Şimdi Ara

Thermalright IFX-14 Heatsink Cpu Soğutucu Bu sisteme Uygunmudur (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Thermalright IFX-14 Heatsink Cpu Soğutucu bu Cpu soğutucusunu satın aldım şuan kargoda ve ben anakartım ve işlemcime uyup uymayacağından tam olarak emin deyilim bir anlık istekle aldım araştırmadan işde herneyse...

Anakartım : ASUSTEK MAX FORMULA X38 DDR2+GLAN+SATA2 16X,
    İşlemcim : INTEL C2QUAD Q6700 2.66 GHz 1066MHz 8MB 64BIT

• uyumludur hocam alınca bir performans testi yapıp koyarsın inşallah
  • Yapmammı elbet yaparım ama hangi programlarla yapıcam bu testi ?
  • cpu-z olabilir güzel bir program SiSoftware Sandra Lite 2009.SP1 bilgisayarındaki bütün herşeyi annatıyor program
  • Öncelikle ilginizden dolayı çok teşekkür ederin...kargom geldi neredeyse 2-3 saatte ancak kurdum çok şükürki sapasağlam çalışıyor...Tek sorunum bilgisyar açılırken CPU Fan arızalımı ne biey uyazıyor F1 Tuşuna basmamı istiyor acaba bunu nasıl kapatabilirim...bios dan yağılması gereiyor galiba ama bilmiyorum nasıl yapılacağını?
  • Sıcaklık testine bu 2 programla bakıyorumama hangisinin taha net sonuc vereceğini bilmiyorum speedfan beni biraz endişelendiriyor remote aux cayırcayır yanıyor 52 falan gösteriyor o tam olarak ne oluyor veya diğwer programda bakmam gereken sıcaklık ölçüleri tam olarak hangisi oluyor orda 4 tane sıcaklık var galiba işlemcim 4 çekirdekli olduğu için ayrı ayrı gösteriyor...

Bu resimde 5 Dk tam yük altında bilgisayarın sıcaklık sonucu...Nörmalmisizce veya bu testi yaparken hangi programları açık tutuyim yada bu programı kullansam tam yükle çalıştıran programı kaç dk açık tutmalıyımki tam bir sonuc alıyım?

Bir sorundaha var ...elimde 2 tane klavye var ama birisi kablosuz ve mausuyla beraber set yani ama bende birde oyun klavyesi var bu iki klavyeyi aynı anda açık kullansam klavyelerden herhangibirisinde bir sorun olurmu acaba veya ikisindede çünkü oyun oynarken ikide bir klvye değiştirmek istemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem_08 -- 27 Ocak 2009; 0:39:16 >

• Sorun yaratmaz hayırlı olsun benimde alıcağım bir soğutucu thermaleright'a sonuna kadar güvenebilirsiniz ne kadara aldın ?
    Eğer fan takmadıysan uyarı verir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.