Şimdi Ara

The Witcher serisine başlamayı düşünüyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The Witcher serisine imzamdaki sistemde başlamayı düşünüyorum. Ekran kartım çok zayıf, bunun farkındayım. Muhtemelen 3.oyun oynamaz; ancak hiç olmazsa ilk iki oyunu sistemim kaldırır mı?

Bir de şu soruyu sorucam; The Witcher (ilk oyunu kastediyorum) hakkında neleri bilmem gerekir? Hangi zorlukta oynamalıyım? (RPG tecrübem var, Dragon Age 1-2'yi bitirdim, şu an 3'ü hard zorlukta oynuyorum (very low görüntü kalitesinde). Skyrim'i bitirmeme çok az kaldı; ancak 40 level'i geçtim-sıkılınca bıraktım. Skyrim'i bir ara zorda oynadım, sonra efsaneviye kadar çıkardım.)

• o ekran kartınnı 2. oyunu açabileceğinden emin değilim. 1. oyun için ise EE sürümünü edinmelisin. Forumda türkçe yaması mevcut. başta kontrolleri saçma gelecektir. tavsiyem, yılmadan 8-9 saat geçirebilirsen oyun seni bağlayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

The Witcher serisine imzamdaki sistemde başlamayı düşünüyorum. Ekran kartım çok zayıf, bunun farkındayım. Muhtemelen 3.oyun oynamaz; ancak hiç olmazsa ilk iki oyunu sistemim kaldırır mı?

Bir de şu soruyu sorucam; The Witcher (ilk oyunu kastediyorum) hakkında neleri bilmem gerekir? Hangi zorlukta oynamalıyım? (RPG tecrübem var, Dragon Age 1-2'yi bitirdim, şu an 3'ü hard zorlukta oynuyorum (very low görüntü kalitesinde). Skyrim'i bitirmeme çok az kaldı; ancak 40 level'i geçtim-sıkılınca bıraktım. Skyrim'i bir ara zorda oynadım, sonra efsaneviye kadar çıkardım.)

valla witcher ilk oyun biraz alışılmadık tarzda... elindeki kılıcı farenin sol tuşuna her bastığında vuramıyorsun, yani oynaman gerek dediğimi anlayabilmen için. mesela skyrim gibi değil. değişik bi dövüş mekaniği var... ve de ilk başlarda çok sıkıcı
    ayrıca zıplama da yok...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.