Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1045. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.554
Cevap
197
Favori
924.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10431044104510461047
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

    Oyuna bugün başladım ve zor seviyede oynadığım için Ana görevlerde biraz zorlandım (En son Cirilla'nın Kral Kurt görevini bitirdim.)
    Anladığım kadarıyla oyun sini tavsiye ettiğiniz gibi yan görevleri de yapmamı ve biraz Tecrübe/Deneyim kazanmamı istiyor.

    Türkçe yamayı kesinlikle deneyeceğim.

    Tekrardan teşekkür ediyorum, iyi eğlenceler dilerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulkane

    Videoda gördüğünüz oyun witcher 3. Deneyimli bir modder ın yaptığı, the witcher 1 prologue remastered isimli modundan bir gameplay. Erxv isimli modder, ilk oyunun giriş bölümünü, witcher 3 motoruna uygun şekilde hazırlayıp entegre etmiş , olay bu. Yaklaşık 2 saatlik bir içerik sunuyor.

    Tüm oyun için geçerli olduğu sürüm yok malesef. Onu şu an kimsenin yapabileceğini sanmıyorum.
    teşekkürler cevap için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arkadiusz Milik

    4 aydır oyunu oynuyorum ana hikayeyi 2 ay önce falan bitirmiştim dlcleri de bugün bitirdim. Hala daha keşfedilmemiş 180 yerim var. Mesela Skellige üzerinde deniz üzerinde çok soru işareti var ama bunlara tekneyle gidip hazine avı yapasım da gelmiyor. Oyun üzerinde çok emek var ama bu oyun dozajı kaçırmış bitmiyor da bitmiyor 2-3 tane daha oyunum var aylardır onları oynayamıyorum Witcher bitireceğim diye :D

    Ana hikayeyi bitirdiğimde de yazmıştım senaryoya 10 üzerinden 4-5 falan veririm ama kendini oynatıyor bir şekilde. Ayrıyetten DLC'ler normal hikayeye bin basar bana göre. Blood and Wine gerçekten çok iyiydi bitmesini istemedim. Harita renkleri ve dekorasyonu müthişti.
    Bence de açık dünya olayını abartmışlar. Tonla bok püsür iş var, sevmiyorum ben bunları. Yapması keyifli değil, ödüllendirici değil, uğraştığına değmiyor. Tamamen vakit kaybı olarak görüyorum bu açık dünya görevlerini.

    Bir de gizli hazineleri göreve falan bağlamışlar. Tee Allahım Hazineden çıkan notu okuyorsun, görev başlıyor, seni bir yere gönderiyor, hazineyi arayıp buluyorsun, 90 altın çıkıyor içinden

    Bunlar hep büyük açık dünyanın yüzünden. Millet bir ara "büyük açık dünya" işine sardıydı. Oyunların harita büyüklüklerini falan yarıştırıyordu. Bu kadar büyük haritaları canavar yuvası patlatmak, rehine kurtarmak, haydut kampı basmak gibi boş işlerle doldurabilirsiniz ancak. O yüzden ben küçük olsun, konsantre olsun, düzgün olsun kafasındayım.

    110 saat oynamışım oyunu, bir 10 saat falan daha gider heralde. Witcher 3'ün harcadığım bu vakte değdiğini düşünmüyorum. Yarısı boş işler peşinde koşmakla geçti zaten. 50 saat falan olmalıydı bence Witcher 3. Oyunun oynanış mekanikleri de götürmüyor zaten 100 saat üstünü. Dövüşler falan sıkıyor artık. İmkanım varsa kimseye bulaşmadan basıp geçiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 5 Nisan 2019; 11:55:47 >




