Şimdi Ara

the witcher 2 simya hakkında sorunum var.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
10.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunda yaratıgı oldurmek için iksir hazırlamam lazım mongos iksirimidir nedir.hazırlayamıyorum beyler simya kilitli formul kagıdı ve magaradan aldıgım ot elimde gecemedim kapattım oyunu.yazında yarın dönüsü halledim su bölümü..iyi geceler herkese.

• Onun için simya açmana gerek yok tarifini görev gereği veriyor olması lazım vermiyorsa Cedric diye bir elf vardı, şehrin kapısının az dışında, onda vardır muhtemelen.Sonra meditasyondan iksir yap kısmına gel gerekli otları gösterir zaten yoksa yine o şehrin dışındaki köy gibi yerde aktar bir abla vardı ondan otları alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge Dede -- 19 Ağustos 2013; 0:17:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilge Dede

Onun için simya açmana gerek yok tarifini görev gereği veriyor olması lazım vermiyorsa Cedric diye bir elf vardı, şehrin kapısının az dışında, onda vardır muhtemelen.Sonra meditasyondan iksir yap kısmına gel gerekli otları gösterir zaten yoksa yine o şehrin dışındaki köy gibi yerde aktar bir abla vardı ondan otları alabilirsin.

çok sağol dostum.sıkıntım olursa burdan yazarım sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilge Dede

Onun için simya açmana gerek yok tarifini görev gereği veriyor olması lazım vermiyorsa Cedric diye bir elf vardı, şehrin kapısının az dışında, onda vardır muhtemelen.Sonra meditasyondan iksir yap kısmına gel gerekli otları gösterir zaten yoksa yine o şehrin dışındaki köy gibi yerde aktar bir abla vardı ondan otları alabilirsin.

+1

youtube den izle hocam geçemediğin bölümleri
  • arkadaslar oyuna yeni basladım triss içn iksir yapmam gerekıyo nasıl yapıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Witcher 4 [ANA KONU]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.