Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.624
Cevap
212
Favori
842.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rated

Arkadaşlar selam. Ben oyunu bugün aldım. Araştırmadan aldığım için sansür olayını bilmiyordum o yüzden sansürlü sürümü almışım. Sansürsüz oynayan arkadaşlardan öğrenmek istediğim sansürlü oynamakla birşey kaybediyor muyum ? Sahne(cinsellik dışında) ya da hikaye üzerinde kesilmiş yerler var mı ?

Aldığınız yer sansürlü olduğunu belirtmediyse gerin verin bence hocam oyunu
  • Sandik eklenir zaten orasi kesin, Witcherin resmi forumuna bakarsaniz bu istekte bulunan sayisiz kullanici var, bunu gormezden gelemezler. Arti olarak Witcher 2'de bile esyalari depolayabildigimiz yerler vardi, bunda olmamasinin tek mantikli aciklamasi unutmus olmalari gibi geliyor bana. Zaten oyunun beta asamasinda oldugu gun gibi acik, bana gore oyunun cikisi AC Unity ve Watch Dogs'dan kat ve kat kotu, ama oyunun devasa olmasi, Witcher markasi ve yapimcinin buyuk olcude sevilmesi oyuna karsi bakisimizi etkiliyor, objectif bakamiyoruz. Baska bir oyunda boyle hatalar olsa elestirilerin haddi hesabi olmaz. Ayni zamanda oyun hayatimda oynadigim en iyi oyunlarin basinda geliyor ilginc bir sekilde, fakat bu sefer de xp sacmaligi yuzunden takildim kaldim oynayamiyorum.

Yanlis anlasilmasin surekli elestiriyor gibi gorunuyorum farkindayim ama benim bu oyunda basima gelen hatalarin, buglarin haddi hesabi yok. Bazilari sadece komik, oyunu engellemiyor, fakat bazen oyunamayi birakmama neden olan hatalar cikiyor, keza bu xp alamama sorunu cok can sıkıcı. En son basima gelen bug, ati iki kere cagirmamin sonucu, iki tane Roach'im oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 3 Haziran 2015; 11:19:49 >

• Sanırım ps4 te oynayıpta fps düşüşü yaşamayan tek ben varım. Yada varda rahatsızlık yaratmadığı için ben fark etmiyorum. Gerçekten ilginç. Bu arada gördüğüm kadarıyla grafik hataları gelen yama ile minimuma düşmüş durumda.
  • cloud35 kullanıcısına yanıt
    Dostum ne kadar süredir oynuyorsun bilmiyorum belki gerçektende farketmiyor olabilirsin ama yeni başladıysan oynamaya batakliklara girince farkediceksindir. Farketmeye gerek kalmıyor gözlerimin ağrımaya başladığını hissediyorum resmen :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Santos -- 3 Haziran 2015; 11:42:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    hadiii tüh sattıydım onları ta ilk kestiğimde sonrada hiç dikkat etmedim dismantle yapa yapa herşeyi kafam bulandı kime sattım kimbilir neyse bulacaz artık mecbur teşekkür ederim kardeşim
  • Yok hocam skellige deyim özellikle bu fps düşüşü muhabbetlerini görünce sisli ve bataklık alanlarda test ettim. Enteresan bilemiyorum fps düşüşüne ve ara sahnelerde bahsedilen problemlere hiç denk gelmedim. Yan görevleride yaptığım için haritalarda gezmediğim yer kalmıyor. Bi ara video koymaya çalışacağım.
  • arkadaşlar görev burda bugdamı kaldı 1 saattir uğraşıyorum olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LieWoneR

arkadaşlar görev burda bugdamı kaldı 1 saattir uğraşıyorum olmuyor

Kerhanenin çevresini de araştır, sadece içeriyi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: dennisrodman

Arkadaşlar günaydın, senelerdir girmezdim DH'ye ama the witcher için geri dönüş yaptım, öncelikle rehber ve diğer paylaşımlar için çok teşekkürler..

ben de keyif ala ala acele etmeden oynuyorum uzun zamandır bu kadar kaliteli bir yapım görmemiştim. bir konuda yardımınızı rica edeceğim,

Aeramas Abandoned Manor -hidden treasure- bölümünde kapıyı aktif hale getirecek anahtarı bulamıyorum. bunun için şehirdeki tavernadan birşeyler almam gerekiyor sanırım ama emin olamadım.

selam

o görev için görevi aldığınız tüccar var ya ondan görevle alakalı 3 item var onları almanız gerek.

zaten sattığı ürünlerin üstüne geldiğinizde "item for complete the quest" tarzı bir cümle geçiyor.aldığınız şeyler sayesinde o pentagondan zindan gibi bir yere ışınlanacaksınız.d

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocket Raccoon

quote:

Orijinalden alıntı: Rated

Arkadaşlar selam. Ben oyunu bugün aldım. Araştırmadan aldığım için sansür olayını bilmiyordum o yüzden sansürlü sürümü almışım. Sansürsüz oynayan arkadaşlardan öğrenmek istediğim sansürlü oynamakla birşey kaybediyor muyum ? Sahne(cinsellik dışında) ya da hikaye üzerinde kesilmiş yerler var mı ?

