Şimdi Ara

The Witcher 3'ten Hayran Bırakan Görseller (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Eğer ki siz bu grafikleri beğenmeyip daha fazlasını istiyorsanız kusura bakmayın ama aç gözlüsünüz demektir,Derdiniz oyun değil film izlemek falan galiba gidin 3D efektleri bol bi film izleyin oyun sizin neyinize ya.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • oyunun defalarca oyun içi grafiklerini gösterdiler, youtube da yada bsc de izleyebilirsiniz, daha neye dayanarak grafiklerine kötü yada ara videolardan alınma diyorsunuz. ya ruh hastası buraya tepki çekmek için yorum yazıyorsun, ya konsol hastası niye konsola özel olmuyor diye karalama peşindesin. oyun çıktığı an yılın en iyi grafiklerine sahip oyunudur ve gelmiş geçmiş en iyi görsellere sahip diyebilirim, bunu inkar eden de ancak kendini kandıran taraflı bir zihniyet olur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İçimden Bir ses bu oyununda Witcher 2 gibi optimize özürlü olacağını söylüyor.
  • Şu oyunun her şeyi iyi ama yüz animasyonları neden kötü yav
  • Şu oyunun her şeyi iyi ama yüz animasyonları neden kötü yav
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feriox

    Ne grafik sevdasıymış arkadaş. AC Unityde grafiğin tillahı var, oynayabiliyomusun doğru düzgün? Ben henüz oynamadım ama hikaye olarak diğer oyunların üstüne pekte bir şey koymadığını söylüyor oynayanlar. Witcher gibi rpg oyunlarında özenilmesi gereken ilk şey hikaye sonra oynanabilirlik sonra da sesler ve grafik olmalı. Akşam twitch de yayın var izleyin soru cevap yapacaklar. Gerçek bir rpg severi şu resimdeki grafikler memnun edecektir bence, zaten onlarda grafiği ön planda tutmaz.

    "Şu görsellerdekinden daha iyi grafik mi istersin yoksa 30 saat daha fazla oynanış süresi mi ?" diye sorsalar hiç düşünmeden daha fazla içerik derim. Bir RPG için önemli olan içerik, şu grafikler zaten rüya gibi RPG için.




  • Oyunun görselleri ve çevre,karakter detayları baya baya güzel hazırlanmış.Bazı arkadaşlar grafik grafik diye yiyip bitirdiniz kendinizi diyorlar ama Witcher 3'ün sistem gereksinimlerine baktığımızda haklı olarak insanlar beklenti içine giriyorlar.Hiç azımsanacak bir sistem gereksinimi yok oyunun.Bana sorarsanız tabi bi tık daha iyi olabilirdi ama bu haliyle de hakkını verecek bir oyun gibi görünüyor.Mayıs ayını iple çekiyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bana daha çok sanatsal çalışmalar gibi geldi ama inş oyun içidir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Son zamanlarda bir çok oyun çok yüksek sistem gereksinimleri istiyor örnek vermek gerekirse Unity oynadığım kadarıyla Dying Light videolarını izledim kadarıyla hiç öyle bir sistemi hak eden oyunlar değil ama The Witcher 3 gerçekten hak ediyor gibi gözüküyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.