Şimdi Ara

ThemeForest Admin Panel Template Kurulum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://themeforest.net/item/peach-clean-smooth-admin-template/full_screen_preview/780016 adresindeki admin panel template satın almak istiyorum. Bunu kendi sitemle nasıl entegre edebilirim? Anladığım kadarıyla php dosyası yok içinde html dosyaları var. Bu admin panelden siteme veri girişi yapabilirmiyim? Bu konularda çok bilgim olmadığından satın almadan önce sizlere sormak istedim.

• Siteye tema eklemek gibi kolay olmayacağı kesin :). Php dosyaları olmadığından ki zaten olmaması normal, eğer çok bir bilginiz yok ise zor olacaktır entegre etmeniz. Bir bilene yaptırmanız gerekebilir. Üst düzey php-mysql bilgisi gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExpDisease -- 12 Kasım 2011; 13:29:41 >
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Sanırım en iyisi hiç uğraşmamak.
  • Kullandığınız sistem nedir ? Wordpress, joomla, drupal falan mı kullanıyorsunuz, kendi yazdığınız bir sistem mi var yoksa düz html bir siteniz mi var
  • Hazır sistem değil. Kendi oluşturduğum html site. Admin panelli hale getirmek istedim fakat sanırım önce php öğrenmem lazım. O yüzden php öğrenmeye başlıcam yarından itibaren
  • hocam bu sistem ExpDisease ninde dediği gibi abuk subuk admin panellerini adama benzetmeye yarıyor. yani hazırda bir admin panelin varsa( ki kod yazanlar gafik işleriyle uğraşmaktan hoşlanmaz ) bunu panelin görünüşü yapabilirsin.
  • Demekki önce admin paneli oluşturmam gerekiyor. Biraz zaman alıcak ama en iyisi php öğrenip kendimin oluşturması.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sıfırdan php öğrenip admin panel yapmak biraz uzun zaman alacaktır. Size tavsiyem wordpress, joomla gibi cms'leri kullanmanızdır. Hem sorunsuz olur hem de vakit kaybetmezsiniz böylece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.