Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU] (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.304
Cevap
19
Favori
254.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evohan

Senden yardım bekliyorum.Dediğim bariktalı bölümü nasıl geçtin??bende 1.1 yaması yüklü crakli oyun hiçbir sorun oladı şuana kadar.Ama o bölümde kaldım.Orayı bana ayrıntılı bir şekilde anlatırsan çok sevnirim.Neler yaptığını nerelere gittiğini??Bir arkadaş bug var dedi ama yamalı benimki bir yardım edersen sevinirim.Şimdiden saol
  • Ne kadar zaman önce başladım bilmiyorum ama en sonunda konunun son sayfasına geldim... Baya zaman geçti ama bitirmek için konuyu. Hepsini okumak kolay deil.. Ve konunun yarısına gelince oyunu indirmeye başladım internetten... Çok uzun zaman oldu RPG oynamayalı.. RPG manyağıydık bi zamanlar sonra ne olduysa kaynadı gitti öyle.. Ah o Faollout, diablo 2 zamanları... Neyse oyunu indirmeye başladık bakalım.. Bitsinde başlayalım bir an önce... Oyun zormu deilmi bilmiyorum tam olarak bilgi alamadım, dialoglar ve ilerleme konusunda değil, dövüş konusunda... Yani çok çabuk ölüyormu kahramanımız, yeniden başlamak içinde bir sınır yoktur herhalde.. Zorluk seviyeleri çok fazla fark ediyormu? Oyuna en kolay seviyede başlamakmı en iyisidir? Bitiren arkadaşlarda var az çok yorumunuz beni bilgilendirmeye yeter.... Herkese iyi oyunlar...
  • Arkadaşlar oyunu oynayabilmek için İngilizce bilmek gerekiyormu? Yoksa boşuna almayım..
  • grafıkler harika
  • AntiX @

oyun un dövüş sistemi zor değil sadece alışılmadık bir sistem alıştığın zaman çok zevkli geraltın yaptığı combolara hayran kalacaksın emin ol..
    geralt çok dayanıklı değil ama özellikle arada kalırsa ve kılıcla kendini savunamaz pozizyona gelirse çok cabuk yara alıyo.. zaten üstünde de öyle sağlam zırh falan yok.. ama sen tabi strengt mzelliğini geliştirdikçe bu yöndede gelişecek geralt.. oyuna en kolay seviyede başlama bence zaten sonradan değişmiyo o ayar..

su2004 @

oyun en az orta düzey bir ingilizce istiyo ...
  • @su2004 düşük ve orta seviye arası gerekiyor.Bende orta seviye ingilizce var ama bazen anlamadığım yerler oluyor.Zaten mantığı çözdükten sonra yabancı dil gereksinimi felan lafta kalır.Ama yine de senaryoyu anlamak istiyorsan en az orta seviye ingilizce olaya daha da zevk katabilir..
  • evohan , teşekkürler bilgilendirdiğin için...
  • yahu oyun un sonları abartı zor olmaya başladı... bir soluklanıp güç toplayamıyomki.. adamlar deve gibi zaten araya aldılarmı bide telef ediyolar..

zar zor "oldmanor" un ordakileri bitirdim bir sağlık yenileyim dedim la bide baktım direk tapınaktan başlıyoz.. içersi vampir kaynıyo.. iksir falanda kalmadı.. pufff nası çıkacam bu işten ya
  • oyun bitti biticek bazen saga sola gitmede cinslik yapmasi kapilara girerken sapıtması disinda guzel oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cy_x -- 7 Ocak 2008; 13:43:29 >
  • Evohan desene çok kasıcak bizi oyun.. Neyse daha yüklemedeyim icam olucak. Bu oyundaki FPS sayısı nasıl çıkıyor ekranda öyle.. Bende yapsam yardımcı olursan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

quote:

Orjinalden alıntı: thelastoutlaw

oyunun oynanışı oblivion gibi hack n slash mi, yoksa neverwinter nightsa mı benziyor?

oblivion'la uzaktan yakından alakası olmadığını söyleyebilirim.Nwn'iı bilemiyeceğim.Hack'n slash gibi değil yani.

RPG oyunlarını temelde 3 başlığa ayırmak gerekli:

1) Dungeons & Dragons Computer Games : Baldur's Gate , Neverwinter Nights
    2) Hack and Slash : Diablo , Titan Quest
    3) "The Elder Scrolls" serisi.

The Witcher kesinlikle bir D&D oyunu değil. H&S kadar basit de değil. TES kadar sağlam bir dünyası da yok.

Kısaca geniş bir dünyada geçen , çok sağlam RPG öğeleri taşıyan bir "Aksiyon" oyunu.RPG oyunu demiyorum çünkü belirli bir RPG sistemine dahil değil.İlerde devam oyunları gelirse TES gibi bir efsane olabilir.Oblivion dan çok Gothic 3'e daha yakın bir oyun ve kesinlikle Gothic 3 den daha iyi.

