Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (795. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.624
Cevap
194
Favori
945.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 793794795796797
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de bugün oyunun goty sürümünü d&r'dan aldım ancak türkçe altyazıya geçmek için söylenen tr.w3strings dosyasını belirtilen konumda bir türlü bulamadım.Herkeste olan dosya ben de nasıl yok anlamıyorum.Güncelleme gelene kadar beklemek zorundayım sanırım.
  • shade85 S kullanıcısına yanıt
    O fan yapimi türkçe yama. Sen oyunu aldıysan 1.30 sürümündeyse dil ayarlarından türkçeyi seçebilirsin.
    inşallah geçtiğine pişman olmazsın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 3 Eylül 2016; 23:12:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Management kullanıcısına yanıt

Ya orası öyle de çok kezbanlık yapıyor. Vezemiri bile dinlemiyor. Druid ermionuda. Kimseyi sallamıyor. Bir güzelim tiribine girmiş bizim adama bir sallıyor bir güzel söz söylüyor. Triss öyle değil ama ılımlı

• Doğrudur ama haksız çıktığını da görmedim ben. Uma olayında Vesamir onunla 1 gece geçireyim düzelir diyordu Yennefer saçmalama felan dedi ki dediği gibi de oldu. Druid yok felaket yok bize saldıracaklar felan dedi yalnızca yağmur yağdı. Ben yalnızca Freya'nın Bahçeleri görevinde biraz sinirlendim sonuçları bildiği halde söylemedi ki bilseydi Geralt bunu yapmamaya çalışacaktı ama Ciri'ye hızlı ulaşması için yapılması gerektiğini biliyordu sorumluluğu Yen aldı yani. Hatta köylüler de baya laf etti ona.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Management -- 3 Eylül 2016; 23:26:38 >
  • Blood and Wine'da At Tayfları diye bir görev var, yanına gidince açılanlardan. Musait bi vakitte harita konumunu da atarım, oynamayanlar bi uğrasın. Gülmekten göreve odaklanamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NamelessWonder kullanıcısına yanıt

eğer roachin konuştuğu görevden bahsediyorsan bende çok güldüm. Baya kafa dengiymiş roach elimde olsa o iksirden hep içerimde. Geralt fazla içersem nalları dikerim diyor :D bide görev sonucu 70 patates bayağī iyi bir ödüldü.

• Mr. Management kullanıcısına yanıt

aslinda doğru diyorsunda ben oyunu yalniz kurt olarak bitirdim ona rağmen şu trissin önünde bizi öpmesine baya sinirlenmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

Blood and Wine'da At Tayfları diye bir görev var, yanına gidince açılanlardan. Musait bi vakitte harita konumunu da atarım, oynamayanlar bi uğrasın. Gülmekten göreve odaklanamıyorum

Nerde bu görev? bayağı merak ettim
  • Arkadaşlar size 1 soru sormak istiyorum çok şey kaybeder miyim diye.

Oyunun sanırım sonuna & sonlarına yaklaştım. Oyunun ilk haritası ve Velen topraklarında ki neredeyse yan görevleri ve kontratları yaptım. Lakin Velende keşfedilmemiş yerler ve halen benden yardım bekleyen insanlarla birlikte bazı köylerde asılı görevler bulunuyor.

Skellige adasında ki neredeyse hiçbir şeyi yapmadım oyun o kadar uzun ki biraz sonlarına doğru hikayeye kaptırdım kendimi.

Sis adasına doğru yola çıkarken bir uyarı ile karşılaştım. " Eğer sis adalarına giderseniz oyunda bir çok yan görevler kaybolacaktır ve çok kritik bir noktaya geçiş yapıyorsunuz " gibisinden.

Ne önerirsiniz? Hikayeyi yardırmalımıyım yoksa biraz daha yan görevlere falan mı odaklanayım ( " Kontratlar, ünlemler vesaire ) Lakin bunları yapa yapa sıkıldım biraz.

Çünkü haritayı o kadar çok dolaştım ki özellikle Velen topraklarını zırhım, kılıçlarım çok iyi + 34 levelim.

• ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam o görev,
    Adam "Run Roach" diyor, "What the fuck do you think im doing" diye karşılık alıyor :D Her ıslık çaldığımda nasıl yanıma geliyorsun kısmına koptum bi de

• emmre129 E kullanıcısına yanıt
    Şu an pc'den ss atamam da şöyle tarif edeyim, Horozbaş Hanı'na illa uğraşışsınızdır zaten, onun baya bi kuzeydoğusunda Dun Tynne Kavşağı var. O işaretin yanından kuzeydoğu tarafındaki yoldan kaptırın, yolun sonundaki kulübede yaşayan kadından alıyorsunuz görevi.

