bu filmi ilk vizyona girdiğinde sinemada izlemiştim bi de bugün director's cut versionunu indirip pc de izledim.. fark ettiniz mi bilmiyorum ama director's cut hatalı
valla bir korku filmi sever insan olarak bence çok güzel olmamış.Gene bazı filmlere göre iyi sayılır.Fazla beklentiye girmeden zaman geçirmek için izlenebilir
evet bazı deleted scenes, maskeli balo sahnesi de var
hayrola herkes merak ediyordu deleted scenes'i
kimse bişi yazmamıs
lan bi film izledik sinemada yarısından çoğunu kesmişler..sonra millet niye korsana yöneliyor derler... paramızla rezil oluyor ..hayret bişi.. bu balo sahnesini olduğu bir dvdrip versiyon var mı..
alternatif son ve orijinal filmide varmış bluerayde..
Efekt olarak çok beklentimi karşılamasada . Genel anlamda güzel bir filmdi diyebilirim. 10/7
quote:
Orijinalden alıntı: popeye85
alternatif sonu nasılmış ?
quote:
Orijinalden alıntı: slyman_b
quote:
Orijinalden alıntı: popeye85
alternatif sonu nasılmış ?
izlemedim ama söylemekte spoiler olur zaten..
yorumları okudukdan sonra içim rahatladı efekleri beğenmeyen sadece ben değilmişim. çok saçma kurt adamın koşması vs beğenmedim
quote:
Orijinalden alıntı: cdnm47
yorumları okudukdan sonra içim rahatladı efekleri beğenmeyen sadece ben değilmişim. çok saçma kurt adamın koşması vs beğenmedim
binanın tepesindeki kosma sahnesi cok güzeldi bence... bazı efekler iyi değildi..onda hem fikiriz... sandalyeye baplıyken kurtadama dönüşüyor..o kısım çok yapmacık olmuş...
Film kötü değildi, orta/iyi bir karışımdı. Efektler konusunda katılıyorum bazı yerler sırıtıyor resmen, bu tip bir film için önemli bir eksik. Genel olarak beklentimin altında bir filmdi, ama sıkılmadan izletiyor kendini.
Filmi beğendim.Yalnız kurt adam olurken ki giysilere bir şey olmaması yırtılmaması ve normal insan olduktan sonra elbiselerin büyük gelmemesi saçma olmuş.Hulk ta kıyafetler yırtılıyordu.Yada insana dönüşünce büyük geliyordu.Böylesi daha mantıklı.
Anlaşılan vasat bir film indirmeye değmez zaten hep aynı şeyler sarmaması normal.
flim daha yeni izledim güzel flim ama çok ağır bi ilerleyişi var izlenebilir bence en güzel kurtadam olan flim bide 1993 çekilen vardı ondan güzel olmuş yinede eskiği çok ama 6/10
tekrar izliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme