Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.624
Cevap
212
Favori
842.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamlar bitmeyen oyun yapmış, oynuyorum 15-20 gundur oyun bitmiyor oyunun tek eksiği bir chest olsaymış iyimiş
  • bu arada dlc leri indiremiyorum kurulum bekleniyor yazısı çıkıyor us psn den hesabım vardı onla denedim olmadı, kutunun üstünde ispanyolca bişiler yazıyodu ispanya psn aldım onla denedim olmadı napmak lazım yardımcı olursanız sevinirim

edit: disk te bölge bölümünde all yazıyor yani tüm bölgeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi underdog -- 29 Haziran 2015; 0:59:33 >
  • RaiTrQ kullanıcısına yanıt
    1) O fiyatlar sanırım ''bu kadar eder'' demek. Ben de denk gelmedim hiç. Özellikle ''Monster'' kafalarına falan 40 teklif ediyorlar, ederi 1k gözüktüğü oluyor. Ama şöyle bir şey önerebilirim; armoru armor merchantına, swordu sword merchantına satarsan değerine yakın teklif alıyorsun. 900 golda hattori abiye kılıç sattığımı biliyorum örneğin.

2-) Belki oyunda gezerken denk gelmişsindir bir kaçının formülüne. Craft etmeden bulamıyorsun diyebiliyorum. Bütün tarifleri öğrenip gerekli lvlı olan merchanttan craft edeceksin, sonra upgrade edeceksin. Yani tek tek bulman lazım sırayla; craft ettiğin hali -> enchanded -> superior -> mastercraft diye gidiyordu yanılmıyorsam.

3-) Skeliga'da bulmuştum, unuttum yerini ama gezgin satıcılardan biriydi. Youtube da ufak bir aramayla bulabilirsin sanırım.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Şimdi baktım 6. yokmuş bende. Onuda alayım bitmeden. Son görevde bıraktım, soru işaretleri, Witcher Cont. takılıyorum. İyi ki bitirmemişim :).
  • İlk mesajdaki PS4'teki performans sorunu çözümünü uyguladım ama hiç bir fark göremedim. Özellikle Ladies of The wood görevinde gittiğimiz mekanlarda oyun bildiğin 10-15 fps'de çalışıyor. Keşke grafikten biraz kısıp performansı arttırsalardı. Sırf grafik meraklısı tipler yüzünden böyle yapıyorlar, çünkü oyunun tanıtımlarında fps değil grafik kalitesi dikkat çekiyor.
  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    Bu konuda kişisel bir görüşüm var ne kadar doğru, ne kadar yanlış bilmiyorum. Ama bence, daha firmalar alışamadılar ps4 kapasitesine. Hep söylenen bir şey var Last Of Us neredeyse ps3'ün en iyi grafikli oyunu. Tabi karşılaştırmak anlamsız olur açık dünya bir oyunla fakat, ps3'ün sonunda çıkmış bir oyun ps3'ü en iyi şekilde kullanabilen bir oyun oluyor. Gerçi belgesellerini izledim Naughty Dog için Japon Ceo: ''ps3 ü en iyi onların kullanabileceğini biliyorduk'' gibi bir şey söylüyordu. Gta5 i düşününce, şehirin içine girerken oluşan fps düşüşleri, pop-in ler... Bu gibi Avrupalı bir firma için yeterli buluyorum ben. Tabi ki gönül ister ki yağ gibi aksın oyunumuz. Ama ps4 daha yapımcıların kendini alıştırmadıkları bir alet. Sanırım en iyi örneğini Uncharted ile göreceğiz.

Rockstar gibi dillere destan. E3'e katılmaya tenezzül etmeyen, biz hangi tarihte çıkarsak satar zaten diyip, çıkış tarihi çakallığı yapmayan bir frima bile fps düşüşüyle uğraştıysa, böyle küçük bir firmadan anca bu çıkar diye düşünüyorum.

Tabi ki çok saygı duyuyorum... Oyunun müzikleri, hikayesi... Bu şekilde bir ''sanatı'' ancak Avrupalı bir firma gerçekleştirebilirdi bence.

• thriller89 kullanıcısına yanıt
    Oyundaki frame düşüşlerinin grafikle alakası olduğunu düşünmüyorum,bataklık gibi yerlerin ve sis efektlerinin falan optimizasyonu çok kötü,Wild Huntların koşuştuğu karlı sisli sahnelerde 18 fps lere kadar geriliyor ve efektler dandirik mavi toz bulutarı gibi hani öyle "vay be şu partiküllere bak" dedirtmiyor. Özellikle Batman Arkham Knighttaki partiküllerden sonra daha net belli oluyor. Zaten CD PROJEKT in yanılmıyorsam ilk Playstation oyunu. Ama oyun 10 numara ona laf yok çıktığı gün aldım,hala bitiremedim ve hiç bitmesin istiyorum inanılmaz sarıyor.
  • Oyunda son dlc ile cikmis olan Wolven armor set bugune kadar cikmisi en iyi dlc, yeni quest de aslinda cok basariliydi. Grcekten inanilmaz bir oyun yapmislar aylar sonra bile tekrar oynanacak bir oyun. Sadece chest eksegi var oyunda umarim update ile gelir yakinda.
  • underdog kullanıcısına yanıt
    Aynisi bendede oldu tr psnden indirilmiyor yani kurmuyor dlcleri us psn den deneyip oyunu us psnden acin daha sonra options bolumune gelin orda gozukecektir daha sonrasinda tr psne gecis yapip yada hangisini kullaniyorsaniz oradan oynayabilirsiniz ben us psn acip indirdigimde kuruldu dlcler.Bu arada benimkide ayni kutu ve evet all demesine ragmen bolgesi 1 sanirim kadikoyden almistim oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aha oyun bitiyor sonunda dedigimde 25 lvl dim 32 oldum hala bitmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacktr

