Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1067. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.554
Cevap
197
Favori
924.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10651066106710681069
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Osiris34 kullanıcısına yanıt
    Aldım. Kusura bakmayın, o kadar uzun süre geçti ki unuttum sayılır, oyunu hayal meyal hatırlıyorum, ne spoiler'ı verdiğimi bile bilmiyorum inanın ki? sadece tercihlerimi yazmıştım. Yine de aldım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: No Way Out

    Hocam ben zaten netflix kullanmıyorum.Sırf witcher 3 için netflix alacağım




  • Arkadaşlar witcher da bir sorunum var. Üstümden bankaya rün taşı veya herhangi bir item aktarmaya çalışınca çok yavaş aktarıyor.Donarak aktarma derecesinde.Ve karakter menüsünde çok ağır ilerleyebiliyorum.Bunu nasıl çözebilirim?(ayarlar menüsünde değil)


    edit : karakter, simya vs menüsünden oyuna geçince 2 saniyelik bir yavaşlama oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiazLou -- 10 Aralık 2019; 23:40:54 >
  • ben şöyle bir çözüm buldum gereksiz kitap kılıç vs şeyleri banka yanına yere atıyorum kitaplar ayrı, kılıçlar ayrı gidip bulması zor olmuyor sonra.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Atmin

    ben şöyle bir çözüm buldum gereksiz kitap kılıç vs şeyleri banka yanına yere atıyorum kitaplar ayrı, kılıçlar ayrı gidip bulması zor olmuyor sonra.
    hocam benim benim sorunumun çözümü o değil ki alakası yok
  • Yani hocam anlatmak istediğim bankayı gerksiz itemlerden arındır az olunca donmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Atmin

    Yani hocam anlatmak istediğim bankayı gerksiz itemlerden arındır az olunca donmuyor.
    hocam bence başka bi çözüm olması lazım. oraya eşya koymak için yer açmışlar işte. niye fazla koyunca donma olsun
  • Hata bende ugrasip mesaj yaziyom.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum ama
    1. üstünde çok çok fazla eşya varsa, 100kg hakkın sen 200kg olmuş hala gezecem toplayacam diye yürüye yürüye ugraşıyorsun.
    2. Save dosyaların çok çok fazla...
    3. Banka haddinden fazla dolu

    bu durumlarda o tür sıkıntılar yaşanıyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam büyük ihtimal sisteminizle alaklı bir durum,merak edip araştırdım ama sorunun benzerini hiç biryerde görmedim.Yok ben oyunu sorunsuz oynuyorum ama yinede bu problem var diyorsanız oyunun patchinden de kaynaklanıyor olabilir 1.50 patchi yüklü mü birde dipnot düşeyim ben oyunu 2 kere bitirdim ama bankayı sadece giydiğim witcher setlerinin yükseltmelerinden dolayı bir öncekileri depolamak için kullandım onlarda 5 6 parça item zaten onun dışında bankayı doldurcak bir durum yok diye düşünüyorum hiç ağırlık problemiyle karşılaşmadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metodiev35 -- 13 Aralık 2019; 18:47:2 >
  • Haritayı açtığında genel görünüme geç orda görevin hangi bölge de olduğunu anlarsın bulunduğun bölgede olmadığı için göstermiyor fazla hızlı ilerlemeni tavsiye etmem bulunduğun haritadaki yan görevleri falan yaparsan ilerde daha az zorluk çekersin.
  • mimarbaz kullanıcısına yanıt
    Yok hocam önemi yok başlangıçtakı kılıçların şimdilik seni idare etmesi için boş olan slota bir tane kılıç al ilk denk geldiğin demirciden. Zaten witcher setleri yapacaksın sadece onlara dikkat et mesela bir witcher setini yaptıktan sonra 2inci aşamasına geçiyorsun 2 inci aşama setleri üretmek için ilk setlerin olması gerekiyor çantanda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metodiev35

