Şimdi Ara

thermalright silver arrow ISINMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde m5a97 anakart var ve birde 1 ay önce aldıgım thermalright silver arrow var oyun oynadıgımda 80 dereceyi buluyor acaba sıkıntı nedir anlamadım gitti. Anakartı garantiye gönderdim bişe yokdendi eksene gönderdim bide onlar baktı sogutucu ve işlemciye onlar taktı ama nafile nedir acaba sorun
    AMD 8350 var onceden stok fanda bile böyle olmuyordu ama sonra dan stok fandada oldu acaba sıkıntı işlemcide olabilirmi.

• Soğutucuyu işlemcinin üzerine sağlam oturttunuz mu? Termal macunu yeniden uygulayınız.
  • Sahin36 kullanıcısına yanıt
    Normal ısı kaç derece? (pc boştayken)
    Bende de Silver Arrow SB-E var 3570K birlikte kullanıyorum 4,6ghz boşta 29 yükte 60 civarı geziyor soğutucu montajınızda kesinlikle bi yanlışlık var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vintorez

Bende de Silver Arrow SB-E var 3570K birlikte kullanıyorum 4,6ghz boşta 29 yükte 60 civarı geziyor soğutucu montajınızda kesinlikle bi yanlışlık var

hocam ben yaptım montajı ilk yine aynı 70 80 derece idi Ama eksenbilgisayara gönderdim busefer onlar yaptı montajı yine aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: er36po

Normal ısı kaç derece? (pc boştayken)

25-30
    boştakı sıcaklık gayet normal, yanlız yükte biraz fazla,eğer kasanızın fotosunu çekip atarsan! sana yardımımız dukunabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: undefined

boştakı sıcaklık gayet normal, yanlız yükte biraz fazla,eğer kasanızın fotosunu çekip atarsan! sana yardımımız dukunabilir.

İşte hocam

thermalright silver arrow ISINMA SORUNU thermalright silver arrow ISINMA SORUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahin36 -- 15 Mart 2014; 19:20:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sahin36

quote:

Orijinalden alıntı: undefined

İşte hocam

thermalright silver arrow ISINMA SORUNU thermalright silver arrow ISINMA SORUNU

egzos çıkışına yakın olan fanın yönü yanlış ortadaki hangi yöne bakıyor tam seçemedim ama o da içeri üflüyosa onunda yanlış egzos fanına üflemesi lazım sen içeri doğru üfletiyosun ramlerin sanırım low profıl öyle görüyorum fotoğraftan egzos fanına yakın olanı cıkartıp ramlerin üzerine yerleştir fanı ben öyle kullanıyorum hemde ramlerin soğutmasınada yardım oluyor bide öyle test edermisin büyük ihtimal sıcaklıkların normale dönücektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravannelli -- 15 Mart 2014; 21:47:38 >

• ramlerin sogutucu larını cıkardım
    kusura bakmayın, misafirim gelmişti zamanında dönüş yapamadım. üstteki arkadaşın dadiği doğru,senin işlemci fanın ters tarafa öflüyor, pc yük altına girdiği zaman sıcaklığı dışarı atamadığı için ısı artı yor.
    yapman gereken: cpu fanını şu anki yönün tersine çevir,yeniden macun kullan, fanın sağlam oturduğundan emin ol senin sıcaklıklar 15-20 derece düşecektir.

kablolarına'da güzel bir çeki düzen vermeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er36po -- 15 Mart 2014; 23:41:02 >
  • sabah bi deniyeyim saolun :)
  • bios'dan akıllı fan açık mı ona bak.

olmadı en başta fanı maximum'a ayarla bakalım intel burn testinde kaça zıplıyor bir incele.

Core temp aç sıcaklığı takip et. 90'a ulaşırsa testi hemen kes.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.