Şimdi Ara

The Wolf Man (2010) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
0
Favori
10.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekoroglu

The Wolfman 2010 UNRATED 720p Bluray x264-HUBRIS sürümünü indiren var mı? Bir sorunla karşılaştı mı?

HUBRİS sürümünde 10 20 sahnede görüntü bozuklukları var dostum...o yuzden indirme...
    indirceksen "CHD" yada "REFİNED" sürümleriden birini indir... ben biraz once CHD versiyon ile izledim hicbir problem yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ReNoVaTiO] -- 23 Mayıs 2010; 2:11:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

bahsedilen balo sahnesi yoktu ama izlediğimde ?

arkadaşım o bahsettiğim sahneyi trailer'da gördüm, maskeli baloyu basıp adamları sağa sola fırlatıyordu.

2 trailer var hanginisinde gördüm tam emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

bahsedilen balo sahnesi yoktu ama izlediğimde ?

arkadaşım o bahsettiğim sahneyi trailer'da gördüm, maskeli baloyu basıp adamları sağa sola fırlatıyordu.

2 trailer var hanginisinde gördüm tam emin değilim.

extended editionda falan mı olacak acaba ?
  • Filmi izledim fena değildi atmosferi bana Sleepy Hollow'u hatırlattı nedense.
  • Arkadaşlar filmin uzatılmış versiyonunu izleyen varmı aranızda, varsa ekstra sahnelerle ilgili yorum yaparsa sevinirim:))
  • Geç bile kalındı
  • 720p CHD indiriyorum...

Dikkatimi çekti bu filmin IMDB notu çok düşük kalmış => 6,3/10
    Bu da Alice in Wonderland gibi görselliği dışında birşeyi olmayanlardan mı?...izleyip göreceğiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

Torrent sitesi var torrent sitesi var.Daviyesi kolay kolay bulunmayacak çok güzel arşivi olan siteler var.Senelik veririm 20 dolarımı yılda bir kere seedbox kiralarım hadi bilemedin iki kere sonra krallar gibi ne ratioma ne birşeyime bakarım.
    Nuke:Filmde karelenmeler donmalar vs. oldugunda kullanılır
    Örnegin hubris sürümünde 00m56s.to.01m07s_01m34s.to01m44s saniyeleri arasında bozulmalar olduğu için NUKE yenmiş deniyor

Yav siz torrente veya rapidshare falan gibi indirme sitelerine para mı veriyorsunuz?

5 seneye yakındır torrent kullanırım. Onlarca terabyte içerik indirmişimdir şimdiye kadar. Bir kuruş da para vermedim. Sağlam siteye kapak attıktan sonra olay bitiyor.

ilk defa duydum bir şey indirmek için para verildiğini de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 23 Mayıs 2010; 17:10:23 >

• The.Wolfman.Unrated.Directors.Cut.2010.BluRay.720p.x264.DTS-FLAWL3SS
    şimdi başladı bu aksam izlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: a|i

The.Wolfman.Unrated.Directors.Cut.2010.BluRay.720p.x264.DTS-FLAWL3SS

Zamunda benim makinayı banlamasaydı ben de çekerdim şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Torrent sitesi var torrent sitesi var.Daviyesi kolay kolay bulunmayacak çok güzel arşivi olan siteler var.Senelik veririm 20 dolarımı yılda bir kere seedbox kiralarım hadi bilemedin iki kere sonra krallar gibi ne ratioma ne birşeyime bakarım.
    Örnegin hubris sürümünde 00m56s.to.01m07s_01m34s.to01m44s saniyeleri arasında bozulmalar olduğu için NUKE yenmiş deniyor

Yav siz torrente veya rapidshare falan gibi indirme sitelerine para mı veriyorsunuz?

5 seneye yakındır torrent kullanırım. Onlarca terabyte içerik indirmişimdir şimdiye kadar. Bir kuruş da para vermedim. Sağlam siteye kapak attıktan sonra olay bitiyor.

Bahsettigim siteler en aşşagı level 4 , 3 4 yıldır veya kurulduktan beri üyelikleri ve davetiye sistemleri kapalı yada açıksa daveyetilerin bile fahiş fiyattan satıldıgı yerler(her ne kadar yasak olsada alım satım sitelerce malesef satılıyor).Yani Türkiye şartlarında tutunmak imkansız.

