Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (505. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.624
Cevap
212
Favori
842.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 503504505506507
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Musbab

Bende de bir kere oldu hata dostum güncellemeden sonra.Ne yapıyordum hatırlamıyorum ama tık mavi ekran verdi hata mata birşeyler dedi

Genelde var o zaman hocam yeni patch gelmesi lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba herkese kaer morhen de kurt okulu techizatı var kristal koymak gerekiyor portal açmak için ama o kısım ne aktif oluyor nede kristal yerinde var ne yapacağız bu kısmı bu bug delirtti beni birde sadece buda değil bir yerden hazine avı kasasını açtım hepsini almama rağmen hala görevi yapmamış gibi gösteriyor bu ikisinden başka bir sürü buglarla karşılaştım oyundan soğutmak üzere beni mesela soru işareti olan yere gidiyorum harita dışına çıktığımı söylüyor gidemiyorum oraya bu sırf bendemi böyle acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esatase -- 9 Ekim 2017; 15:44:41 >
  • esatase E kullanıcısına yanıt
    Oradaki kristal duvarın dış tarafa bakan kısmında. Yıkık bi yer var kuleye girdiğin yerin sol köşesinde. Oradan tırmanıp yan tarafa geç, kristalı al geri dön.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 9 Ekim 2017; 16:7:15 >
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Kristal yok orda olsa alıcam zaten gerçi orda olsa alsam ne olacak kristali koyacağım yer zaten aktif değil

Kurt okulu teçhizatı oyunun en ünlü buglarından. Eğer witcher 3 normal sürümünü kullanıyorsan, orda bug var. Onu almak istiyorsan new game+ ile yeniden oynaman lazım.

• Genişletme paketi yükledim, zaten oynamak istiyordum paketi bu sorunuda çözer dedim belki, diğer buglar çözüldü fakat bu hala aynı devam ediyor, çok sinir bozucu peki yeni güncelleme geldi oyuna madem çok bilindik bir problem neden düzeltmezlerki oyuna yeniden başlarsam kafayı yedirtir bana 95 saat geçmiş bile yazık ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esatase -- 11 Ekim 2017; 15:57:3 >
  • Kurbaga prensi nasil yeneceğiz direk heart of stone dan basladim hicde kasmadim direk girdim boss a

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onurfredy kullanıcısına yanıt
    Hearts of Stone bosslari zordur, on hazirlik yapmadan gecmesi hic kolay degildir.

Zehirlendiginde canini goturmek yerine canini artiran bir iksir var, elinde ondan varsa savasirken onu kullan, karakterin kac levelken girdin bossa? Vurdugunda ne kadar hasar veriyorsun? Levelin cok dusukse o yuzden de kesemiyor olabilirsin.
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Direk sifirdan oyunu daha once bitirdim diye hear of stone dan baslqdim otomatik 32 levelde basladi cik gelistir oyle gel diyorsan eski kayittan acicagim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onurfredy kullanıcısına yanıt
    Level olarak 32 level yeterli ama boyle baslayinca envanterinde iksirler, decoctionlar da oluyor mu?

Olmuyorsa o dedigim zehirlenince cani artiran iksir/decoction baya rahatlatir dovusu, bir de yetenek agacinda gurme diye yetenek olacak o da yiyecek ve suyun 20 dk etkili olmasini sagliyor, savasirken de canin dolmaya devam ediyor, kirlangic kadar etkili degil ama suresi daha uzun oldugu icin bunun gibi uzun suren savaslarda gurme kullanmak daha efektif oluyor
    Geçmiş olsun bunun çözümü yok. Yapımcılar yeni güncelleme ile oyunun dosyalarını bozacağını söylüyor.

• Hocam goty versiyonunda bug kaldırıldı mı acaba?
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla goty versiyonunda bug yok. Bu hata normal oyunu alıp oyuna başladıktan sonra dlc indirmeyle meydana geliyor.

• disc0nnect kullanıcısına yanıt
    4k tvde mi oyunuyorsunuz yoksa 1080p demi?
  • Blood and wine daki büyük ustada yaptırabildiğimiz zırhların hangisi daha iyi ona göre şemaları toplayayım. Kedi, grifin, mentikor, kurt, ayı hangisi?

• tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    Buyuk usta kademesine getirdiginde zirh setlerinin verecegi bonuslari gorebiliyorsun, tercihini bu bonuslardan hangisi daha cok isine yariyorsa o setten yana yapabilirsin, kisiden kisiye karakter degisimi farkettigi icin en iyi zirh seti herkes icin farkli oluyor
    Diger taraftan iclerinde en kolay yapabilecegin mantikordur cunku digerleri gibi setin usta versiyonunu istemez ama onun da bonuslari simya buildine uygundur.
    Kedi kullanıyorum şuan hep kedi kullandım. Kedi ile mantikoru halledeyim önce. Yalnız kedi usta seviyesinde geralt abimizin şaçları gözükmüyor değil mi hala?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 15 Ekim 2017; 19:38:27 >
  • tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    Ben hiç kedi seti kullanmadım ama öyle diye okumuştum, kapşon oluyormuş sanırım büyük usta yapınca
    Ben Viper zırh ile bitirmiştim BaW’ı, şekli şemali hoşuma gidiyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkür ettim. İşe koyulalım

• Beyler kaynatilmis ot ozu yapmam lazim simyada kaynatilmis ozler kisminda gozukmuyo napmam lazim?

• 
Sayfa: önceki 503504505506507
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.