Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (506. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.624
Cevap
212
Favori
842.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yilmazz16

Beyler kaynatilmis ot ozu yapmam lazim simyada kaynatilmis ozler kisminda gozukmuyo napmam lazim?

Şemasını bulup öyle yapıyorsun he nereden bulurum dersen İnanki bilmiyorum bende şansa bulmuştum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna yeni başladım normalde Açık dünya oyunlarını hiç sevmem ama güzel başladı. Umarım sevdirir kendini.
  • Arkadaslar ana gorevler bittikten sonra NG+ yapmadan yan gorevleri,kontratlari vs. yapabiliyor muyuz? Hikaye bitmek uzere, "son hazirliklar " kismindayim ama epey ikincil gorev ve kontrat var yapilmasi gereken.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Keşke ikisini beraber götürseydiniz. O görevlerden almanız gereken xp'yi alamayacaksınız. Görevin istediği level ile kendi leveliniz arasında maksimum 5 fark olmalı. Yani mesela siz level 15 iken 10 level isteyen görevi mutlaka yapmalısınız.

Yaptım yapıyorum zaten. Hatta Levelim (34) ana hikaye görevlerinin zorluk seviyesinden yüksek. Ama o kadar çok ikincil görev var ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackal78

quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Keşke ikisini beraber götürseydiniz. O görevlerden almanız gereken xp'yi alamayacaksınız. Görevin istediği level ile kendi leveliniz arasında maksimum 5 fark olmalı. Yani mesela siz level 15 iken 10 level isteyen görevi mutlaka yapmalısınız.

Yaptım yapıyorum zaten. Hatta Levelim (34) ana hikaye görevlerinin zorluk seviyesinden yüksek. Ama o kadar çok ikincil görev var ki..

kontratlar degil ama ikincil gorevlee onemliydi. once 2.gorevleri yapip sonra ana gorevi yapiyordum ben. bazi ikincil gorevler oyunun gidisatini degistiriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben ps4 te oynuyorum son sürüm yüklü 1.50 , kurt okulu teçhizatlarını bulamadım bir türlü karh morendeki yıkık kuleye gittim ama ordaki kasada bişey yok loot edemiyorum yani bi yardımvı olabilirmisiniz

• aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Ana menüden görevlere gir orda efsunger kontratları var hocam orda bulabilirsin

• Bir soru daha ; ben ana oyunu bitirdim heart of stone bitirdim blood of wine başındayım şuan ng+ yapabilirmiyim yoksa blood of wine bitirmem mi gerekir

• Son soru ; heart of stone rün yazıcısının ordaki satıcı bir hazine görevi veriyor , "ofierin uzak kıyılarında " görevin adı görev beni yer altında bir haydut kampına götürüyor orda kırmızı yanan kasayı loot ettiğimde diagram çıkmıyor ve görev ilerlemiyor , varmı çözümü , veya aynı sıkıntıyı çeken bir arkadaş (sürüm 1.50 ps4)

• hakkiimer H kullanıcısına yanıt
    O hatayı düzeltmişlerdi. Demek ki yeni gelen patch ile tekrar bug olmuş.

• hakkiimer H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Beyler yardim edin takildim kaldim...

Kaynatilmis ot ozu hazirlamam gerekiyo beceremedim nasi olcak?

• quote:

Beyler yardim edin takildim kaldim...

Simya menüsünde Görev başlığı olması lazım. Onun altında olmalı.
  • Merhaba Arkadaşlar ,

oyun şuan TR PSN de indirimde , almak istiyorum fakat normal sürümde de game of the year edition da da türkçe alt yazı desteği göremedim. hangi sürüm veya PSN de TR alt yazılı versiyonu var ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim... Teşekkürler.
  • cengiz-83 kullanıcısına yanıt
    Ne zaman gelirler diyordum ahanda geldiler işte
    Allah rızası için birisi konu başlığına TR PSN’den alınan Witcher’da Türkçe altyazı vardır yazsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• zepharoth kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler... umarım çok bekletmemişimdir

• quote:

Beyler yardim edin takildim kaldim...

Simyaya gel orda kaynatılmış özleri görürsün şemalar için ana görevler ve soru işaretlerini yap çıkar lootşadığın kasalardan

• 4K nasıl gösteriyor arkadaşlar tekrar alıp bitirecek kadar fark var mı?

• cengiz-83 kullanıcısına yanıt
    Kürtçe var, her biji diye dalıyoruz düşmana.

• Goty i aldım bakalım nasipse başlayayım

• 
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.