Şimdi Ara

The Tourist (2010) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
3.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [ReNoVaTiO]

quote:

Orijinalden alıntı: koobee24

depp karayip korsanları sonrası coştu yoksa 2003 öncesi filmleri pek de gişeye yönelik, iddialı işler değildi.

yuhhh secret window ,chocalate, from hell
    bu filmleri hepsi karayiptende onceydi...
    izlede ondan sonra yorum yap...
    karayipten sonrada sweeny todd ve public enemies
    filmleri muthis... o filmlerde baska biri oynasaydı rezil ederdi filmleri...
    adam benim gozumde al pacino ile bence hollywood'daki en ii aktor
    ama degerini bilmiyolar... adama bi tane oscar bile vermediler...
    dandik dandik tipler alıyoken...

Bilmiyorum belki anlamadım belki filme dikkatimi veremedim ama Sweeney Todd u ben beğenmedim. Diğer çoğu filmini izledim ama bu film bana göre değil arkadaş.

Edit:Hala düzelmedi cümle amaOlsun artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brampr -- 16 Haziran 2010; 13:19:04 >

•  The Tourist (2010)

The Tourist (2010)

The Tourist (2010)

The Tourist (2010)

The Tourist (2010)

• film hakkında diyeceğim bir şey yok,ancak bende Depp e haksızlık yapıldığı düşünüyorum kendi tarzında canlandırdığı karakterlerin "bu rolde bir başkasını asla hayal edemem" dediğiniz bir içtenlikle oynuyor.Oskar her şey değil ama e verin adama artık be kardeşim oda sevinsin.:)
  • İki oyuncuyu da severim ama oyunculardan öte filmi izlemem için beni cezbetmesi lazım. Yoksa her iki oyuncunun da yer aldığı iyi filmler olduğu gibi "bitse de kapatsam" diyerek uyukladığım filmleri de mevcut.

http://bit.ly/c0EjRr

Orijinalden alıntı: thend

karayip çeksin başka film çekmesin ya

O adamın Karayip korsanları dışındaki başka hiçbir filmi sarmıyor beni

Orijinalden alıntı: onur*

quote:

Orijinalden alıntı: tEmh@

quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Johnny Depp bir sürü film çekiyor hakikaten ama Nicolas Cage gibi boş beleş filmler çekmiyor.Kaliteli yapımlarda izliyoruz kendisini umarım böyle devam eder.

ilginç

Genel anlamda demedim yav.
    Yoksa bir sürü güzel filmi var onunda ama son zamanlarda sanki önüne gelen her filmde oynadı.Ve kalitesiz filmler çıkmıştı. (bkz:Bangkok Dangerous)

hele hele cage'in en gereksiz bulduğum filmi wicker man.
    Deep'in hangi filmini izlediysem hoşuma gitti.Oyuncunun kalitesi filmlerine de yansıyor.Deep'in o kadar çok filmde oynamasına rağmen 1 tane bile kötü filmini bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

quote:

O adamın Karayip korsanları dışındaki başka hiçbir filmi sarmıyor beni

Benide karayip filmleri sarmıyor Nedense..
  • Bu filmin seti çok olaylı geciyomus. Depp ve Jolie sürekli kavga ve tartısma halindelermis.

Orijinalden alıntı: Roronoa Zoro

Hergün orada olacağım.Ben ve 300.000 kadar paparazzi.

--Hayal bile edemiyorum.GEZEGENİN EN BÜYÜK İKİ YILDIZI BİRLİKTE FİLM YAPINCA İŞLER ÇOK ZORLAŞIYOR OLMALI.Bu koşullarda herhangi bir film çekmek sınav gibi bir şey.

Evet.Güvenlik ve diğer önlemler için bir sürü görüşmeler yapıyoruz.Ben oyuncuların karakterin kıyafetleri içinde gazetelerde,internette falan resimlerinin çıkmasını sevmiyorum.Çünkü bazı şeylerin gizli kalmasını istiyorsun.Aviator’ı çekerken Leo’nun Howard Hughes kıyafetleri içinde basında resimlerinin çıktığını hatırlıyorum.Bu sorunu nasıl çözeceğiz bilmiyorum ama bir şekilde halledilecek.

--Çekimler tam olarak ne zaman başlıyor?

Şubat sonu.

--Çok yakın bir tarih.

Evet.Ucu göründü bile.

--Birşeyler getirmek için için çadırların içinden geçen ‘Star Trek’ güvenliğini oluşturman gerekebilir.

Ben daha çok havada uçan helikopterlerden endişe ediyorum.Çekimleri aksatabilirler.

--Bunu düşünmemiştim.Avrupada ki gazeteciler de bayağı kötü.

Avrupa.İngilteredekiler korkunç.

--Vaktini ayırdığın için teşekkür ederim.

Sorun değil dostum.

Alıntıdır.

Bruce Willis,Silvester Stallone,Jetli,Jason Statham gibi 4 büyük yıldız bir araya gelmişte.
    2 Yıldızın bir araya gelmesinemi şaşırıyorsun

• quote:

+2010
    Ondan sonra, içeride ve dışarıda saygılı ile tanınan...
    Yeni vatan, yeni sosyete, yeni devlet...
    İşte Türk genel devrimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

quote:

Orijinalden alıntı: Roronoa Zoro

Hergün orada olacağım.Ben ve 300.000 kadar paparazzi.

--Hayal bile edemiyorum.GEZEGENİN EN BÜYÜK İKİ YILDIZI BİRLİKTE FİLM YAPINCA İŞLER ÇOK ZORLAŞIYOR OLMALI.Bu koşullarda herhangi bir film çekmek sınav gibi bir şey.

Evet.Güvenlik ve diğer önlemler için bir sürü görüşmeler yapıyoruz.Ben oyuncuların karakterin kıyafetleri içinde gazetelerde,internette falan resimlerinin çıkmasını sevmiyorum.Çünkü bazı şeylerin gizli kalmasını istiyorsun.Aviator�ı çekerken Leo�nun Howard Hughes kıyafetleri içinde basında resimlerinin çıktığını hatırlıyorum.Bu sorunu nasıl çözeceğiz bilmiyorum ama bir şekilde halledilecek.

--Çekimler tam olarak ne zaman başlıyor?

Şubat sonu.

--Çok yakın bir tarih.

Evet.Ucu göründü bile.

--Birşeyler getirmek için için çadırların içinden geçen �Star Trek� güvenliğini oluşturman gerekebilir.

Ben daha çok havada uçan helikopterlerden endişe ediyorum.Çekimleri aksatabilirler.

--Bunu düşünmemiştim.Avrupada ki gazeteciler de bayağı kötü.

Avrupa.İngilteredekiler korkunç.

--Vaktini ayırdığın için teşekkür ederim.

Sorun değil dostum.

Alıntıdır.

Bruce Willis,Silvester Stallone,Jetli,Jason Statham gibi 4 büyük yıldız bir araya gelmişte.
    2 Yıldızın bir araya gelmesinemi şaşırıyorsun

yani bencede fazla abartılacak bir durum yok ama yinede güzel olmuş ikisini görmek fragmanıda izledim gayet hoş bir film

• Ateş ve Barut hesabı.Jolie neden bu kadar güzel göründü gözüme resimlerde anlayamadım
    must be able to cross both fire and water. The script must be something that has the power to do this."

Akira Kurosawa
  • Bu adam her filme yakışır.Fragman müthiş.

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Ateş ve Barut hesabı.Jolie neden bu kadar güzel göründü gözüme resimlerde anlayamadım

Makyajdandır o
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.