• Arkadaşlar Skellige'e nasıl gidicem ? bi kaptan buldum 1.000 altın istiyor.. Başka yöntemi varmı ?
  • KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok

• KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    başka yöntemi yok o paraları söküleceksin. ama paranı geri alabiliyorsun spoiiler:

gemi korsan saldırısına uğruyor ve bir kıyıya vuruyor. korsan da ölüyor. vurduğun kıyıyı şöyle etraflıca araştırırsan 1000 kronunu geri alabiliyorsun

• Ya arkadaşlar oyunda kamera yakınlaşıyor ve koşamıyorsun ekranın sol üstğndede sandık tarzı kırmızı bi işaret çıkıyor bi yardım ederseniz sevinirim napmam lazım

• mltmst23 M kullanıcısına yanıt
    Envanterin dolmuş dostum, yeni heybe alarak veya gereksiz eşyaları satıcılara satarak kurtulabilirsin bu durumdan.
  • Eyw kardeşim çok sağolasın peki bu eşyaları satıcı dışında satmamız mümkün mü yada yeni heybeyi nerden tedarik ederiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Management

Doğrudur ama haksız çıktığını da görmedim ben. Uma olayında Vesamir onunla 1 gece geçireyim düzelir diyordu Yennefer saçmalama felan dedi ki dediği gibi de oldu. Druid yok felaket yok bize saldıracaklar felan dedi yalnızca yağmur yağdı. Ben yalnızca Freya'nın Bahçeleri görevinde biraz sinirlendim sonuçları bildiği halde söylemedi ki bilseydi Geralt bunu yapmamaya çalışacaktı ama Ciri'ye hızlı ulaşması için yapılması gerektiğini biliyordu sorumluluğu Yen aldı yani. Hatta köylüler de baya laf etti ona.

Son anlattığın olayı oynadım mı bilmiyorum, skellige'deki sisli adalara gitmedim henüz, belki orada olacaktır.
    Hamamın sahibi topal dijkstra ve roche ile radovid'e suikast planı yaptık, bi ayakkabıcıyı kurtardım ama o görev tamamlandı gösterdi?
    Triss şuan diğer büyücülerle gitti, Radovid'in kör sahire kadının peşine yolladığında da kristal bulup onun yardımıyla kör sahireyi gördükten sonra kristali triss'e vermiştim, o görevde de radovide kanıt götürmediğim için bitmişti.
    Şimdi o kör sahire'nin radovid'i öldürmesini nasıl sağlayabilirim? Ne zaman o görevi alabileceğim dostum?

• xX.3B.Xx X kullanıcısına yanıt
    Ben de yen e vermiştim görev sonradan gelmişti bana.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Management

Doğrudur ama haksız çıktığını da görmedim ben. Uma olayında Vesamir onunla 1 gece geçireyim düzelir diyordu Yennefer saçmalama felan dedi ki dediği gibi de oldu. Druid yok felaket yok bize saldıracaklar felan dedi yalnızca yağmur yağdı. Ben yalnızca Freya'nın Bahçeleri görevinde biraz sinirlendim sonuçları bildiği halde söylemedi ki bilseydi Geralt bunu yapmamaya çalışacaktı ama Ciri'ye hızlı ulaşması için yapılması gerektiğini biliyordu sorumluluğu Yen aldı yani. Hatta köylüler de baya laf etti ona.

Son anlattığın olayı oynadım mı bilmiyorum, skellige'deki sisli adalara gitmedim henüz, belki orada olacaktır.
    Hamamın sahibi topal dijkstra ve roche ile radovid'e suikast planı yaptık, bi ayakkabıcıyı kurtardım ama o görev tamamlandı gösterdi?
    Triss şuan diğer büyücülerle gitti, Radovid'in kör sahire kadının peşine yolladığında da kristal bulup onun yardımıyla kör sahireyi gördükten sonra kristali triss'e vermiştim, o görevde de radovide kanıt götürmediğim için bitmişti.
    Şimdi o kör sahire'nin radovid'i öldürmesini nasıl sağlayabilirim? Ne zaman o görevi alabileceğim dostum?

O görev baya ilerde hocam devam edin oynamaya. Ama o görevin açılması için bi checkpoint var, orada bir şeyi yapmamanız gerekiyor. Spoiler yemek istiyorsanız söyleyebilirim

• 
Sayfa: önceki 793794795796797
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.