    Hocam büyük ihtimal sisteminizle alaklı bir durum,merak edip araştırdım ama sorunun benzerini hiç biryerde görmedim.Yok ben oyunu sorunsuz oynuyorum ama yinede bu problem var diyorsanız oyunun patchinden de kaynaklanıyor olabilir 1.50 patchi yüklü mü birde dipnot düşeyim ben oyunu 2 kere bitirdim ama bankayı sadece giydiğim witcher setlerinin yükseltmelerinden dolayı bir öncekileri depolamak için kullandım onlarda 5 6 parça item zaten onun dışında bankayı doldurcak bir durum yok diye düşünüyorum hiç ağırlık problemiyle karşılaşmadım.
    steamden oynuyorum hocam.versiyon 1.32 gösteriyor. sistemimin yeterli olduğunu düşünüyorum. gtx 960M 4 gb i7 6700HQ 16 gb ram. laptop kullanıyorum.


    birde ben çoğu iteme kıyamıyorum ondan atıyorum bankaya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiazLou -- 13 Aralık 2019; 19:35:9 >




  • 4. Kez başlayacağım elinde güzel mod listesi olan var mıdır? Benimkiler kayboldu hep. Grafik veya oynanış modu fark etmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni sistem dizdim tekrar başladım Witchera,Kaliteli Monitör ekran kartı ultra ayarlarla sanki önce oynadığım oyun bu değil gibi hissediyorum:)
  • 1.50 güncellemesini edinin hocam, bende ilk bitirdiğimde sizinkine benzer laptop vardı hatta ekran kartı 940mx idi med ayarlarda oynadım ve bu banka problemini yaşamamıştım , item meselesine gelince de haklısın o takıntı oyunlarda bendede oluyor ama oyunu çözdükten sonra çöp item olduğunu anlıyorsunuz o yüzden bankayla fazla münakaşaya girmenin anlamı yok, simya ve zanaat malzemeleri olduğu gibi biriksin üstünüzde zaten onlar ağırlıktan yana sorun çıkarmaz sadece bir önceki mesajda belirtttiğim gibi bi witcher setini yaptıktan sonra onları yükseltme yapmak için ilk seti istiyor o yüzden onları depolasanız yeterli.
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Sistemin ve oyuna yeni başlangıcın hayırlı olsun hocam , bende konuya göz atınca tekrar canım çekti valla ps4 te tekrardan başladım şimdi en zor ayarda oynuyorum bu sefer bakalım nelerle karşılaşcaz :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metodiev35

    Sistemin ve oyuna yeni başlangıcın hayırlı olsun hocam , bende konuya göz atınca tekrar canım çekti valla ps4 te tekrardan başladım şimdi en zor ayarda oynuyorum bu sefer bakalım nelerle karşılaşcaz :)
    Eyvallah hocam sagol,onceki sistemimde zamanina gore iyiydi 4790k gtx 780 ile oynamistim 2015di galiba, simdiki hali daha iyi gibi muhtemelen guncellemeler falan bayagi adam etmisler eski tadi hala aliyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bukullanıcıadıuygunmu

    4. Kez başlayacağım elinde güzel mod listesi olan var mıdır? Benimkiler kayboldu hep. Grafik veya oynanış modu fark etmez.
    Hocam ben pcde oynarken kullandıklarımı listelemiştim çok fazla var ama benim en sevdiklerimi paylaşayım
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1571/? (Kritik anları yavaşlatma ve Combat hareketleri modu)
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/35/? (fantastik daha iyi grafikler en sevdiğim)
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2084/ (gerçekçi hava durumu)
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2659?tab=files (geraltın kostümüne kapüşon ve pelerin ekliyor trailerdaki gibi)
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/3/ (ağırlık limiti 9000 yapma)
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2493/ ( oyundaki parçaçık efektlerini değiştiriyor kan, sis , patlama daha gerçekçi)
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/315/?tab=description ( Oto loot E ye bastığında otomatik tüm itemleri alıyor)
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1897 (oyunun grafik ayarlarına extereme seçeneği ekliyor daha iyi grafik daha fazla detay)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metodiev35 -- 14 Aralık 2019; 8:25:39 >




  • 
Sayfa: önceki 10651066106710681069
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.