Aldığınız yer sansürlü olduğunu belirtmediyse gerin verin bence hocam oyunu

Tam emin değilim ama kan efektleride sansürlü bencede geri verin oyunu yada sansürsüz versiyonu ile değiştirsinler

• Exp hatası yüzünden oyuna ara vermek zorunda kaldım. Farkında olmadan 3-4 yan görev ve 1 ana görevi exp alamadan bitirdim. Patch ne zaman gelir acaba?
  • 1.04 bugün geliyor değil mi?
  • Az önce oyunu aldığım yer ile görüştüm. Ellerinde sansürsüz versiyon yokmuş o yüzden başka bir oyunla değiştiricem. Piyasaya sansürsüz versiyonlar gelincede gidip onu alırım. Erkenden olaya uyanmak iyi oldu. Hepinize teşekkür ederim. :)
  • Ne zaman gelecegi belli degil, PC icin 1.05 dunden beri bekleniyor, bugun cikma ihtimali var ama PS4 1.04 bence 1 haftadan once gelmez, zaten PC'den sonra bir hafta icinde cikacak deniliyordu basindan beri. Her guncellemenin sadece yayinlanmasi icin yaklasik $40.000 maliyeti oldugunu okudum, bunun daha yapim asamasi vs var yani firmaya baya pahaliya mal oluyor, oyunu bitmeden, erken cikartmanin sonucu malesef.
  • HajHaj kullanıcısına yanıt
    dışarıda arayacak bir yer gösterilmiyor ki bu görevi yapan biri varsa nasıl yaptığını anlatabilir mi lütfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LieWoneR

dışarıda arayacak bir yer gösterilmiyor ki bu görevi yapan biri varsa nasıl yaptığını anlatabilir mi lütfen?

Olmayan tam olarak nedir anlamadım, ama senden genelevin içinde witcher duyularını kullanarak araştırma yapmanı istiyor. Her köşeye dikkatlice bak, küçük büyük kırmızı şekilde parlayan eşyalar arayacaksın, yeteri kadar bilgi topladığında da görev güncellenecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: nikola125

quote:

Orijinalden alıntı: dennisrodman

Arkadaşlar günaydın, senelerdir girmezdim DH'ye ama the witcher için geri dönüş yaptım, öncelikle rehber ve diğer paylaşımlar için çok teşekkürler..

ben de keyif ala ala acele etmeden oynuyorum uzun zamandır bu kadar kaliteli bir yapım görmemiştim. bir konuda yardımınızı rica edeceğim,

Aeramas Abandoned Manor -hidden treasure- bölümünde kapıyı aktif hale getirecek anahtarı bulamıyorum. bunun için şehirdeki tavernadan birşeyler almam gerekiyor sanırım ama emin olamadım.

selam

o görev için görevi aldığınız tüccar var ya ondan görevle alakalı 3 item var onları almanız gerek.

zaten sattığı ürünlerin üstüne geldiğinizde "item for complete the quest" tarzı bir cümle geçiyor.aldığınız şeyler sayesinde o pentagondan zindan gibi bir yere ışınlanacaksınız.d

eyvallah hocam, ben görevi almadan tesadufen buldum burayı, sonradan araştırınca şehırdeki satıcıya gitmem gerektiğini öğrendım ama bu seferde görev vermedi. sanırım o yüzden portalı da açamıyorum.

• Arkadaşkar ilk haritada white orchard daki her şeyi yaptım. İkinci haritada 3 4 tane side quest yaptım. Hala lvl 4 um. ? Yerler xp vermiyor mu? Bu lvl normal mi?
    İkinci haritaya geçen arkadaşların lvlleri kaç acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 3 Haziran 2015; 14:16:56 >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    her köşesine baktım fakat kırmızı eşya yok ve videolarda böyle değil
  • .dedim ayrık vadiden geçeyim mordor kalesine gideyim ,ama o da ne kale kapısı kilitli ,buranın anahtarını bilen varsa arkadaşlar haber etsin ,çok uzun yoldan geldim ...

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.