Şimdi Ara

The Walking Dead The Final Season Episode 1 Türkçe Yama (%100-Yayınlandı!)(Why Not Çeviri) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
4.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunu 1.episodu bitiren birisi var mı teste gerek duyulacak cok fazla yer var mı ona göre kurucam veya testi bekleyeceğim.
  • KennyAndLeeBrothers K kullanıcısına yanıt
    Oyunu bitirenler var, biz de bitirdik ve çok büyük bir sorun ile karşılaşmadık. Ancak oyundan çok fazla opsiyon olduğu için olabildiğince hepsini test etmeyi planlıyoruz. Şuan ki sürmü ile oynaya bilirsiniz. Biriren arkadaşlar büyün bir hata, yanlış ile karşılaşmadı. İsterseniz siz de bu şekilde oynayabilrisiniz veya bir kaç gün bekleyip test edilmiş hali ile oynayabilirsiniz.
  • Bağış yapmak isteyenler ilk mesajdaki banka adresine yardımda bulunurlarsa çok memnun oluruz. Unutmayalım ki bizler sizlerin yardımları ile ayakta kalıyoruz.
  • Oyunu yamayla 40 dk kadar oynadım.Açıkçası cümleler konuşma gidişatına göre değilde direk çevrilmiş ve bazı yerlerde çeviri hataları var.Mesela AJ'in yaptığı resmi asarken AJ'in resmini as yerine AJ'in resmini çal yazıyordu.Bir başkası da AJ küfür diyor orada ama siz yemin et diye çevirmişsiniz yani konuşmaya bakmadan direk çevrilmiş.Ayrıca arada çevrilmemiş cümlelerde var.Full testli halinde bu hataların giderileceğine inanıyorum.İyi çalışmalar.
  • Hotchy H kullanıcısına yanıt
    Bildirimleriniz için teşekkürler.Evet bazı yerlerde böle hatalar görebilmeniz olası çünkü the walking dead gibi oyunlarda çok fazla opsiyonel var ve biz hepsini deneyemediğimiz için böyle düz çevrilmiş cümleler görebilirsiniz testi bir hafta içinde bitirip full sürüm yayınlamayı planlıyoruz.Bu şekil hatalar görürseniz bize tam olarak oyunun hangi sahnesi ve hangi cümle olduğunu yazarsanız yamanın sağlığı için daha iyi olacaktır.İyi forumlar.
  • Oyunu test etmeden direk sunmayın. Hatalar var ve konuşma tarzına göre çevrilmeyen şeyler mevcut yani o hissiyatı vermiyor. Ayrıca hemen bağış istemeniz çok komikçe. Önce bir tamamlayın sunun ve mükkemmel birşey çıktıgında bağış isteyebilirsiniz şu haliyle kimse atmaz bağış. Sabredin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayram geldiği için çalışmalara uzun bir süre ara vermek zorunda kaldık, o yüzden test edilmeden yayınlandı. Bu defelarca ilk mesajda vurgulandı. Test çalışmalarımıza başladık, kısa bir sürede sonuçlandıracağış.
    Bağış işi isteyen için. Diğer siteler gibi bağış kotası veya bağışsın paylaşım yok tarzında bir süreç yok. PM'den soranlar oldu, o yüzden eklemek zorunda kaldık
  • gladsheim G kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda gerekli açıklama mevcut. Böyle sorunları dert eden arkadaşlar bu sürümü indirmek zorunda değil. Nasıl oyunlar BETA sürümleri olur ve hatalar mevcut ise aynısı bizim için de geçerli. BETA sürecine katılmak zorunda değilsiniz, bayram tatili yüzünden en az bir hafta ara vereceğimiz için, çok acil ihtiyacı olan arkadaşlar için böyle bir yola başvuruk. Acelesi olamayan tam sürümü bekleyebilir. Gördüğünü gibi oyun yapımı devam eden yamalar katagorisinde
  • dead rising 4 cevirin lutfen
  • Testsiz hali biraz değişik geldi bana.Yani konuşmalar vs. biraz garip geldi sanırım testsiz olduğu içindir.Umarım testli hali daha güzeldir Teşekkürler !
