Şimdi Ara

The Witcher 3 ; Düşük fps (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Anladım hocam, sağolun. Eğer kendi kasamı elden çıkartabilirsem o şekilde yapacağım.

1600 mhz'dir derken, neyi kast ettiniz anlamadım?
  • nicosia kullanıcısına yanıt
    Raminiz 800 mhz değil 1600 mhz dir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, bir kontrol edeyim.
  • Kardeş o sistemle witcher 3'ü açtığına dua et. Çok anlamam ama dediğin bütçeye en uygun bunu buldum (100lira farkla)
    TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    AMD Ryzen™ 3 2200G 3.5GHz, RX570 4GB, 8GB DDR4, 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC
    https://www.teknobiyotik.com/oyuncu-pc-gamer-pc/oyuncu-masaustu/amd-ryzentm-3-2200g-3-5ghz-gtx1050ti-4gb-8gb-ddr4-1tb-hdd-oyun-bilgisayari-26075.html

1050ti yazmış linkte ama rx 570 o.

• Adol125 kullanıcısına yanıt
    Ahahahaha, evet ben de yeni sistem alma fikrine döndüm hocam. Bunu da bekliyorum seçeneklerin arasına. Sistemimi elden çıkarabilirsem yeni sisteme geçeceğim. Sağolun öneriniz için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nicosia kullanıcısına yanıt
    Sadece witcher için pc topluyorsan çok gereksiz. Ps4 alıp oyunu bitirip tekrar satabilirsin, çok ucuza oynamış olursun.
  • tanerq kullanıcısına yanıt
    Aslında sadece witcher için değil hocam. Biraz hikayeli oyun oynama hevesi geldi, ps4 ev durumu yüzünden müsait değil. Tv'yi istediğim gibi kullanamıyorum. Pc'ye de sadece ekran kartı takviyesi ölü yatırım gibi, seneye başka bir oyunu oynayamayacağım. Ondan sistemimi satıp 1500-2000 lira gibi bir takviyeyle sistem almaya karar verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.