Şimdi Ara

The Walking Dead The Final Season Episode 3 Türkçe Yama V1 YAYINLANDI (Why Not Çeviri) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
3
Favori
3.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hı hı.
  • Yamanın bağış kotası doldu, ücretsiz olarak erişebilirsiniz.
  • ilk iki bölümün berbat çevirisinden sonra bağış toplamış olmanız gerçekten çok ilginç. hiç yoktan iyidir kafasındayım yine de teşekkürler
  • Kolay gelsin The walking Dead final season episode 4 yayınlandı "take us back" but bölümü çevirecek misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • djomer05 kullanıcısına yanıt
    Elimizdeki araç oyuna göre güncelleniyor. Bu bölüm için güncelleme geldiğinde çeviriye başlayacağız.
  • Episode 4 Yama çalışması başlayınca haber verir misiniz?? ( Take us back ) ...
    Teşekkürler

• Arkadaşlar yamayı test eden yardımcı olabilir mi?

Syberia 1 ve 2 nin çevirisini bu grup yapmıştı. Ve google translate ten dahi kötü çevirmişti.
    Eğer katlanılamaz bir boyuttaysa ingilizce oynamayı tercih ederim o yüzden soruyorum.
  • Bettanre B kullanıcısına yanıt
    İlk bölüm kötüydü. Sonraki bölümlerin yamasını kullanmadım o yüzden bir şey diyemeyeceğim.

• s-adebisi kullanıcısına yanıt
    pff.. delireceğim yeminle...

Syberia da şöyle bir çeviri vardı
    The pleasure is all mine >> tüm madenler keyiflidir.

Bu ekip bela gibi oyun çevirecek sanırım... Başka gruplarda falanca oyunun çevirisi var diye çeviriye el atmayacak. Umarım tez vakitte kurtuluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bettanre -- 26 Temmuz 2019; 23:54:48 >
  • Bettanre B kullanıcısına yanıt
    Bu grup dağıldı zaten. İçlerinden çıkan bir kaç kişi plus çeviriyi kurdu. O ekipte böyle bir durumla karşılaşacağını sanmıyorum.
  • Ya ben episode 3'ü bulamadım. Hangi siteye baktıysam bulamadım. Link olan var mı acaba?
  • beyler ben mi körüm yoksa burda indirme seçeneği falan mı yok? varsa yardımcı olabilir misiniz

• candlee C kullanıcısına yanıt
  • ElysionHD kullanıcısına yanıt

indirilmiyor , windows defender'ıda kapattım ama fayda etmedi yüklenmiyor. Yaygın indirilen bir öğe değil,tehlikeli olabilir diyip duruyor çözümünü bulamadım

• candlee C kullanıcısına yanıt

Yıllardır drive hesabımda duruyor yama öylece. İnternetten biraz araştırmayla bulunabilirdi. Sizin için mediafire sitesine yükledim.

• ElysionHD kullanıcısına yanıt

kusura bakma gerçekten kullanmayı bilmiyorum bu siteyi hatamı maruz gör,teşekkür ediyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.