Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU] (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.304
Cevap
19
Favori
253.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu elf ne istiyor daha doğrusu ne diyor?

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kusadasi89 -- 19 Kasım 2008; 10:18:44 >
  • Elfçe konuşuyor. Beyaz Kurt Diyor. O kız sana herzaman öyle hitap edecek. Geralt yada Witcher demez.
  • bir de hediye filan veriyordun elfe ama ne verdisem kabuletmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kusadasi89

bir de hediye filan veriyordun elfe ama ne verdisem kabuletmiyor.

bi tane kurt öldür. wolf ped ver.
  • yav benimde bi sorunum var hani oyuna ilk başladığımız yerde (kale gibi biyer) oyunu oynarken işim çıktı oyunu saveledim ama sonra ana menüden kayıtlı oyunuma girince geralt yerde yatıyo ve hiç bi yere kımıldatamıyorum ama kılıç seçmek için x ebasınca kılıcı yerde yatarken çıkarıyo bilen varsa yardım etsin delircem witcher enhanced edition var bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_mehmet

quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

bu oyunda hatunları nasıl götürüyoruz..soru açık ve net..

chapter2 görevlerini almaya başladım daha tık yok..bi hatun evde olur tınlamaz diğeri barda şömünenin karşısında içer tınlamaz..evlerin içlerine girdim çiçekler verdim sağol der çeker gider..nerde yanlış yapıyorum..

oyunun başında Triss ve chapter1 de Vesna ile köylü bir kadın vardı onları ıskalamışsın.

madem chapter2 desin sana bir kaç hatun adresi vereyim.

Gossip. dedektifin evinin oralarda gezinen kasabalı bir hatun. Hatunla konuşmadan önce yanına kırmızı eldiven al ve eldiveni hatuna ver. o da sana verecek.

Half-Elf. Hairy bear inn in oldğu bölgede warehouse un karşısında abondoned house var. Oraya gir karşına bir bandit çıkacak, sana hayaletli bir evden bahsedecek. bahsedilen eve git. Eve gittiğinde ne olacağını yazmıyım. Evde yaşanacaklardan sonra half-elf sana verecektir.

Swamp ormanında druid lerin mekanına git Orada bir hatun var. Hatunla konuşmadan önce druidlerin mekanının kuzeyinde kurtlar var bi tane kurt öldür, wolf pelt al ve hatuna ver hatunda sana verecek

ha birde Carmen var ama onunla uğraşma o vermiyor. Carmen sana bir quest verecek questi tamamladığında carmenden para almazsan carmenin çalışma arkadaşları ile 1 gül karşılığında istediğin kadar.

chapter 2 de aklıma gelenler bunlar. oyunda cinsellik oyuncuların tercihlerine bağlı. diyalogları iyi takip et sonuca ulaşırsın.

Half-Elf. Hairy bear inn in oldğu bölgede warehouse un karşısında abondoned house var. Oraya gir karşına bir bandit çıkacak, sana hayaletli bir evden bahsedecek. bahsedilen eve git. Eve gittiğinde ne olacağını yazmıyım. Evde yaşanacaklardan sonra half-elf sana verecektir. ben evi buldum kız blacksmith e geldiyo ama kendisi yok gece gittim gündüz gittim bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kusadasi89 -- 22 Kasım 2008; 0:57:46 >

• quote:

Half-Elf. Hairy bear inn in oldğu bölgede warehouse un karşısında abondoned house var. Oraya gir karşına bir bandit çıkacak, sana hayaletli bir evden bahsedecek. bahsedilen eve git. Eve gittiğinde ne olacağını yazmıyım. Evde yaşanacaklardan sonra half-elf sana verecektir. ben evi buldum kız blacksmith e geldiyo ama kendisi yok gece gittim gündüz gittim bulamadım

Orası beni de şaşırtmıştı. blacksmithin evi diyor ama blacksmithin evinde değil, kalksteinin evinin karşısında dwarfların evi var orada bulursun. Sana elfçe öğretecek.

• abi bendeki eski yani 1.0.1 diyor.
    1.4 Patch indirdim oyuna girmiyor. hepsini sıraylamı indircem
    ((1.1 1.1a 1.2 1.2a 1.3 ve 1.4 )) birde crack yok yamaların
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozguna

quote:

Orjinalden alıntı: kirpisan

verdiği hata ilk önce

user name and password correct.Click ok the begin update game to version 1.4

Sonrada ok e tıklıyorum

gelen pencerede

you have a properly registered game copy.

yazıyor.

next diyorum.
    yükleme yapmadan ditek şu hatayı veriyor aynen yazdım

the language pack corresponding to the language version of the game alredy on your system was not found.Download to relevant language pack.

diyor ve kapatıyor kendini.

Dil paketini yükleme dosyası ile aynı klasöre koyman gerekiyor. Dil paketi eksikse yükleme yapmaz. Yani TWEE_Upgrade.exe ana yükleme dosyası ile TWEE_English_language_pack.exe dil paketi aynı klasörde olmalı. Bu dil paketini de witcher'ın 1.4 patch sayfasından indirebilirsin...

OYUNUN ORJİNAL OLMASI ŞARTMI? ÖNCEDEN REGİSTER KISMINDA HATA VERMİŞTİ YANİ BEN YAPAMAMIŞIM

DİL PAKETİ DE YOKTU.

• quote:

Orjinalden alıntı: arsenik

Shani parti için içki istedi ama bir türlü veremedim istediği içkileri bea. Var mı bilen?

bana otopsi konuşmak için eve gel diyor. ama gidince birsey olmuyor. ne yapmam gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kusadasi89 -- 22 Kasım 2008; 17:23:07 >
  • quote:

arkadaşlar bu elf ne istiyor daha doğrusu ne diyor?

bu modla falan mı oluyor yoksa oyunun kendisi mi böyle.eğer kendisi böyle ise +18 lik sanırsam
  • Oyun +18. Modla değil, normalde öyle

• arkadaşlar yardım lütfen ben indirdim yamaları fakat crackleri yok ayrıca 1.4 ve ingilizce versionu indirdim 1.4 ü yükleyemedim. nasıl yapmam gerek? yukarıda yazanları yaptım fakat olmadı başka yolu yokmu?
  • 1.2a yamasnı yükledim ve böyle bir ekran çıktı

• arkadaşlar oyunu yükleyip oynamaya başladım.oyunun başlarında adamları öldürüyoruz.sonra adamın biri bana ''how do you fell'' diye soru soruyor sonra öylece kalıyor oyun.hareket edemiyorum.bunu nasıl çözebilirim
  • kurduğun oyun tek dvd ise değiştir 2 dvd olanını kur. yada tam tersi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahaotex

kurduğun oyun tek dvd ise değiştir 2 dvd olanını kur. yada tam tersi :)

ama formattan önce çalışıyordu oyun yine aynı dvd den yükledim bu sefer olmadı
  • ben bu oyunu korsan olarak ilk aldığımda aynı sorun bendede vardı. o zaman çok araştırdım sorunun tek dvdli versiyondan kaynaklandığını 2 dvd li versiyonda herhangi bir sorun yaşamayacağımı söylediler. ama ben tam o sıralar oyunu orjinal olarak satın aldım. ama benimle aynı sorunu yaşayan kişiler 2 dvdli vers. alarak bu sorundan kurtuldular.
  • hımm ok saol dostum artık öle yapacaz başka çaresi yok
  • arkadaşlar shani ye ne vermek gerekiyor?

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.