Şimdi Ara

The Sopranos (1999-2007) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
15
Favori
36.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Infidel_

quote:

Orijinalden alıntı: .Yasin.

Konular farklı ama Dexter mı alır Sopranos mu? Verdiği zevk bakımından.

dexter sopranosun önünde diz çöker tövbe ister.Sopranos Açık ara en iyi dizidir, çok dizi izledim en iyisi bu.Keşke sizin gibi hiç izlememiş olsamda yeniden başlasam

Böyle yorumları okudukça hemen bitirmiyim diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Yasin.

Konular farklı ama Dexter mı alır Sopranos mu? Verdiği zevk bakımından.

Aslında 4. sezonun sonuna kadar Dexter da Sopranos ayarına yakındı. Sopranos bence Breaking Bad ve Mad Men le izlediğim en iyi dizidir. Bu 3 ü arasında ayrım yapamıyorum.
  • Dizideki en iyi karakterleri tartışalım beyler. Ben başlatayım bana göre en orjinal karakter Paulie idi. Silvio'yuda severim tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emolin

Dizideki en iyi karakterleri tartışalım beyler. Ben başlatayım bana göre en orjinal karakter Paulie idi. Silvio'yuda severim tabi.

Hayır bana göre başrol olan tony soprano adamdan doğallık akıyordu öyle oyuncu görmedim ben hayatımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bimbaşı

quote:

Dizideki en iyi karakterleri tartışalım beyler. Ben başlatayım bana göre en orjinal karakter Paulie idi. Silvio'yuda severim tabi.

Hayır bana göre başrol olan tony soprano adamdan doğallık akıyordu öyle oyuncu görmedim ben hayatımda.

Orası öyle adam çok iyi oyuncu. Ama ben o yönden söylemedim. Orjinallik açısından.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bimbaşı

quote:

Orası öyle adam çok iyi oyuncu. Ama ben o yönden söylemedim. Orjinallik açısından.

Doğrudur

• Yokmu arttıran beyleeer
  • bu diziye yaklasik 1 ay once abimin tavsiyesi ile basladim.

sagolsun kendisinde 720p kalitede 5 sezon vardi.bana sadece altyazi indirmek kaldi.

suan 5.sezonun ortalarindayim, tek kelime ile Godbless America
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

1.Sezon 1080p Blu-Ray sürümü çıkmış. Arşivcilere duyurulur.

The Sopranos (1999-2007)  The Sopranos (1999-2007)
     The Sopranos (1999-2007)  The Sopranos (1999-2007)

Hiç izlemeyenlere imreniyorum vallahi. Şimdiye kadar 42 adet yabancı dizi izledim. The Sopranos çok rahat top 3 listemde yer alır. Öylesine kaliteli bir dizidir.

Sen öyle deyince iştahlandım, çünkü genelde ben senin değini başkalarına derdim hemen indrimeye başlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: !3!ack

Pisman olmazsin hocam. Keyifli izlemeler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

quote:

Orijinalden alıntı: !3!ack

Pisman olmazsin hocam. Keyifli izlemeler dilerim.

Bende çayı çekirdeği kaptım, birinci bölümü izlemeye hazırlanıyordum, verdiğiniz ilham için teşekkürler
  • yaklasik 1 ay once abimin yogun baskisi uzerine basladim bu diziye, suan hayatimin anlami oldu resmen. dizi dun bitti, keske bitmeseydi, keske devam etseler diyorum
    malum sonu acik kaldi.

En sevdigim fotograflardan bitanesi;

The Sopranos (1999-2007)

Ek+ baslayacak arkadaslar HD kalitede cekip izlesinler.ben 720p izledim cidden zevk alirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un momento -- 15 Eylül 2012; 0:00:16 >

• Buna yada madman'e başlayacağım kararsızım bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIJACKII

Buna yada madman'e başlayacağım kararsızım bende

Mad Men karakterleriyle ön plana çıkan bir dizi. Konusu çok ağır işleniyor. "ben dizide her türlü kaliteyi ararım. ağır işlenmesi hiç fark etmez" diyorsanız Mad Men+The Sopranos yapın.

Sopranos'ta olaylar peşi sıra gerçekleşip sizi ekran başına bağlıyor. "mad men sıkar beni, bu kadar ağır ilerlemesine dayanamam" fikri içerisindeyseniz Sopranos'u izleyin.
  • Diziyi bitirdigim halde 1.sezonun 1.bolumunu tekrar izlemek istedim, cidden fark inanilmaz.

Dizideki herkesin ses tonu bile degismis. tony nekadar zayifmis. daha yakisikliymis
  • İlk sezonu bitirdim, Şahane bir dizi ters köşe olmuş bulunmaktayım ama şimdiye kadar niye izlemdim diye kendime kızmayacağım, Daha elimde 5 sezon var ağır ağır izliyorum.
    Dizide çok sağlam diyaloglar var, bir adet yazdım bakalım hatırlayabilecekmisiniz

S01E03

- Masada'yı duydun mu?, İki yıl boyunca, 900 yahudi kendilerini 15.000 Romalıya karşı savundular. Köle olmaktansa ölümü seçtiler. Ya Romalılar nerede şimdi?
    - Tam karşındalar, pislik. (yahudinin surat bozuldu)

• !3!ack cidden cok iyi diyaloglar

bide su videoyu izleyin resmen sesli guldum, butun karakterleri yapmis adam ve harbi yapmis yani

ilk gosterdigi Christopher digeri de Tony

Bu daha efsane simdi gordum, burda Paulie nin meshur OOOUU diyisi falan var, beni benden aldi herif silvio ve tony de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un momento -- 15 Eylül 2012; 20:03:43 >

• Ben bu diziye TNT de başlamıştım türkçe olarak veriyorlardı bayağıda kaliteli seslendirmeydi ne yazıkki TNT battı. Sonra netten izleyeyim dedim ama görüntü kötü olduğu için izlemek istemedim. bugün bir araştırayım dedim ve bizim forumda konu varmış. Evet arkadaşlar link varmı link? varsa verinde **** 720/1080p olarak bir zahmet.
  • 1. bölümü izledim şuan sıkıntım görüntü kalitesinde indirip izliyecem sanırım. Birşey demek için erken tabi sonra tekrar yazarım.
  • dostum link varmı 720/1080p olarak fark etmez yani
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.