Şimdi Ara

The Witcher 4 | PC ANA KONU (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: TheBearGrylls
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
38
Favori
24.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
27 oy
Sayfa: önceki 1...13...24252627
Sayfaya Git
Git
Giriş
    4. oyunda Geralt olacak diye biliyorum. Ana oyunda güzel bir son yapıp yıllar sonra DLC’de öldürmezler bence. Ölecekse de 4. oyunda ölür.

Yapay zeka : Duyurulan bilgilere ve DLC'nin ismine (Songs of the Past / Geçmişin Şarkıları) bakılırsa bu paket büyük ihtimalle W 3'ün ana hikayesinin ortasında bir yerde veya tamamen Geralt'ın geçmişindeki bir anıya odaklanacak. Eğer hikaye ana oyunun finallerinden öncesini anlatıyorsa Geralt'ı burada öldüremezler. Çünkü o zaman ana oyunun sonundaki Velen, Skellige veya Corvo Bianco sahneleriyle tamamen çelişir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam bence dlc w3 ü w4 e bağlayacağından canon son olması gerekiyor. Yani akıllarda soru işareti bırakmayacak şekilde Geralt emekli olup Ciri devralacak. Ben böyle düşünüyorum dlc yi de sırf o sebepten yaptıklarını düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Geralt in Cirinin akıl hocası olacağına dair dedikodular vardı.Resmi de olabilir eminde olamadım.Bence de vesimir rolünde yeni oyunda var olacaktır.Dlc de buna bağlanabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.