Şimdi Ara

The Witcher 4 | PS5 ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
23
Favori
10.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cyperpunk2077 oyunundan ders çıkartıldıysa oyun yayınlanan video gibi çıkar.Yok hala akıllanmadıysalar havalarını alırlar.

Enazından ben oyunu almam, başkaları alır almaz onlar bilir vs…

• Hocam beni bloklamanızın sebebi nedir hatırlıyor musunuz, ben sizinle tartıştığımızı hiç hatırlamıyorum. Alıntı yapacaktım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • joven kullanıcısına yanıt
    Cyberpunk 2077 demo ya göre kötü görünen bir oyun değildi, mekanikler yanlış eksik ve bozuk bir oyundu. Demodaki kalabalık ve yaşayan bir şehir yoktu. Oyun şu gösterdiklerinin görsel olarak %60 ı gerçekleştirsinler ok. Yeter ki oyun bozuk ve eksik olmasın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CD Projekt Red, performans konusunda Cyberpunk 2077'de yaptığı hataları The Witcher 4'te yapmayacağından emin olacağını söyledi.

Stüdyo bu kez stabil 60 FPS sağlamak için konsol öncelikli bir yaklaşım izleyecek. Fakat Xbox Series S son derece "zorlayıcı" olacak.

x (formerly twitter)
    Insider Gaming (@InsiderGamingIG) on X
    https://x.com/InsiderGamingIG/status/1933953013103648920
  • https://www.atarita.com/the-witcher-4-konsol-odakli-gelistiriliyor/

CD Projekt RED’in teknoloji departmanının başkan yardımcısı Charles Tremblay, geçmişte yaşanan sorunları da göz önünde bulundurarak bu karar hakkında konuştu. “Her zaman PC’ye odaklanıyoruz, zorluyoruz ve sonra ölçeği küçültmeye çalışıyoruz ama geçmişte o kadar çok sorun yaşadık ki, bu sefer gerçekten konsol odaklı geliştirmeye öncelik vermek istiyoruz, değil mi? Sonra ortağımız Unreal ile çalıştık ve zorluğu gördük; PS5’te 60 FPS’te istediğimizi yapmak için, bilirsiniz, çok çalışmak gerekecekti.”

• oyun haberleri - merlininkazani.com
    Witcher 4 Kasabaları Devasa Boyutlarda Olacak
    https://www.merlininkazani.com/witcher-4-kasabalari-devasa-boyutlarda-olacak-haber-129015

Witcher 3’te Novigrad, Kuzey’in en büyük şehirlerinden biri olarak bilinse de teknik kısıtlamalar nedeniyle tam anlamıyla devasa bir şehir hissi veremiyordu. Ancak Witcher 4 ile bu durum değişiyor. CD Projekt Red, yeni nesil teknoloji sayesinde en küçük kasabalarda bile yüzlerce NPC barındırmayı planlıyor. Mühendislik üretim müdürü Jan Hermanowicz, “Nesil geçişini en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Bu yüzden her şeyi yeni baştan ele alıyoruz,” diyerek bu hedeflerini açıkladı.

• Ya bu devasa şehir devasa kasaba devasa köy kocomonn harita çok gereksiz zaman kaybı çoğu süreçler için. Birbirinden farklı içerikle yan görevlerle doldurun, oyunun mekaniklerine zaman ayırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 21 Haziran 2025; 19:13:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.