Şimdi Ara

Thermalright ultra 120 için fan tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/thermalright-ultra-120-extreme-rev-c-amd-intel-islemci-sogutucusu.html

arkadaşlar linkdeki bu soğutucuyu kullanmaktayım üzerinde akasa viper fan var bu fan oc yaptıkdan sonra yükde iken ses yapıyor, gerçi soğutma yönünden sorunum yok bu fanı eksoza kullanıp soğutucu için sessiz iki fana ihtiyacım var önerebileceğiniz kaliteli ve sessiz fan tavisyelerinizi bekliyorum

• ben mux-120 black modeliyle akasa viper fan kullanyorum ses ckarmaması lazm o fanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: X-Posed

ben mux-120 black modeliyle akasa viper fan kullanyorum ses ckarmaması lazm o fanın

Evet haklısın bu gün fanı söktüm ve bir ayağın tam oturmadığını vidadaki yayın alt tarafa geçtiğini farkettim artık işlemci ısınmıyor ve fan daha sessiz çalışıyor fan almaktan vaz geçtım oc 4.4 ghz çok rahat ve serin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ErKaN-23

quote:

Orijinalden alıntı: X-Posed

ben mux-120 black modeliyle akasa viper fan kullanyorum ses ckarmaması lazm o fanın

Evet haklısın bu gün fanı söktüm ve bir ayağın tam oturmadığını vidadaki yayın alt tarafa geçtiğini farkettim artık işlemci ısınmıyor ve fan daha sessiz çalışıyor fan almaktan vaz geçtım oc 4.4 ghz çok rahat ve serin

sorunun çözüldüğüne sevindim o fan işlemci soğutmada iyi iş çıkartıyor ben 6 aydır kullanıyorum ve memnunum baya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.