Şimdi Ara

Then I took an arrow in the knee [SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu konuyla ilgilide baya rageler yapılıyor. sizde paylaşabilirsiniz

• arrow to the knee ne alaka ya pek anlayamadım dize ok yeyince ne oluyo biri açıklayabilirmi

• Skyrimde guardların konuşmasına dikkat etsen anlardın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KötüKedii

arrow to the knee ne alaka ya pek anlayamadım dize ok yeyince ne oluyo biri açıklayabilirmi

• genelde böyle memeleri açıklardım ama..
  • Dizine ok yemeyen kalmadı D:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzdh -- 13 Aralık 2011; 20:40:42 >
  • Skyrim de hangi şehre gidersen git neredeyse bütün guardlar "i used to be an adventurer like you, then i took an arrow in the knee" diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    highest in the room kim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyunla ilgili ama hic oynamayanlar icin espriyi aciklayabilir misiniz

edit: aciklamis ustteki arkadas tesekkurler kac gundur ne oldugunu bilmiyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EF5D30D9 -- 13 Aralık 2011; 20:42:21 >
  • Kesin izleyin, dayanamayıp diz katliamı yapıyor adam.
  • Olum açmayın skyrimle ilgili konular. Nereye baksam skyrim skyrim skyrim. delirecem artık oynayamıyom işte, gücüm yetmiyo anlamıyomusunuz kıskanıyom kendimi kötü hissediyom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Olum açmayın skyrimle ilgili konular. Nereye baksam skyrim skyrim skyrim. delirecem artık oynayamıyom işte, gücüm yetmiyo anlamıyomusunuz kıskanıyom kendimi kötü hissediyom.

/>
  • İnternetiniz hayırsız olsun lan 2012ye girecez hala arrow in the knee ne diyo adam tübe estağfurula
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

İnternetiniz hayırsız olsun lan 2012ye girecez hala arrow in the knee ne diyo adam tübe estağfurula

ne bilek olm bizimde pc miz oyunu açsaydı bizde bilirdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KötüKedii -- 13 Aralık 2011; 21:32:35 >
  • Bu oyun zevkli mi ya? RPG oynamayan birisiyim. Mass Effect, Fable falan severim genelde rpg olarak.
  • çok aşırı rpg değil yani bilmeyen biriside oynayabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.