• sonlara dogru iyice kazık oldu oyun buzlu bi bölgedeyim son vatandasla kapisiyom ama hile yapıyo yaratık summonlayıp duruyo namıssız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cy_x -- 7 Ocak 2008; 18:34:23 >
  • Arkadaşlar çoğunuz oyunu sonundasınız sizden bşr yardım istedim ilgilenmiyosunuz bile.Bir yardım edin yahu.Chapter 5 te bariktalı görevde bir tane barikat yıkılmıyo.Oyundaki hatadan mı yoksa başka türlü mü geçiliyo orası??Elf kadını barikatlarda kurtarıp iki barikatın arasında kalıyorum.İlerde bir barikat var ama büyüyle yıkamadım.bende 1.1 yaması yüklü crakle oynuyorum.Eğer 1.2 yapmam gerekirse crak linkini verirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ___CaNeR___

Arkadaşlar çoğunuz oyunu sonundasınız sizden bşr yardım istedim ilgilenmiyosunuz bile.Bir yardım edin yahu.Chapter 5 te bariktalı görevde bir tane barikat yıkılmıyo.Oyundaki hatadan mı yoksa başka türlü mü geçiliyo orası??Elf kadını barikatlarda kurtarıp iki barikatın arasında kalıyorum.İlerde bir barikat var ama büyüyle yıkamadım.bende 1.1 yaması yüklü crakle oynuyorum.Eğer 1.2 yapmam gerekirse crak linkini verirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar

valla daha önce cevaplamaya çaılştım ama sen sanırım başka yerdesin.. bahsettiğin yerin ismini cismini soylesen daha iyi olur.. oldvizima da falansan dediğim gibi geçiliyo..

yok tapınaktan ve oldmanor dan sonra ise bilemeyeceğim

• Old vizima dayım görevin ismi the barricade commander posttan çıkar çıkmaz springfield geldi.saldırdılar sonra öldürüp bir barikat yıktım büyüyle..araya girip adamları öldürünce elf kadın white rayla yanıma geldi birden.Sonra iki barikat arasında kaldım öyle .bişey yapamadım.Bende 1.1a patch yüklü buraya kadar gayet güzel oyamıştım.Burda takıldım yardım edersen sevinirim.iki tane yanan barikattan düz gidince yıktığım bariktın büyüğüyle karşılaştım onada büyü yaptım fakat işe yaramadı. elf kadında ben hareket edince peşimden geliyo.Acele yardımını bekliyorum evohan artık sıkıldım orda bin kere aynı şeyleri yapmaktan bir yardım edersen sevinirim.Resimli bir anlatım yaparsan dahada güzel olur.Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.Emeğine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___CaNeR___ -- 8 Ocak 2008; 13:16:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ___CaNeR___

Old vizima dayım görevin ismi the barricade commander posttan çıkar çıkmaz springfield geldi.saldırdılar sonra öldürüp bir barikat yıktım büyüyle..araya girip adamları öldürünce elf kadın white rayla yanıma geldi birden.Sonra iki barikat arasında kaldım öyle .bişey yapamadım.Bende 1.1a patch yüklü buraya kadar gayet güzel oyamıştım.Burda takıldım yardım edersen sevinirim.iki tane yanan barikattan düz gidince yıktığım bariktın büyüğüyle karşılaştım onada büyü yaptım fakat işe yaramadı. elf kadında ben hareket edince peşimden geliyo.Acele yardımını bekliyorum evohan artık sıkıldım orda bin kere aynı şeyleri yapmaktan bir yardım edersen sevinirim.Resimli bir anlatım yaparsan dahada güzel olur.Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.Emeğine sağlık

kardeş dediğin yerde hiç takılmadım ben.. orda iki kere barikat yıkma var.. eyer doğru yoldan ilerliyosan.. bir sorun olmaması lazım.. yanmayan yerler yıkılacak bu arada..

yok genede sorun varsa 1.2 partch i yükle bu patch in ilacı yok yannız ve burdada ilaç isteme zaten

• Arkadaşlar tam olarak sistem gereksinimlerini anlıyamadım. Panelimdeki sistemde hangi ayarlarda nasıl bir kalite ve performans ile oynayabilirim bir yorum getirin bakalım. Ona göre indirelim oyunu yoksa kasılacak gibi değil 6gb küsür yahu.
  • Oyunu indiriyorum ilaçlamadan önce acaba hangi patch ini kurmalıyım link verirseniz sevinirim
    Birde patch gerçekten işe yarıyormu?
  • Sonunda vakit bulup bitirdim. Tek kelime ile harika bir oyundu, grafikler, müzik, animasyonlar herşey şahane idi. Açıkçası seçim yapmayı gerektiren konuşmalar oyunun oynanabilirliğini arttırmış, oyun tekrar oynanıp, yapılmayanlar yapılır ve daha bilinçli oynanırsa ( sonuçta öğrendik bazı şeyleri) daha da zevkli olabilir. Oyunun sonunda çıkan video tek kelimeyle harika ötesi idi, adamlar müthiş bir mocap yapmışlar, FAKAT sonunda yerde ölü yatan adamı tanıyamadım, kim olduğunu bilen varsa pm atsın lütfen. Bu oyun en son yaması ile tüm sorunlarından arınmış, yükleme, kaydetme sorunları azalmış haliyle bence bu senenin en iyi oyunlarından biridir. Sonuçta ben eski gothic severim ama gothic 3 ile bu artık bitti, elder scrolls falan da oynadım ama öyle bıraktım hiç açıp bakmıyorum; tamamen farklı oyunlar olsalarda The Witcher beni en fazla eğlendiren oyun oldu. Oyunu yapanlara helal olsun, bu oyunu hala oynamayan varsa çok şey kaçırıyor.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.