Şimdi Ara

The Witcher 1 hikaye sorusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba değerli Donanım haber takipçileri.
    Türkçe yamasını,donanım haberin üstlendiği The Witcher 1 oyunuyla ilgili birkaç sorum olacaktı.

Oyunu az önce bitirdim ve kafamda bazı soru işaretleri kaldı!

! SPOİLER UYARISI ! ! SPOİLER UYARISI !

1-Karakterim, ana göreve o kadar derin daldı ki çıkmak bilmedi, haliyle son bölümün (6.bölüm) bazı görevlerini tamamlama fırsatı vermedi.Mesela Kalkstein'e götürmek için mezarlardan topladığım zırh parçaları,bunlar benim elimde kaldı.Maalesef ulaştıramadım sevgili simyacımıza benim asıl merak ettiğim: bunu okuyan kişi o görevi bitirdiyse ne olduğu...

2-Azar Javed ile savaşırken yanımızda beliren Barengar'ın ölmemesi için defalarca oyunu kayıt dosyalarından geriye alıp oynadım, ama kurtaramadım. Araştırmalarım bana Barengar'ı kurtarmanın mümkün olduğunu gösterdi, eğer ölmesini engelleyebilmiş birisi varsa bana devamında hikayeye olan katkısını anlatabilir mi?

3-Alvin'i, Shani isimli karaktere bıraktım ve (eş) niteliği taşıyan kişinin shani olmasına izin verdim ama eski vizima hastanesinde shaniye "birlikte olmamız imkansız" gibi birşey söyledim ve ayrılmış gibi olduk bunu okuyan kişi bana (Triss veya Shani farketmez) bu tiplerin hikayemize olan (reddetmediğimiz sürece) ekstra bir katkısı varsa yazabilir mi?

Fazla gereksiz ve uzun bir yazı oldu okuyan ve cevaplamaya çalışan herkese şimdiden teşekkür ederim...

The Witcher 1 hikaye sorusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knispal -- 15 Eylül 2016; 17:46:09 >

• Hocam ilk sorunuzda Raven zırhı görevinden bahsediyorsunuz,görevi Bölüm 4 de Barengar'dan alıyoruz kendisi bize efsanevi Raven zırhını anlatıyor bizde zırh hakkında bilgi toplamaya gidiyoruz,bir tane demirci vardı sanırım lakeside bölgesindeydi hatta onunda görevi vardı karısı kocasından şüphelenip araştırmamızı istiyordu,demirciye gidiyoruz Raven hakkında bize bilgiler veriyor ama zırhı yapamayacağını söylüyor zırhın sadece demircilikle yapılmadığını simyanın ve büyü'nünde gerektiğini söylüyor,Geralt ta Kalkstein'e gidiyor ama Bölüm 5 de,Kalkstein bize zırh için gerekli 3 parçayı söylüyor,parçaları topluyoruz ve Kalkstein'e getiriyoruz,Kalkstein Raven zırhını yapıp bize veriyor.Görev tamamen zırh ile alakalı başka bir şey olmuyor görev bitince Raven zırhını alıyorsunuz,Witcher 1'deki Geralt'ın üstüne giyebileceği tek zırh Raven zırhı ayrıca save'nizi aktardığınız da ikinci oyuna Raven zırhı ile başlıyorsunuz,görev de başka bir olay yok.

2.sorunuza gelecek olursak Barengar'ın kurtulma şansı yok,Barengar'ı bağışlamazsanız dövüşüp Barengar'ı öldürüyorsunuz ama bağışlarsanız sizinle gelip Azar Javed'e karşı dövüşüyor ama dövüşten sağ çıkamıyor onun için başka bir son yok,isterseniz The Witcher'ın wikisini de kontrol edebilirsiniz.

3.sorunuz ise oyunun sonu ile alakalı Alvin'i Shaniye verirseniz onunla evleniyorsunuz oyunun sonunda da bahsediyor 2.oyuna etkisi ne bilmiyorum ben Triss'i seçmiştim ama Shaniyi seçerseniz Triss sizden uzaklaşıyor onun dışında pek bir etkisi olduğuna inanmıyorum sadece sonda göreceğiniz sahneler değişecek,başka bir etkisi yok birinci oyun için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 15 Eylül 2016; 18:36:21 >

• berangarı kurtarabilirsin. fakat hikayeye bir etkisi yok. hatta boss savaşından sonra konuşmaya çalıştığında sana " benim düşünmeye ihtiyacım var" gibi birşey söylüyordu. zaten birkaç bölüm sonra oyun bitiyor. berengar'ın ne 2. nede 3. oyunda bir daha bahsi falanda geçmiyor ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

berangarı kurtarabilirsin. fakat hikayeye bir etkisi yok. hatta boss savaşından sonra konuşmaya çalıştığında sana " benim düşünmeye ihtiyacım var" gibi birşey söylüyordu. zaten birkaç bölüm sonra oyun bitiyor. berengar'ın ne 2. nede 3. oyunda bir daha bahsi falanda geçmiyor ayrıca.

3.oyunda "Berengar'ın Kılıcı" isimli bir görev var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 29 Eylül 2016; 9:53:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.