Şimdi Ara

The Wire (2002 - 2008) | HBO (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
10
Favori
49.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir sey olmaz, hem baskasinin gorup onu da izlemesine vesile oluruz belki

    Frank gibi bir karakter her turlu kendini izletir ama birkac yerden son sezonun daha kotu oldugunu duyunca daha izlemeden heyecanim azalsa da suan dediklerin oldukca mantikli geldi, izleyip gorecez bakalim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 3 Ağustos 2015; 3:28:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Wisdom adminliğin hayırlı olsun.Konu dışındaki kardeşlerini unutma.
  • An itibariyle bitti, vay be ne diziydi. İlk kez bir dizi bittikten sonra milletin orada burada yazdığı boşluğa düşme hissini yaşadım, son sahnede McNulty'nin ''Larry, Let's go home'' demesiyle en derinden hissettim hem de kesinlikle izlediğim en iyi dizi...

    Başlarken bu dizi beni sarmadı deyip bırakmayı bile düşündüm ama sonradan çok fena bağladı kendine. Bir süre sonra insan West Baltimore'dan biri oluyor, sanki orada yaşıyormuş gibi hissediyor Kimler geldi kimler geçti west baltimoredan, Omar'ından Bubles'ına, Stringer'ından D'Angelo'suna, McNulty'sinden Bunk'ına Freamon'ına ve daha sayamadığım niceleri, hepsi birbirinden ayrı izler bıraktı.
    Dizinin ikinci sezonu ilk sezondaki çoğu şeyden kopuk bambaşka bir dizi gibiydi, konu ve karakterler bi anda değişti ama sonradan tüm sezonlarin bir bütün olarak çeşitli kurumların ve yerlerin yozlaşmışlığını berrak bir şekilde gözler önüne serdigi anlasiliyor. Bolgede cirit atan uyusturucu isi, yozlaşmış; eğitim sistemi, bürokrasisi, polis departmanı, basını, limanı ve doğuştan kaderleri negatif yönde çizilen insanları ile küçük bir bölgeyi izledik beş sezon boyunca. Ama aslında bu küçük bölge büyük resmin küçültülmüş hali sadece, yoksa bu rayından çıkmışlık her boydan kurumun ve şehrin bir gerçeği...
    Benim şahsen en beğendiğim sezon 4. sezon oldu, eğitim sistemine ve temele yani çocuklara değinmesiyle, sokakların büyük küçük her ayrıntısını göstermesiyle.

    Sözün özü bu dizi realitenin ta kendisi ama sıkıcı bir realite değil, bir süre sonra içine çekip sıkı sıkı tutan, hiç görmediğiniz halde sizi Baltimore'lu yapan bir realite, izleyin izlettirin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 29 Ağustos 2015; 14:30:54 >




  • İzleyeyim mi diye sormaya girdim ama pacinoya denk gelince sormama gerek kalmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ronnie James Dio

    İzleyeyim mi diye sormaya girdim ama pacinoya denk gelince sormama gerek kalmadı.

    Aman hocam sonra begenmezsin, beni zan altinda birakma
    Saka bir yana seni sarar mi bilmem, beni bile ilk sezonlarda sıktı ama bitince gercek bir efsanenin bittigini hissediyor insan. Bu dizide gereksiz kahramanliklar, asiriliklar, entrikalar, seyirciye reytinge oynayan olaylar, sahneler vs yok. Cogu karakteri gercege dayaniyormus zaten, bastan sona her seyiyle Baltimore'u izliyoruz kisaca. Kendini dizinin karakterlerine ve ortama kaptirdin mi duragan ilerlese bile gram sıkılmazsın ama kaptiramazsan pek ilerleyesin gelmez bastan soyleyeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1x1

    İlk bölümü izledim. Dizi gelecek vaat ediyor. Ben gayet beğendim ilk bölümü. Ama bir eksik hissediyorum. Ama sadece hissediyorum ne olduğunu da bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ogameci

    quote:

    Orijinalden alıntı: ogameci

    2015 in yazında bluray geliyor

    bluray geldi sonunda

    tüm sezonları BLURAY olarak izledim.

  • İndirmeye başladık bakalım 47 GB 5 sezon
  • Efsanenin bitmesine sadece bir bölüm kaldı. Birkaç gün bekleyip heyecanı arttırmak istiyorum. Bu forum arayıcılığıyla diziyi öğrenmiştim, denildiği kadar varmış. Son bölümü de izleyelim hele nasıl bitiyor?
  • Efsane bitti. Gerçekçilikte tam puan alabilecek bir yapım.
  • Tekrar başladım 3. sezon bitmek üzere.
    Bir sahnede omarla arkadaşı oz dizisini izliyordu dikkat ettim ekranda Beecher & Keller vardı iyi atıf yapmışlar
  • evet 5. sezon 1. bölümdeyim
    her saniyesi müthişti
  • Bitti ://

    5. sezon sanırsam en zevk alarak izlediğim sezondu tabiki diğer sezonlar çok başarılı ancak 5. sezon 1 tık öndeydi sanki tüm o budget cuts ve mcnulty filan
  • Herkesin çok beğendiği, yere göğe sığdırılamayan bir diziyi izlememiş olmanın verdiği zevkte hakkatten inanılmaz zevkli ya. 1. bölümü çok önceleri izlediğim 2. bölüme de hiç geçiş yapmadığım için, 2 den izlemeye başlamak anlamsız olur. O yüzden 1'i tekrar izleyerek başlayacağım. Yarın son finale girecek olsam da 5 dersimin 4'ü bütte olduğu için diziye ayın 14'ünde başlayacağım.

    Eğer derslerimi verip warningi aşıp sınıfta kalmazsam hala bir üniversiteli olarak, eğer 1.50'i aşamayıp yine sınıfta kalırsam bir üniversitesiz olarak başlayacağım.
  • Diziyi yeni bitirdim.
    Keşke 5 değil de 25 sezon olsaymış.

    4 ve 5.sezonlar zirve sezonlar olmuş.
    Türü sevenler kaçırmasın. Tam bir başyapıt. Hiç bir abartı yok, tamamen hayatın içinden baltimore da neler yaşanıyorsa alıp aktarmışlar, izleyici de içine akıp gidiyor. Dünyanın defalarca kurtarılmasına alışan, süper kahramanları içeren dizileri sevenler bu diziden hoşlanmazlar diye düşünüyorum.

    Omar ın bu kadar basitçe bir velet tarafındanöldürülmesi benim için hayal kırıklığı oldu. Omar, lester.bunk ve bubbles karakterleri ve oynayanlar inanılmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 27 Mart 2016; 14:04:15 >




  • hayat içerisindeki "gerçekliğe" en yakın dizidir denilebilir. en azından şimdilik izlediğim diziler ve gördüğüm yorumlar dahilinde bu şekilde söylenebilir. dizideki olaylar gerçek hayatta olsa nasıl ilerlerdi? aynen dizide olduğu gibi. kaliteli bir iş
  • Birinci sezonu bitirdim ve favorim
    https://youtu.be/1lElf7D-An8

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diziye başlayacağım bakalım umarım sarar vakit geçmiyor
  • İlk sezonu biraz zorlayarak izlemiştim bu tarz bi diziye alışık olmadığım için ama şuan 5. Sezona başlayacağım bitmesini istemiyorum açıkçası, öteliyorum o yüzden izlemeyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oz'la birlikte gelmis gecmis en efsane dizi. Yerini dolduracak diziye rastlamadim daha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.