Şimdi Ara

The Walking Dead Survival İnstinct Kayıtlı Save ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu yükledim oynadım ve baya bi harita ilerledim 10 tane felan sonra birgün gireyim dedim birde baktım oyun yeniden başlıyor eğer mümkünse ilerleyen bölümlerden birisi kayıtlı save verebilir mi ve birde nereye atıcaz buda önemli şimdiden teşekkürler...

• hocam indirdin yükledin paralımı
  • yok hocam paralı felan değildi normal oyun gibi crackli felan kolaydı kurulum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: favazza

yok hocam paralı felan değildi normal oyun gibi crackli felan kolaydı kurulum.

nereden indirdin hocam fulloyun falanmı yoksa ana sitesi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nik bulamadım idare et

quote:

torrent oyundan indirdim hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nik bulamadım idare et

quote:

torrent oyundan indirdim hocam

hocam sana bişey diyecem pc benim göçtü nedense hiç bir sanal sürücüyü çalıştırmıyor formatta atamıyorum çünkü atarsam bidaha orjinal 7 yükleyemem neyse bunu indirdiğimizde yüklerken sanal sürücü açmamız lazımmı lazımsa yükleyemeyecez

• Hocam valla beni en zayıf noktamdan vurdun pc'nin içeriğiyle ilgili hiçbir bilgiye sahip değilim format atmayı felan bile beceremiyorum düşün artık sorunla felan karşılaşınca ancak bende internete yazarak çözüm arayabiliyorum kusura bakma :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.