  • KennyAndLeeBrothers K kullanıcısına yanıt
    Elbette test edildip değiştirilecek hali daha düzgün olacak. Bu yüzden ilk mesajda uyardık. Bu şekilde eksiklik ile oynamayı büyük bir sorun olarak gören arkadaşlar test edilmiş olan versiyonunu deneybilir. Bu arada test edilmiş halinde de bazı ufak tefek sorunlar olabilir. Çünkü oyun içerisinde çok fazla alternatif yol var ve hepsini tek tek test etmek çok fazla zaman alıyor. Arada gözden kaçmış, unutulmuş şeyler olabilir. Bu gibi şeyleri de bize bildirirseniz em kısa sürede o hatalarda güzeltilecektir.
    İyi eğlenceler, türkçe oyunlar
  • Kardeşim sizde test etmeden niye yayınlıyorsunuz başınıza bela alıyorsunuz ve itibarınız sarsılıyor. Diğer grubun yaptığı yamayı bekleyen kişi sayısı sayenizde çoğaldı. Yanlış kararlar ve yanlış stratejiler içerisindesiniz bu şekilde yol alamazsınız. Yukarıda yazılan yorumlara göre de burnuma buram buram translate(Hissiz robot çeviri) kokuları geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 25 Ağustos 2018; 16:10:19 >
  • obasar84 O kullanıcısına yanıt
    Dediğinize sonuna kadar katılıyorum. Bazı arkadaşlar test edilmeden yayınlayın, bizim için sorun değil diye mesaj attılar. Biz de bayram arası vereceğimiz için en azından bu şekilde oynamak isteyenler oynasın diye yayınladık. Erken paylaştığımız için biz de pişmanız ama olun oldu bir kere. Bu hatayı bir daha asla tekrar etmeyeceğiz. Artık yapacak tek şey testi en kısa sürede bitirip final sürümünü yayınlamak
  • Diğer ekip falan filan diyorsunuz da :D Diğer ekip 2019'da yayınlama kararı aldı türkçe yamayı :=) Yani bütün episode'lar çıkıp,türkçe yamalarını yapıp öyle yayınlama kararı almışlar.Saygı duyalım ama o zamana kadar bizim bu ekip sayesinde herkes oyunu kaç kez bitirmiş olacak Allah bilir :) O ekip belki unutulacak bile.Ama saygı duyalım işte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KennyAndLeeBrothers

    Diğer ekip falan filan diyorsunuz da :D Diğer ekip 2019'da yayınlama kararı aldı türkçe yamayı :=) Yani bütün episode'lar çıkıp,türkçe yamalarını yapıp öyle yayınlama kararı almışlar.Saygı duyalım ama o zamana kadar bizim bu ekip sayesinde herkes oyunu kaç kez bitirmiş olacak Allah bilir :) O ekip belki unutulacak bile.Ama saygı duyalım işte.
    Güzel yorumunuzdan dolayı teşekkür ederim ve merak etmeyin çalışmalarımız devam ediyor. Yakında daha iyi versiyonunu paylaşacağız
  • Yamanın ilk testi tamamlandı ve paylaşıldı. Detaylı bilgi ilk mesajda mevcut
    İyi eğlenceler!
  • İndirme linki ile olan sorun düzeldi.İyi oyunlar
  • Yamada ki büyük G sorunu düzeldi,iyi oyunlar
  • Yama için teşekkürlerimi sunuyorum hocam. Ama şöyle bir sorun var gibi sorun benden de kaynaklı olabilir yamayı kurunca sanırım Steam başarımlarını kazanamıyoruz. Steamda şöyle bir huy vardır mod filan kurunca bir kaç başarımı kazanmana izin vermez acaba sorun bende mi yoksa başarımları kazanan arkadaşlar oldu mu?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.