Aynisi bendede oldu tr psnden indirilmiyor yani kurmuyor dlcleri us psn den deneyip oyunu us psnden acin daha sonra options bolumune gelin orda gozukecektir daha sonrasinda tr psne gecis yapip yada hangisini kullaniyorsaniz oradan oynayabilirsiniz ben us psn acip indirdigimde kuruldu dlcler.Bu arada benimkide ayni kutu ve evet all demesine ragmen bolgesi 1 sanirim kadikoyden almistim oyunu

us psn den denedim fakat yine kurulum bekleniyor yazısı çıkıyor acaba eksik bişey mi yapıyorum? yapmam gereken sırasıyla nedir acaba, teşekkürler cevap için
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Arkadaşlar kafama takılan bazı şeyler olduda bunları toplu şekilde soruyum
    1)Oyundaki gerçek fiyattan eşyaları alan npc nerde
    2)ben hiç harita almadım ama grifin ve cat set sahibiyim yalnız enchanded olarak 1-2 parça zırh var bu zırhlar toplu şekilde gelmiyor mu?
    3)100 envontory arttıran satıcı hangisi bende 70 lik var en son

1- Öyle bir satıcı yok, yapman gereken püf noktalar var sadece; o da köylerde değil şehirde satmak ve satacağın malzeme ne ise onun satıcısına gitmek.
    2- Youtube'da witcher zırhlarının tüm versiyonlarının yerleri var, ama ben diagramları kendim bulayım, zırhları kendim toplayayım diyorsan diagramların yerleri rehberde mevcut. Diagramlar part, part ayrılıyor bir zırhın tüm parçasını toplayabilmek için bütün partları toplaman lazım.
    3- Ben saddlebag'leri rehbere ekledim sanıyordum, unutmuşum şimdi ekledim. Oyunun başka noktalarından da elde ediliyor bunlar ama en erken elde edebileceğiniz yerler burası.

Saddlebag +30 ekliyor

Rugged Saddlebags +70 ekliyor

Zerrikanian Saddlebags +100 ekliyor, bunu alabilmek için Triss'le ilgili ana görevlerden birini yapmış olman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 29 Haziran 2015; 10:53:40 >

• inventory yetmiyor.

Bütün armorların mastercraftlarını yapayım dedim bir armor dışarda kalıyor.Griffini satmak zorunda kaldım.

Bu arada en iyi verimi cat school mastercraftında aldım

Kılıçları da wolf armor setinin olanları kullanıyorum.Bu şekilde atak gücü maksimum da.Ekstra kılıçlar var ama o levellere çıkmam mümkün gözükmüyor :)
  • underdog kullanıcısına yanıt
    Ben oyun cdsi kurulduktan sonra tum dlc leri indirdim us psnden sonra kendi kendine kurdu zaten kontrol etmek icin oyunu us psnden actim gercekten kurulmus ekstra birsey yapmadim yani

• PS4 için geldi mi bilmiyorum ama PC'ye son gelen dlc'de Skellige (Undvik) armor seti şu anda oyundaki en iyi set. Lvl 16 ama lvl 41'e scale oluyor fakat oyunun içeriği lvl 41'e çıkmaya izin vermediği için şimdilik kullanılamıyor. Bu yüzden NG+ 'nın gelişi yakındır diye düşünüyorum.

Armor şöyle bir şey, Skellige'deki Kaer Trolde'de de yer alan armorer'dan satınalınıyor.

At da bu seti giyince böyle oluyor.

• Merhaba arkadaşlar oyuna yenı baslıcam wıtchder serısınde yenıyım ama sıze sormak ıstedığım bir şey var önemli.Hem hikaye olsun hem oynanış açısından olsun dialoglar ve oyun için çok iyi bir ingilizce bilgisi lazım mı ? Çünkü benım ortalama bir ingilizce var rpg oyunu diye sorun yaşayabilirim diye korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

PS4 için geldi mi bilmiyorum ama PC'ye son gelen dlc'de Skellige (Undvik) armor seti şu anda oyundaki en iyi set. Lvl 16 ama lvl 41'e scale oluyor fakat oyunun içeriği lvl 41'e çıkmaya izin vermediği için şimdilik kullanılamıyor. Bu yüzden NG+ 'nın gelişi yakındır diye düşünüyorum.

Armor şöyle bir şey, Skellige'deki Kaer Trolde'de de yer alan armorer'dan satınalınıyor.

At da bu seti giyince böyle oluyor.

hocam enchanced superior vs şeklinde upgrade edilebiliyormu? Ve update den önce başladım oyuna yinede gelirmi oraya?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Relic armor bu, witcher setleri gibi upgrade olmuyor. Son yazdığın da ne demek istediğini anlamadım ama PS4 için de gelmiş bu dlc, Skellige'deki Kaer Trolde kalesine giderseniz satın alabilirsiniz.
  • Oyunun daha basindayim yalniz secondary questlerde white orchard da collect them all gorevi var.

Barin icindeki abladan tum kartlari satin aldim.bardaki adamla kart oyunu oynayip kazandim daha baska nereden bakicam kart? Hemen disarda da oyun basinda kurtardigim bir merchant var onda da baktim kart satiyor mu diye ama yok satmiyor.gorev duruyor tamamlayamadim nasil ilerlicem bu gorevde

• Witcher aşkı insalara neler yaptırıyor Ah ah bitireli 2-3 hafta oldu o ana görevler bittikten sonra muhtesem bir bosluga dusttum kalan soru ısaretlerıne falan gidesim gelmedi Ara ara girip geziyorum ama en yakın zamanda sıfırdan tekrar baslıcam bu seferki maceramda yennefer ı yanascam

• 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.