Şimdi Ara

The Walking Dead: World Beyond (2020) | 2. Sezon Başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son sahnedeki muhabbet neydi anlayan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    5dk lık kısma bakınca söyleyebileceğim tek şey kısa bir şekilde açıklarsam virüs Fransa'da ortaya çıkıyor ve dünyaya oradan yayılıyor ama bizim gördüğümüz kısımda belli ki hayatta kalan doktorlar ilacını bulmaya çalışırken yanlışlıkla virüsü mutasyona uğratıyorlar ve zombiler artık daha hızlı, ölen insanlar da çok daha hızlı zombiye dönüşüyor. Bildiğiniz gibi virüs havada zaten onu dememe gerek bile yok. O vurulan kadın da büyük ihtimalle laboratuarda çalışan doktorlardan biri olabilir orasını bende anlayamadım.

• Dr. Edwin Jenner. TWD 1x6'da Rick ve ekibi bir hastalık kontrol tesisine girmişlerdi. Oradaki doktor bu adam. Bölüm sonunda da kendisi içerdeyken tesisi havaya uçurmuştu. Galiba dediğin gibi Fransızlar buna sebep oluyorlar. Demek ki ilk başlarda ölenler daha çabuk dönüşüyorlardı, daha hızlı ve agresiflermiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam.

• Değerli arkadaşlar, 1080p nereden izlerim. Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sanırsam virüsün ilk çıktığı yer ve mutasyona uğradığı yer aynı laboratuar. doktoru vuran eleman, kimilerine göre, kafadan vurmasına rağmen, hemen ayrılıyor ordan, çünkü çok hızlı dönüşeceğini ve saldırgan olacağını da biliyor.kapıyı yumruklamasi ve tekmelemesi de bundan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt

Amazon Prime.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Sanırım öyle hocam. Şahsen ben tüm sezon tamamlandığında direk sonuna bakmıştım ama diziyi tekrardan izleyeceğim şahsen. Ondan sonra bir yorum yazarım. İyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.