Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (355. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.624
Cevap
212
Favori
842.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyunu çok şükür bitirdim ve güzel son ile bitirdim ciri witcher oldu yalnız anlamadığım bisey var o ak ayazı durdurmak için ciri gitti ve durdurdu da peki neden ölmedi nasıl ölmedi orasını anlamadım yenneferı hiç gormedim triss le mutlu olduk sanırım herşey çok güzeldi duygu dolu anlar yaşadım oyun efsanelerin efsanesi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dominnic -- 3 Ekim 2016; 14:23:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dominnic

arkadaşlar oyunu çok şükür bitirdim ve güzel son ile bitirdim ciri witcher oldu yalnız anlamadığım bisey var o ak ayazı durdurmak için ciri gitti ve durdurdu da peki neden ölmedi nasıl ölmedi orasını anlamadım yenneferı hiç gormedim triss le mutlu olduk sanırım herşey çok güzeldi duygu dolu anlar yaşadım oyun efsanelerin efsanesi yani

Bu Ciri olayını ben de merak ediyorum cevap veren olursa sevirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbetfur2

Arkadaşlar level atlarken adrenalin olayına değer vermeli miyim? Önemi var mı? İşaretlerden daha çok kılıç kullanıyorum.

Bu soruya birde giydiğimiz zırhlara 3 seviye nasıl atlatıyoruz sorusunu ekleyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu viper setin sadece kılıçları mı var arkadaslar. Zırh seti bulamadim bi turlu

• Albino78 kullanıcısına yanıt
    Hearts Of Stone'daki ana görevlerden birinde müzayede tanıştığın yaşlı bir bayan var, Witcher eşyalarına ilgi duyan bi koleksiyoncu... Viper set diagramlarını ondan satın alacaksın. O görevi geçtiysen geçmiş olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Zırhların seviyesi yükselmiyor, diagramlarını bularak daha gelişmişlerini inşa edip onları giymiş oluyorsunuz.

Bulundukları yerler ilk sayfadaki rehberde yazıyor ama sizi aramakla uğraşmaktan kurtarayım

Ibrahim Savi - Bear School
    1 - Armourer, Oxenfurt
    2,3,4 - Blacksmith, Skellige'deki Bridge to Kaer Trolde

Adalbert Kermith - Cat School
    1, 2 - Vendor ve Blacksmith, Backbough
    3 - Vendor, Crow's Perch
    4 - Lindenvale

Edwin Greloff - Griffin School
    1,2 - Midcopse, Armourer
    3 - Hierarch Square in Novigrad
    4 - Hattori (Of Swords and Dumplings görevini tamamlamanız gerekiyor)

Oyun o dönemde İngilizce olduğundan rehber de bu şekilde kalmış ama bölgeleri Youtube'a yazarsanız kolaylıkla bulabilirsiniz.

Teşekkür ederim

• Aynen Türkçesi o :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Hearts Of Stone'daki ana görevlerden birinde müzayede tanıştığın yaşlı bir bayan var, Witcher eşyalarına ilgi duyan bi koleksiyoncu... Viper set diagramlarını ondan satın alacaksın. O görevi geçtiysen geçmiş olsun :)

Ne engerek yeşil ... diye giden set mi? ismi tam hatırlayamadım.

aynen, o set. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bi yerde yok sanırım... Youtube'tan yine de bi araştır derim. Viper Gümüş kılıcı da Hearts Of Stone'un son bölümünde ortaya çıkıyor, direkt alıyorsun haberin olsun. Tabi o sona erişmek de senin seçimlerine kalmış :)

• Maalesef yok. Witcher setler direkt satılmıyor.

• B&W'da maskeli balo için HoS'da düğünde giydiğimiz kaftanı giyersek düşesin tepkisi farklı oluyormuş :)
  • Şu ana kadar gördüğüm en iyi koleksiyon versiyonlardan biri fena istiyorum :/

• quote:

Satıcılardan demiyorum, Youtube'da setlerin bulunduğu yerlere gitsem o şekilde arasam bulur muyum?

Ben bi çok seti yerine gidip tesadüfen buldum reis tahminimce yerlerine git bulursun

• zepharoth kullanıcısına yanıt
    Bölge kodu olan yerde ALL yazıyor. Bu oyunda bölge ayrımı yapmamış olabilirler mi acaba ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: usuallysony

quote:

Satıcılardan demiyorum, Youtube'da setlerin bulunduğu yerlere gitsem o şekilde arasam bulur muyum?

Ben bi çok seti yerine gidip tesadüfen buldum reis tahminimce yerlerine git bulursun

İşte beklediğim cevap. Teşekkürler

Rica ederim iyi oyunlar kardeşim

• Oyunu dun tr psn den indirdim v1.31 diyaloglarda yukleme bekliyrum caresi varmi bunun

• Arkadaşlar 2.bölge dlc satan var mı? veya kiralamak isteyen? Yada beraber almak isteyen :)

• Evet kaç kere soruldu bilmiyorum ama çözemediğim ve sorunun cevabını göremediğim için soruyorum.

Ben 15. leveldeyim, Griffn zırh, kılıç setine sahibim ve giyindim, toplam 6 parçadan oluşuyor. (Gerekli Seviye Level 11)
    "Bonusların açılması için eşyalar büyük usta seviyesine terfi edilmelidir" ne demek? Nerede terfi edilecek? Bir şemaya mı ihtiyaç var? Tam olarak bu bonusları açabilen birisi bana anlatabilir mi?
  • Büyük usta seviyesi yani grandmaster istiyor 5.seviye o da touissantta bir görev ile mümkün.

• Diğer setler için evet ama Viper seti için sadece görev esnasında o kadından alabiliyorsun, kadın sana harita verip de git oradan bul demiyor; doğrudan diagramını satıyor. Yani o görevi geçtiysen ve müzayede öncesi kayıtlı bi save yoksa o set gitti maalesef :) Olsun boşver, görsel olarak her ne kadar en iyi set Viper olsa da işlevsel olarak Blood And Wine'da çok daha iyileri var. Mentikor Witcher setinin değerleri daha yüksek mesela, hem Grandmaster seviyesindeki setler de mevcut. Onlarla idare edersin :)
  • 
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.