  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum dediklerine.Benim de oynanış saatim 114 saat olmuş.Dediğim gibi 180 keşfedilmemiş yer vardı dün 5-6 tanesini daha keşfettim sırayla gidiyorum.Denize açıldım denizin üstündeki hazineleri topluyorum siren falan vuruyorum Atmosferi fena yapmış herifler yoksa çok boş takıldığımın farkındayım...
  • Sadece ana görev ve yan görev ağırlık olarak gidiyordum bugüne kadar(30 Ocakta başladım haftada 12 saat civarı oynuyorum)
    Sonra bir an durdum dedim sen ne yapıyorsun dedim kendi kendime
    Hemen kontratlara giriştim haritayı gezmeye başladım (normaldede baya bi gezerim ama görev odaklı gezmiyordum) kontratlar bile apayrı bir dünya zaten
    Bu arada Triss e bütün bunlar bitince seninle beraber kovire geleceğim dedim umarım oyun bana ufak bir sürpriz yapmaz
    Teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yan görevlerden rahatsız olan rahatsızlara (şakasına diyorum, affedin.) sesleniyorum buradan: Kardeşim yan görevleri yapmak zorunda mısınız? Ben yapmadım mesela. Bu oyun 50 saat olmalı diyorsun da ben oyunu 40-45 saat kadar oynadım. Hikayeyi bölmek istemediğim için ana görev yaptım sadece hemen hemen. Eleştirmek için yer aradığınızı düşünüyorum.

    Türkiye Witcher’ın en sevildiği ülkelerden biridir diye tahmin ediyorum. Witcher’a laf yok. Dünyanın en iyi oyunudur; konu kapanmıştır; tersi iddia da edilemez teklif de edilemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyundaki her içeriği tüketmek zorunda değilsiniz. adı üstünde rol yapma oyunu, gta ya da far cry oynamıyorsunuz. hazine avı ilgini çekmiyorsa yapma, ben mesela nerdeyse hiçbirini yapmadım, gwent olayına hiç girmedim, soru işaretlerini temizlemeye kasmadım. gerçek hayatta da her gördüğün şeye girişmiyorsun sonuçta. ikincil görevlerde bile ilgimi çekmeyen görevleri yapmadım, simyacılıkla ilgili bir görev vardı mesela o olaylara hiç girmedim. oyun sana bir dünya seçenek ve içerik sunuyor sen kendine göre şekillendireceksin yaşayacağın macerayı.
  • Görev listemde görev olunca, haritada soru işaretleriyle dolu olunca falan rahat edemiyorum ben. Yapmayınca oyunu eksik oynamışım, bir şeyler kaçıracakmışım gibi hissediyorum ama bir yerden sonra başlarım görevine deyip bırakıyorum.

    Oyunun haritasını doldurmaktan başka bir amacı yok bu harita etkinliklerinin. O kadar büyük harita yapınca boş bırakmak olmaz tabii. Basıyorlar canavar yuvasını, haydut kamplarını vs.

    Bunlar olmasın demiyorum ama az miktarda olsun, yaptığına değsin. Mesela gizli hazine görevleri var. Hazineyi koruyan canavarı kes, sandıktan anahtarı al, hazineyi bul, içinden 90 altın çıksın. Yapmasınlar işte bunu. Onun yerine 5-10 tane sağlam gizli hazine görevi olsun. Uğraştığımıza değsin. Diğer harita etkinlikleri de aynı şekilde az olsun öz olsun.
    ------------------------------------------

    Bir de şuna gıcık oldum Witcherda. Aslında çoğu RPG oyununda olan bir sorun. Oyundaki düşmanların bizi tanımaması, her görenin bize salça olması. Ulan adamın götünde donu elinde kılıcı yok, sopayla gelmiş bana saldırıyor.

    Diğer npcler tarafından tanınmamızı sağlayan bir sistem falan olsa güzel olurdu. Oyunun başlarında bununla ilgili güzel bir olay yaşanıyor mesela. Bir haydut çetesiyle kavgaya başlayacakken içlerinden birisi uyarıyor: Bir Witcherın bir damla ter bile akmadan 10 kişiyi kestiğini gördüydüm. Bulaşmayalım bunlara" deyip geri vites yapıyorlardı. Bunu oyunun tamamına yedirselerdi güzel olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 6 Nisan 2019; 23:35:36 >




