Şimdi Ara

TheDarkTongo Vayne Montage hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama sadece tartışmak için açtım, birçoğunuz eminim izlemişsinizdir bu montajı. Ben ilk izlediğimde lolde script gibi hacklerin olduğunu bilmiyordum, izlerken gerçekten adamın harika oynadığını düşündüm. Denk gelip tekrar izledim ve bu sefer bana script gibi geldi çünkü çok değişik bir oynayış tarzı var. Eğer en düşük hıza çekip izlerseniz eminim sizde şüpheleneceksiniz bazı yerlerde, belki de çok iyi oynuyordur bilemeyiz ben sadece başkalarının düşüncelerini merak ediyorum.

Edit : Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın DarkTongoya scripter demiyorum o sadece editi yapıyor, playler kendisine ait değil anonim birine ait

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED4828CEC -- 8 Mart 2015; 11:56:20 >

• Blitzin q sundan kaçtığı yere kadar script değildir diyordum ama ondan sonra ard arda gelen dodgelar script olduğunu kesinleştirdi. O annie ultisinden kaçmayı başaran insan ya korelidir ya da insan değildir zaten.
  • Yapamadığınız şeylere hemen script damgası vurmasanız . Yayınlarını arada bir takip ederiyorum daha iyi şeylerde yapıyor Lee vs herolarla bide adı üstünde Montage yani fail olduğu şeyleri koyacak degil Bazende şansı yaver gitmiş olamazmı güzel hareketleri toparlayıp koymuş bide iyi bir oyuncu olduğunu da katarsak gayet normal bence .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AoE-BulletZ

Blitzin q sundan kaçtığı yere kadar script değildir diyordum ama ondan sonra ard arda gelen dodgelar script olduğunu kesinleştirdi. O annie ultisinden kaçmayı başaran insan ya korelidir ya da insan değildir zaten.

Playleri yapan adama ulaşacağımız bir yer bile yok kimliği belli değil bu kadar iyi oynayıp anonim takılması ayrı bir garip. Annie ultilerini belki baitleyip dodgelarsın, belki ama. Jinx ve annie ile 2v1 attığı yerde annie hep ulti atma rangeindeydi baitleme gibi bir olayda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BunnyFooFoo

Yapamadığınız şeylere hemen script damgası vurmasanız . Yayınlarını arada bir takip ederiyorum daha iyi şeylerde yapıyor Lee vs herolarla bide adı üstünde Montage yani fail olduğu şeyleri koyacak degil Bazende şansı yaver gitmiş olamazmı güzel hareketleri toparlayıp koymuş bide iyi bir oyuncu olduğunu da katarsak gayet normal bence .

Flood yapıyorum kusura bakmayın da bu adamın yayını yok diye biliyorum yani bu playleri darktongo yapmıyor eğer onu kastediyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED4828CEC -- 8 Mart 2015; 11:52:55 >
  • Arkadaşlar %100 script.Çok bariz belli.En başta vayne gragas q yu dodgeledikten sonra farkettiyseniz hızlandırılmış yerinde fazla belli olmuyor ama karakter bi sağ bi sol bi sağ bi sol rahat 4-5 kere dönüyor program kime kilitleneceğini anlayamadı heralde normal bir insan neden böyle bir şey yapsın.
  • Yav sizde herkese script demeyin sıktınız artık ha cidden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lynxou hk.
    9 yıl önce açıldı
    Challenger Rush
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yapamadığınız şeylere hemen script damgası vurmasanız . Yayınlarını arada bir takip ederiyorum daha iyi şeylerde yapıyor Lee vs herolarla bide adı üstünde Montage yani fail olduğu şeyleri koyacak degil Bazende şansı yaver gitmiş olamazmı güzel hareketleri toparlayıp koymuş bide iyi bir oyuncu olduğunu da katarsak gayet normal bence .

Adam ban yedi neyin kafasındasın?
  • Bir şeyler var Annie ultisinde ve ilk Gragas ulti dodgesinde anladım,kararsızlık falan değil o bildiğin başka bir şey yönlendirmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: OGCJM

Yav sizde herkese script demeyin sıktınız artık ha cidden

Bu dodgelar oynayış tarzı hiç normal değil ki üstteki üye banlandığını söylüyor
  • quote:

Kafan mı güzel çogu aynı oyun onların

• Script olup olmadığını tartışmayın ilk gragas ultisinden sonraki titremesinde belli oluyor script olduğu zaten
  • Maçıma geldi sağlam oynuyor eleman khazixle taşımıştı script olacağını sanmam çünkü euw ana sayfada riot falan videolarını paylaşıyor bu adamın
    edit:Scriptmiş beyler ilk başta ne titretti be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starixa -- 8 Mart 2015; 14:07:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starixa

Maçıma geldi sağlam oynuyor eleman khazixle taşımıştı script olacağını sanmam çünkü euw ana sayfada riot falan videolarını paylaşıyor bu adamın
    edit:Scriptmiş beyler ilk başta ne titretti be

Bu adamın başka videoları mı var bulamadım ben ?
  • bunun script oldugunu anlamayanlar oynamayı bi bıraksınlar lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.eye

quote:

Flood yapıyorum kusura bakmayın da bu adamın yayını yok diye biliyorum yani bu playleri darktongo yapmıyor eğer onu kastediyorsunuz.

Hayır yayın yapıyor . Script kavgasına girmicem ne yapıyorsa yapsın ne diyeyim yayınlarını izlediğim kadarıyla iyi hareketler çıkardığını söyledim . thedarktongo Twitch yazarsan bulursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

quote:

Adam ban yedi neyin kafasındasın?

Hangi Hesabı ban yedi senin kafa güzel herhalde
    bide bu adam reddit den bir anda ünlü oldu Sony Vegas a cok hakim biri ve yayınlarında bir cok kez montage yapmış biri . Halada oynuyor bu arkadaş ban vs yok .
    Edit : Thedarktongo yu mu diyorsun vayne oynayan adamamı diyorsunuz bi anlayamadım Vayne oynayan adamın videosunu izlemedim başlık ve yazıyı okudum Darktango ya deniliyor sandım KB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BunnyFooFoo -- 8 Mart 2015; 16:20:03 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.eye

quote:

Hayır yayın yapıyor . Script kavgasına girmicem ne yapıyorsa yapsın ne diyeyim yayınlarını izlediğim kadarıyla iyi hareketler çıkardığını söyledim . thedarktongo Twitch yazarsan bulursun.

Şu konuları bir düzgün okusanız güzel olacak

• -20 derece havada ben böyle titremedim nays script

• Herkes scriptle böyle video yapabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.