Şimdi Ara

The Wager(2024)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ünlü yönetmen Martin Scorsese ve Oscar ödüllü aktör Leonardo DiCaprio yeni bir proje için daha beyaz perdede işbirliği yapmaya hazırlanıyor. Daha önce birlikte birçok yapıma imza atan ikili şimdi de The Wager adlı yeni bir film üzerinde çalışıyor.

    The Wager(2024)

    Killers of the Flower Moon’u da kaleme alan David Grann’ın aynı adlı romanından uyarlanan ve Apple Original Films ortaklığı ile çekilecek olan The Wager, 1740’ların başında Brezilya’ya derme çatma bir tekneyle gelen 30 kişilik bir grubun tarihsel bir hikâyesini anlatıyor. Hikâye, İngiliz gemisi Wager’ın kıymetli bir hazineyi taşıyan İspanyol bir savaş gemisini takip etmek için görevlendirilmesiyle başlıyor. Ancak bu hazine avı beklenmedik bir şekilde felakete dönüşüyor. Wager gemisi Patagonya yakınlarındaki terk edilmiş bir adaya çarpıyor ve mürettebat açlık ve barınak sıkıntısı çekiyor. Hayatta kalanlar denizde yapılan tehlikeli bir yolculuktan sonra Brezilya’ya ulaşmayı başarıyor ve kahraman ilan ediliyorlar.

    Ancak anlatı burada bitmiyor. Altı ay sonra daha da kötü durumda olan bir başka tekne Şili sahillerine ulaşıyor. Üç kurtulan adada neler olduğuna dair korkunç bir hikâye anlatıyor. İlk 30 hayatta kalanın geminin liderliğine karşı isyan ettiğini iddia ediyorlar. Bu suçlamalar adadaki mürettebat arasındaki kaosu ve çatışmayı açığa çıkarıyor. Sonuç olarak Amirallik, gerçeği ortaya çıkarmak için bir mahkeme düzenlemeye karar veriyor ve suçlu bulunanlar idam cezasıyla karşı karşıya kalıyor.


    Çekimler 2024’te Başlıyor

    Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese

    Leonardo DiCaprio’nun The Wager’da hangi rolü üstleneceği şimdilik bilinmiyor. Filmin çekimlerinin 2024 yılı içerisinde başlaması bekleniyor.

    *Gelişmeler oldukça konu güncellenecektir...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yine bi 3.5 saatlik film bizi bekliyor anlaşılan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.