Şimdi Ara

The Sopranos (1999-2007) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
16
Favori
35.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Ben The Sopranos' a yaklaşık 2-3 hafta önce başladım 199 GB'lık REWARD sürümünü indirdim. Sıkıntı şu 5. ve 6. sezonlar için güzel ve düzgün altyazı bulamadım. Çevirmen arkadaşlarla da iletişime geçemedim . Yardımcı olabilecek var mı? Ya da forumumuzda dizi çevirmeni olan vardır belki
    ( Not: Tv-Rip Burak Şahin altyazı ile , fuckirama düzenlemesiyle izliyordum fakat 4.sezondan sonra onların altyazısı yok. Mevcut altyazılar ise vasat , berbat gibi yorumlar almış ve kırmızı gözüküyor )
  • 7 ay gibi bir sürede diziyi bitirdim gerçekten de kaliteli bir yapım. Özellikle dizide çalan müzikler harikaydı.


    Goodfellas ve Casino filmlerinde oynayan oyuncuları burada görmek güzeldi. James Gandolfini huzur içinde yatsın çok büyük iş çıkarmış.
  • Bir çok insan bu diziyi Godfather tarzı ağır bir yapım olarak tanımlamış ama dizi ağır bir yapım değil kesinlikle. Godfather'daki sıkıcılığın ve ağırlığın onda biri bile yok dizide.

    Yani başlamayı düşünüpte sıkıcı olur diye başlamayanlar hata yapıyorlar. Sadece 4-5. sezonlar kötü diyebilirim diğer sezonlar her şekilde izletiyor, özellikle ilk sezon gerçekten efsane ötesi bir yapım.

    Birde amerikan dizi sektöründe en fazla etkiyi bırakan dizi bu. Ayıla bayıla izlediğimiz bir çok amerikan dizisinin senaristi, yapımcısı bu dizide çalışmışlar. Aynı şekilde senaryo, sinematografi vs. bir çok yönde diğer amerikan yapımı dizilere birçok etki yapmış dizi.

    Sopranos'un Türkiyedeki karşılığı tartışmasız Deli Yürek'tir. Deli Yürek'te Türk dizi sektöründe Sopranos'un yarattığı etkiye benzer bir etki yarattı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu an 4. sezon 5. bölümdeyim fakat bu sezon bi durağanlık var ve son izlediğim bölümlerde de bu arttı gibi. Diziyi seviyorum ama bazen de bu durağanlık beni bayıyor desem yalan söylemiş olmam sanırım
  • Aynen hocam. 1 hafta da 4 sezonu izledim.3 aydir 5.sezonu bitiremedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: last_uk

    Aynen hocam. 1 hafta da 4 sezonu izledim.3 aydir 5.sezonu bitiremedim.

    5. sezon daha da mı sıkıcı yoksa
  • Maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • last_uk kullanıcısına yanıt
    Kaçıncı bölümündesiniz şu an hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 6 bölüm bitti, dizinin kendi dünyası var. İçeri girmek zor, çıkmak daha zor

    Bu arada psikiyatrist hatun hakikaten alımlı, Tonny'nin sevdiği kadar var
  • Ben de 4x10'dayım. Bana göre 4.sezon o kadar da kötü değil. Tabi diğer sezonların bir tık altında ama izlerken öyle sıkmıyor. Sıkılanlar, -bitireceğim- diye uğraşmasın. Günde 1-2 bölümden fazla izlemeyin zaten fazla bölüm kalmadı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kötü demedim zaten, diziden kesinlikle diğer dizilere kıyasla çok farklı bir tat alıyorum fakat bu sezon diğer sezonlara göre bazı bölümler daha bir durağan geçiyor, onu belirtmiştim.
  • Dizi izlemek için vakit bulamıyorum ama şimdi 4x10'u bitirdim de Gandolfini'ye sevgimden yazmadan edemeyeceğim.

    Şu Chris'in müdahaledeki Tony'ye söyleğini ''böyle yemeye devam edersen 50 yaşında kalp krizinden öleceksin'' demesi ve Gandolfini'nin de 51 yaşında kalp krizinden ölmesi nasıl bir olaydır abi? Chris veya senaristler bu olaydan sonra ne düşünmüşlerdir acaba, çok acayip olay yahu. Bir de şu tek bacaklı Rus hatunun da ayrı bir seksiliği var. Üstat ona da basmadan duramadı.
  • 5. Sezon da bitti. Sıkıcı falan değildi hiç. Hergün 2 bölüm son 5 bölümü de bi oturuşta bitirdim.
    Ade ile Tony B'nin ölmesine üzüldüm ama ikisi de haketti. Bu arada
    Johnny de Tony'den sonra en sevdiğim karakter. Hep Tony ile ters düştüler ama çoğunluğunda da haklıydı. Yakalanmasına üzüldüm ama yakalanmadan önce kayıp düşmesine kahkaha attım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2. kere baştan başlayıp bitirdim. Her 2 senede bir tekrar başlayıp izliyorum, The Wire ve bunu döngü yaptım. Hayatımda izlediğim en iyi diziler, böylesi ne yapıldı nede yapılabilir. Bir twin peaks var benim için 1 numaranın ötesinde sonra Wire ve Sopranos, yıllar sonra tekrar ve tekrar düzenli baştan açıp izleyeceğim diziler.
  • Hocam selamlar,
    İnanılmaz derecede dizi kıtlığı çekiyorum.Artık piyasada bir kaç sene önceki mükemmei diziler yok kanımca.
    Vampir,kurt adam,ergen dizileri görmekten kusucam.
    En sevdiğim iki yapıt The Wire ve OZ.Sopranos'ta bu çizgide midir?
    O süper dizidir,mükemmeldirden ziyade dediğim dizilerin havası var mıdır?3'ünüde izlemiş kıyaslama yapabilcek olan bi hocam var mıdır?
  • vendetta v kullanıcısına yanıt
    Oz'un tamamını izlemedim. Aşırı oğlancılık kusturmuştu beni.

    The Wire'la karşılaştırırsam bu dizinin ilk sezonu The Wire'dan çok daha iyi bence. Ama her sezon kalitesi düşüyor ve 4-5. sezonlar kötü, genel kalite olarak Wire daha iyi bu diziden...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final sezonunu yarıladım. Bi yandan final sahnesi ile ilgili sağdan soldan okuduğum şeylerle acayip meraklıyım, hemen bitirmek istiyorum. Bi yandan da bitecek, bi daha izleyemeyeceğim diye izlemek istemiyorum. Çok fena arada kaldım.
  • Goodfellas tarzında. Tabi karakter ve derinlik olarak ondan kat ve kat daha ince işlenmiş ama tarz olarak onun tarzı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi 6x13'ü izledim de
    Bobby'nin adamı vurduktan sonra silahı yere atması saçma değil mi abi? Önceki bölümlerde de birkaç aynı olay yine var böyle. Adamı öldürüyorlar silahı olay yerine bırakıp kaçıyorlar. Tam olarak amaç nedir yani?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ron Swanson

    Şimdi 6x13'ü izledim de
    Bobby'nin adamı vurduktan sonra silahı yere atması saçma değil mi abi? Önceki bölümlerde de birkaç aynı olay yine var böyle. Adamı öldürüyorlar silahı olay yerine bırakıp kaçıyorlar. Tam olarak amaç nedir yani?


    işin raconu falan herhalde o :D Zaten yakalanmıyor adamlar
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.