Şimdi Ara

The Witcher 4. sezonuyla dibi gördü; İzlenme rakamlarındaki düşüş dikkat çekici (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyuncluklar vasat, senaryo kötü, nerdeyse herkes zorlama gay, alakasız replikler, The Rats denen tiktokçu gençler, Geralt'ın son 2 sezonda en fazla %20 ekran süresi alması, zaten yapımcının "modern izleyiciler" için kendi yorumumuzu kattık demesi, neler neler. Bu amazon ve netflix'in yatacak yeri çok cidden. Zaman Çarkı ve Yüzüklerin Efendisini de ne hale getirdiler hatırlayın..

Witcher 4 sezodaki bence en iyi ve süpriz karakteri Sharlto Copley (District 9, Hardcore Henry) ın canlandırdığı bounty hunter Leo Bonhart.

En iyi sahne ise yine bu adamın şu gıcıkların içinden geçtiği katliam sahnesidir.

Bu videolar spoiler içerir:
    Villenthessisyoutube
    Leo Bonhart Kills The Rats | The Witcher - Season 4
    https://www.youtube.com/watch?v=I0Y68IFMEDY

Legendary TVyoutube
    Leo Bonhart VS Witcher Fight Scene - The Witcher Season 4
    https://www.youtube.com/watch?v=SXbMQVyv1uQ

The Witcher 4. sezonuyla dibi gördü; İzlenme rakamlarındaki düşüş dikkat çekici

• Oyuna sadık kalınsa Henry Cavill dursa çok daha iyi bir yerde olurdu.

• Henry yoksa kim izler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Mecia Simson hatrına. Kızıl saç, yeşil gözler, çiller falan kadın inanılmaz olmuş.

Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • 3. sezon bitince bıraktım zaten 2'den sonra baymaya başlamıştı. Yeni sezona bakıyım dedim 2 bölüme baktım daha izlemem heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.