Şimdi Ara

there were multiple problems saving data..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizde bu sorunu yaşıyormusunuz bliz downloader %98 de takılı kaldı ve sürekli bu sorunu veriyor..there were multiple problems saving data...wow forumlarına baktım orda da bunu yaşayan çok var ama hala bi çözüm yok

• Aklıma ilk Hard Disk dolmuştur diyeceğim ama büyük bir ihtimalle değildir.
  • Genel bir sorun bu. Çözümü için herhangi bir torrent client yüklüyorsunuz. (uTorrent, Azureus gibi)

XP kullanıcıları:

1.) C:\Program Files\World of Warcraft\Cache\ klasöründeki BackgroundDownloader.torrent dosyasını çalıştırın. Eğer patch'in önceki 1.5gb'lık kısmını indirdiyseniz sadece 70mb'lık parçayı (wow-partial-2.mpq) seçili bırakın.

2.) İnen dosyayı C:\Program Files\World of Warcraft\Updates\WoW-3.0.1-to-3.0.2-Update içine kopyalayın.

3.) C:\Program Files\World of Warcraft\ içindeki BackgroundDownloader.exe'yi çalıştırıp programın patch'i doğrulamasını bekleyin.

Vista kullanıcıları:

1.) C:\Users\Public\Public Documents\Blizzard Entertainment\World of Warcraft\Cache\ klasöründeki BackgroundDownloader.torrent dosyasını çalıştırın. Eğer patch'in önceki 1.5gb'lık kısmını indirdiyseniz sadece 70mb'lık parçayı (wow-partial-2.mpq) seçili bırakın.

2.) İnen dosyayı C:\Users\Public\Public Documents\Blizzard Entertainment\World of Warcraft\Updates\WoW-3.0.1-to-3.0.2-Update içine kopyalayın.

3.) C:\Program Files\World of Warcraft\ içindeki BackgroundDownloader.exe'yi çalıştırıp programın patch'i doğrulamasını bekleyin.

• eyw tristam şimdi deniyorum inş işe yara
  • aynı problem..........
  • bunu yaptim olmuo bendede %95 de kaldi nedir bunu problemi
  • ya oyunun olduğu dosyaya yani mesela c:\prog files\wow a bakarsanız orada bad.files diye bi dosya atıyo patch yüklerken sorun ondaymış birisi updates içindeki wow-partial-2.MPQ silip background downloadere açıp tekrar yüklüyormuş ve yüklerken o bad files dosyasını siliyormuş tabi yüklerken sürekli geliyor o yüzden yükleyene kadar hep siliyormuş böyle yapıp yüklemiş ben denedim gene olmadı sonra tristamın dediği yolda kurdum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Off bende %95 de kaldım ne iş ya
  • %95-99 da kalıyorsa çözüm burda

benim de %99 da kalıyordu, söylenenleri aynen uygulamanız lazım.
  • benim%95 de kalmıstı suan o arakdaşın dedigi yontemi yapiorum torrent dan indi içine attim yanlıs torrent in indirdigi yerde farklı dosyalar ve farkli patchler vardi bende sadece 72 mb lık olan dosyayi kopyaladim updates in icine suan dogrulamayi yapio
  • iyide orda 600 küsür ve 900 küsürlük patchler var 72 yokki
  • Yöntemi uyguladım ama yine %99 da kaldı.
  • arkadaşlar bittorrent de açarsanız zaten orda hangi dosyayı indirmek istediğinizi soruyo ordn 70mb lığı seçeceksiniz indirip updates içine kopyalacaksınız sonra background downloaderı çalıştırıp doğrulayın bu kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepennthe -- 12 Ekim 2008; 17:37:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

Yöntemi uyguladım ama yine %99 da kaldı.

evet ya aynisi bendede oldu arkadaşın dedigini yaptim ama %99 da kaldi şimdi napıcaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zodd

quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

Yöntemi uyguladım ama yine %99 da kaldı.

evet ya aynisi bendede oldu arkadaşın dedigini yaptim ama %99 da kaldi şimdi napıcaz?

part2.mpq yu yeniden kopyaladım oldu. Torentle indirdiğim dosyayı yani.
  • hiçbir şey yapmanıza gerek yok sadece launcher ı tıklayın oradaki options seçeneğini açın ve oradaki 3 kutucuğuda işaretleyin oyunu açın ve kapatın backround downloader çalışsın 15-20 sn lik bi hızlı doğrulama yapacak sonra da çok hızlı bir şekilde geri kalan kısmı indirecek...kolay gelsin...
  • Bu paketi manuel olarakta indirebiliyormuyuz. İş yeride indirmeyi düşünüyorumda :)
  • http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors burdan indirebilirsin ama 70 mb lık yok galiba onuda 2.msj da verilen yöntemle indirebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: girit1980

hiçbir şey yapmanıza gerek yok sadece launcher ı tıklayın oradaki options seçeneğini açın ve oradaki 3 kutucuğuda işaretleyin oyunu açın ve kapatın backround downloader çalışsın 15-20 sn lik bi hızlı doğrulama yapacak sonra da çok hızlı bir şekilde geri kalan kısmı indirecek...kolay gelsin...

Çok sağol
  • Tamam hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zodd -- 13 Ekim 2008; 22:34:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.