  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    Aynen bende de senin dediğin gibi bir obsesiflik var. Ne kadar gereksiz olduğunu bilsem de ben o soru işaretlerinin hepsine gitmeden rahat e-de-mem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız The Witcher 3’ün yan içeriklerine de laf ediliyorsa harbiden açık dünya oyun oynamayı bırakın derim Daha önce birileri de sırf yeterli xp vermiyor diye pek çok oyunun hikayesinden daha kaliteli senaryolar barındıran yan görevleri yarım bırakmıştı,garip kafalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Vampir son görevdeyim oyun bitiyor diye üzülmüyor değilim. Baştan birdaha oynarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx 1050 ile şu ışıklandırma modlarını kullanarak oynayabilir miyim acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun şu an trilogy paketi ile( the Witcher, the Witcher 2 ve the Witcher 3) 23 TL steam de yalnız Witcher 3 un dlc leri yok onlar ayrı satılıyor. Dlc li Witcher 3 22 TL. Almayan varsa alsın arkadaşlar bu oyun özellikle 2 ve 3. Oyun parasını sonuna kadar hak eden oyunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam oynadigim oyunlar arasında yan görevleri kaliteli oyunlardan biri idi ve yan görevler baya çeşitli ben oynarken aynı şeyleri yapıyormuş hissine kapailmadim yan görevlerde. Şu an odsseys oynuyorum güzel oyun ama yan görevler milletin abarrtigi kadar kaliteli değil hatta bazıları yarım bıraktım. Ana görevden devam ediyorum. Zamanında skyrim oynarken en çok şikayet ettiğim şeydi yan görevlerin bir birinin aynı olması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mathers kullanıcısına yanıt
    Evet, oynayabilirsiniz. Genelde ışıklandırma modlarının fpsye etkisi ya hiç yok ya da sahneye göre 2-3 fps değişebiliyor.
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    Şimdi sen Witcher hikayelerini ne kadar biliyorsun onu bilmiyorum ancak Witcher evreninde Geralt öyle her gittiği yerde tanınan sevilen, heroic bir tip değildir. Gittiği çoğu yerde sapık, ruh hastası, katil gibi görülür. Ayrıca bir Witcherın yeteneklerini küçümseme gafletinde bulunan bir çok ayak takımıyla da uğraşmak zorunda kaldığı olmuştur.
    Diğer taraftan üstte bir arkadaş belirtmiş role play yapacaksın, öyle her önüne gelen görevi yaparsan sıkılırsın.
  • Oyunu ilk ciktiginda alip bir 20 saat falan oynayip birakmistik, simdi yeniden alip basladim, 40. saatteyim ve hala Velen’deyim.
    Merak ettigim olay oyun yapilirken yapimcilar Velen’i bitirip mi Skellige’e gecmemizi istemisler yoksa bitmeden gecip sonra donup Velen’i bitirmemizi mi?

    Velen questlerinden sikilmadim ama oyunu yapildigi sekliyle oynamak istiyorum. Skellige’e gecip Velen’e dondugumde gorevler 1 exp falan vermeyenbaslayacak cunku muhtemelen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4K -https://images2.imgbox.com/12/ef/vf6WTZwm_o.jpg

    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K E N -- 17 Nisan 2019; 18:0:29 >
  • arkadaşlar bu reshade veya lighting modlarında gece çok karanlık oluyor. resmen kör oluyorum geceleri. güzel bir ışıklandırma var mı?
  • Bir bölgeyi tamamen bitirip diğerine geçmemizi istediklerini sanmıyorum. Çünkü her bölgenin bir level gereksinimi var. Görevlerin de aynı şekilde.
    Bence bölgeden ziyade, görevlerin level gereksinimlerini dikkate alarak kendi karakter levelınıza göre bir ana görev -yan görev - kontrat & bölge sıralaması belirleyin.

    Görevlerden düşük xp almak istemiyorsanız, dikkat etmeniz gereken tek önemli bir nokta var. O da görevin önerdiği level ile Geralt'ın levelı arasında +-5 fark olması.Y
    ani aradaki fark 5ten az ya da fazla olmayacak. (misal Geralt 30 level, çok önceden bıraktığınız bir 10 level isteyen görevi yaptınız, bu durumda 1 xp gibi puan alırsınız. Geralt 30, görev 25 level istiyorsa, o zaman full xp alırsınız..gibi)
    Bu gibi detaylar oyunda ya yüzeysel not olarak belirtilir ya da hiç anlatılmaz. Zamanla oyunun evrenine ve yapısına hakim oldukça bazı şeyleri çözebilirsiniz, farklı detaylar keşfedebilirsiniz.




  • 
Sayfa: önceki 10431044104510461047
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.