Johnny Bravo hocam öbür sayfada nasıl girebileceginizi anlatmıştım,ama siz ilgilenmeyince yazdıgıma bende kaldırdım yöneticiler tarafından herhangi bir uyarı olmamak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 23 Mayıs 2010; 17:46:46 >

• film güzeldi , korku gerilim tarzı filmleri fazla sevmem ama bunu sevdim , akıcıydı gayet , olaylar iyi ilerliyordu , oyunculuk pek iyi değildi ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

Orijinalden alıntı: a|i

The.Wolfman.Unrated.Directors.Cut.2010.BluRay.720p.x264.DTS-FLAWL3SS

mamunda benim makinayı banlamasaydı ben de çekerdim şimdi

ben bayadır kullanıyorum mamundayı hiçbir sorunum olmadı şimdiye kadar
    filmin yorumları fena değil bencede iyi bi filme benziyo
  • quote:

quote:

quote:

Bahsettigim siteler en aşşagı level 4 , 3 4 yıldır veya kurulduktan beri üyelikleri ve davetiye sistemleri kapalı yada açıksa daveyetilerin bile fahiş fiyattan satıldıgı yerler(her ne kadar yasak olsada alım satım sitelerce malesef satılıyor).Yani Türkiye şartlarında tutunmak imkansız.

Johnny Bravo hocam öbür sayfada nasıl girebileceginizi anlatmıştım,ama siz ilgilenmeyince yazdıgıma bende kaldırdım yöneticiler tarafından herhangi bir uyarı olmamak için.

Hocam görmemişim bir şekilde bana ulaştırabilir misiniz ? Bir de benim makina banlı. Arkadaş torrent dosyasını atıyor bana açıyorum ve indirmiyor. Diğer arkadaşlarım giriyor çatır çatır ne iş

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

quote:

quote:

Hocam görmemişim bir şekilde bana ulaştırabilir misiniz ? Bir de benim makina banlı. Arkadaş torrent dosyasını atıyor bana açıyorum ve indirmiyor. Diğer arkadaşlarım giriyor çatır çatır ne iş

harddisk in mac adresini banlamıışşlar galiba mac adresini de değğişştiren programlar var ama dikkatli ol

• Remake olduğundan güzel diyebileceğim fakat günümüz için gayet sıkıcı ve sıradan bir kurtadam filmi olduğundan hoşuma gitmemiştir malesef. Yinede Anthony Hopkins için izlenir. Bu arada Gollumuda gördük hasret giderdik
  • Arkadaşlar Öncelikle Yazımdan dolayı rahatsız duyacaklar varsa lütfen kusura bakmasın ama yapmak zorundayım.

Filmin konusuna giriyorum,Bakayım diyorum arkadaşlar ne yazmış... Son bilmem kaç mesajın %90 ı Şu sürüm mü daha iyi bu sürüm mü daha iyi,RaPPiden mi indiriyorsun TorRRentten mi muhabbeti şeklinde geçiyor.

Arkadaşlar Burası "warrez" Sitesi olmadığından ötürü lütfen bu tip mesajlar konusunda elinizden geldiğince cimri davranın. Aralardan mesaj ayıklamak durumunda kalıyorum,filmle ilgili.
  • Filmi dün gece karanlık ortamda izledik. Gerçekten sürükleyici ve efektleriyle sarıyor. Ancak kurt adamın dört nala koşmasını güzel yapamamışlar bence. İzlediğim versiyon HUBRIS. takılma yada atlama görüntüde bozulma hiç birşeye rastlamadım. Buyrün size görüntü kalitesi hakkında ip ucu vereyim.

HUBRIS

• Bu da CHD versiyonunu görüntü kalitesi. Hem HUBRIS hemde CHD versiyonunu indirdim. Ben fark bulamadım. hangisini indirmek istiyorsanız indirebilirsiniz.

CHD

• Bence efektler beklentimin altında kaldı bu kadar iyi oyuncunun toplandığı bir film için. Aynı film daha sıradan oyuncular tarafından çekilseydi emin olun 10 üzerinden 6 nın üstünde puan vermezdi kimse. Her şeyde bilgisayar efektinin kullanıldığı çok bariz. Benim beklentimhttp://www.imdb.com/title/tt0103874/ bunun gibi bir film yönündeydi ama yazık olmuş...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.