüzden almıyordum big tayphunu şimdi kullanıyorum
    normal bir su soğutma gibi mubarek
  • evet biraz yakın ancak bi sorun sekil etmiyo tek pipe degiyor ne ekran kartını kastırıyo nede blok kasılıo .dedıgın gıbı sıvı sogutma gibi sonuclar ortada gercekten daha ıyısı olamaz hava sogutmada sanırım

Duzenleme:Bu arada testler 2700 mhz de yapılmıstır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iStPaLaDiN -- 11 Nisan 2006; 0:37:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.