Şimdi Ara

ThePanelStation - Markafoni 20,50 ve 100 TL hediye çekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The panel station adlı anket sitesinde Markafoni'den 20,50 ve 100 TL lik hediye çeki veriliyor. Ben şuana kadar 50 TL'lik çek alabildim. Bu anket sitesinden şimdiye kadar 50 TL'den daha yüksek miktarda hediye çeki alan var mı? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgokhan90 -- 19 Haziran 2013; 16:54:08 >

• Bir arkadaşım 20 TL'lik Markafoni alışveriş çekini almış.. Umarım üye olanlarda daha fazla kazanır..
  • O kodu nasıl kullanıyoruz bilen varsa yazabilir mı bende de var suan 20 tl lik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebsan

O kodu nasıl kullanıyoruz bilen varsa yazabilir mı bende de var suan 20 tl lik

Markafoni'ye giriş yapıp kodu alışveriş yaparken "kupon kodu" bölümüne yazmak gerekiyor sanırım. Bende henüz deneyemedim.
  • ThePanelStation'dan 50 TL lik bir alışveriş çeki talebinde bulunmuştum ancak gönderilen çek kodu ekran görüntüsünde gözüktüğü gibi 20 TL'lik yazıyor ancak Markafoni'ye kodu girdiğimde direk 50 TL indirim yansıyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgokhan90 -- 19 Haziran 2013; 16:53:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.