Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (839. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
25.554
Cevap
197
Favori
924.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 837838839840841
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öyle desene hocam ya :) anladım teşekkürler. Türkçe oynayınca grandmaster herhalde bu diye düşündüm değilmiş.

    Altyazı olarak iyi de şu diyalog seçimlerindeki türkçeyi ben beğenmedim, insan neyi seçeceğini anlayamıyor sanki. Mesela iki haydut çıktı sen koruması mısın gibi bir şey sordu, öyleydim ama vazgeçtim var şıkta ben de onu seçtim espri yapıyor sandım meğer karışmayacakmış :D Gittim save geri aldım onun yüzünden mesela.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    bazen de ciddi saniyorsun espri yapiyor
  • Şu düşman ölcekleme yüzünden başıma gelmeyen kalmadı ,kapalı kalacakmış ya o ayar.
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    hangi çeviriyle oynuyorsunuz
  • http://www.w3tr.pidacs.com

    Bunu yüklemiştim ben, çok az yer var hoşuma gitmeyen. Ve dediğim gibi diyalog şıklarındaki türkçe hiç hoşuma gitmedi. Adam farklı bir şey söylüyor, bizimkiler sağolsun her olaya bir deyim olduğu için. Yani sadece deyimlerle bile konuşup bitirebiliriz olayı Ve ben hiç sevmiyorum yabancı bir oyunda türkçe deyim kullanılmasını.

    Ama çeviri güzel, emek var. Da keşke diyaloglarda adamın seçeceği şeye göre ne yapacağına bakılıp yazılsaydı bence. Uyuşmayan şeyler vardı şimdi kaydetmediğim için takılacak şeyler değil. Ama oynanışı etkiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: WaapS

    Hocam bonusları yok derken ? Setin ayrı bi bonusu mu var, üzerinde yazan değerler değilmi zaten örn; canar hasarı veriyor bazısı elemental yaratığa karşı hasar bonus veriyor.

    Edit: b&w pack ile geliyormuş o set bonusları sanırsam öyle okudum ben.

    Hocam mesela kedi okulu ve ayıokulu setlerini yaptım eksiksiz lvl 34 usta işine kadar yükselttim daha yukarısı. Bende yok bütün parçaları giyiyorum kedi setinin setin ext. Bonusları 0 gözüküyor. Goty sürümüyle oynuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isk0rpit İ kullanıcısına yanıt
    Hocam işte yukarıda konuştuk, usta işi değil büyük usta işi olacakmış Yani bloodandwine exp. pack oynarken yapılacak sanırsam, ben de paket yok sen oraya geldiğinde yaparsın. Demekki 34 den yukarıdaymış grandmaster seviyesindeki set.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    elimizden geldigince test ettik ama goremedigimiz yerler oluyor elbet, boyle yerleri hata formumuza raporlarsaniz duzeltiriz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla biz yıllarca ingilizce oynadık hep oyunları alışık değiliz. Belki birazda ondandır, yanlış anlaşılmasın. Öyle takıntı yapılacak detaylar değillerdi o yüzden üstünde durmadım keyifli bi şekilde türkçe oynadık, teşekkürler yani. Keşke bütün oyunlar türkçe olsa ona da razıyız :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    buyuk usta isi degil, ustat isini aramaniz lazim, size soyleyen kisi muhtemelen resmi ceviri ile oynuyordur iki ceviri arasinda terim ve kalite baglaminda buyuk bir fark var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 levelim ve hiç gvent oynamıyorum.Eğlence dışında bir olayı var mı?
  • Kubilay S. kullanıcısına yanıt
    gwent ile ilgili yan gorevler var, 1-2 tane ana gorevde de karsiniza gwent oynamak isteyen adamlar cikabiliyor, desteniz guclu degilse yenemiyorsunuz tabi, oynamadan da geciliyor gorev ama gwent oynamak daha kolay . karsilastikca gwent oynamak iyi olur yani. baya da zevkli oyun yapmislar aslinda.


    hatta BaW'da gwent ile kazandiginiz bi item (para karsiligi da aliniyor ama pahali biraz ) hikayenin gidisatini degistiriyor tamamen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NamelessWonder -- 19 Ekim 2016; 19:42:22 >
  • High Stakes adında bir questi var gwentin. O turnuvadan 4500 crown geliyordu sanırım. Ek olarak steam/gog achievementleri var ve BW'de 1 tane daha turnuva questi var.
  • 80 saat sonunda şunu söylerim oyun mükemmeldi her anlamda adamlar yapmış .Gönüllü çeviri yapan arkadaşlara geç te olsa teşekkür ederim.

    Şimdi ana oyun kötü sonla bitti şunu sorayım bu dlc ler ana oyundan bağımsızmı ben dlc leri oynayıp iyi son için tekrarmı başlasam.Oyunda yen yok bulamadım tarihi 2 gün geriye aldı
    ben cadıyı öldürdükten sonra evi gulyabaniler basarken kurt a öldümü
    ?
  • İlk 2 oyunu pcde oynadım ama 3. oyunu sistemimin yetersizliği yüzünden ps4 te oynamak istiyorum. 3. oyunu hem pcde hemde ps4te oynayanların yorumları nedir acaba. 30 fps olması oynanışı çok kısıtlıyormu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pyrotoxin

    İlk 2 oyunu pcde oynadım ama 3. oyunu sistemimin yetersizliği yüzünden ps4 te oynamak istiyorum. 3. oyunu hem pcde hemde ps4te oynayanların yorumları nedir acaba. 30 fps olması oynanışı çok kısıtlıyormu?

    Sadece oyunu yaşamaya, keyif almaya bak. Müthiş bir hikaye ve dünya var Witcher 3'te. Teknik detaylara takılıp da canını sıkma derim :) Fps değil bu oyun. 30-60 çok fark etmiyor.
  • NamelessWonder kullanıcısına yanıt
    Hikaye nasıl değişiyor
  • Çok özledim :(



    https://youtu.be/z4E-UpsBJ_8

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunum goty sürümü değil ve 1.30 sürümünde. Okuduğum kadarı ile 1.31 sürümü çıkmış galiba ama ben bulamadım bu patchi hiçbiryerde, nasıl güncelleyebilirim?
  • ana hikaye bitti triss nerde bulabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 837838839840841
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.