Şimdi Ara

The Sims3 Ek Paketler Hakkında Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba ben geçen gün sims3 aldım.Ve ek paketler diye şeyler varmış.2 tanesini beğendim biri seasons diğeride son çıkan university life.Sorum şu;Ben şimdi sırasıyla ilk seasons sonrada university life'i alıp oynayabilir miyim?Yoksa sadece bir ek paket mi seçmem lazım.

Edit:Eğer 2'den fazla da alabiliyorsak belki generations'u alabilirim.Ama merak ettiğimde şu birden fazla alabiliyorsak çakışmaz mı?Mesela seasons'La university'İ alsam adam universiteye gidecekken kar mevsimi falan olsa o kampüste kar effekti olur mu yani bunları da merak ediyorum.Umarım anlatabilmişimdir.

• Lütfen bilen yok mu?
  • Hiç bir çakışma olmaz hepsinin özelliklerini aynı oyunda kullanabilirsin.Evet kampüsde kar olur, Pets ek paketini alırsan hayvanlarda olur.vsvs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: srv5

Hiç bir çakışma olmaz hepsinin özelliklerini aynı oyunda kullanabilirsin.Evet kampüsde kar olur, Pets ek paketini alırsan hayvanlarda olur.vsvs..

O süpermiş o zaman ben sıradan alayım.Acaba korsan alsam bir problem çıkar mı yoksa baya pahalı oluyorda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 21 Nisan 2013; 23:14:44 >
  • Ana oyununuz orijinal, ek paketler korsan olursa sanırım sorun olur.Hepsi korsan/orijinal ise olmaz.
  • quote:

Ana oyununuz orijinal, ek paketler korsan olursa sanırım sorun olur.Hepsi korsan/orijinal ise olmaz.

Peki saolun.Artık orjinal aldığım oyunda boşa gitti.Şimdi ben korsan indirip denicem.Umarım olur.Netten biraz baktım baya karışık gibi.
  • quote:

Ana oyununuz orijinal, ek paketler korsan olursa sanırım sorun olur.Hepsi korsan/orijinal ise olmaz.

Şimdi ben oyunu kurdum seasons paketinide kuruyordumki hata verdi.Update in progress yaparken hata geldi.Neyse herhalde sims3'ün patchleri gerekiyor dedim.Baktım 20 tane patch var.Son patchi kurdum diyorki önceki patchlerde gerekli.Yani bütün patchler önceki patchleride gerektiriyorsa 20 gb falan patch olur.Nasıl olucak bu iş bir bilginiz var mı?

GELEN HATAYDA BUYDU(Seasons kurarken)::Update of the sim 3 failed,setup is unable to continue.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 22 Nisan 2013; 19:52:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Witcher 3 Hakkında Soru ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende çok önce oynamıştım şimdi o sorunları nasıl hallettiğimi hatırlamıyorum üzgünüm.
  • quote:

Bende çok önce oynamıştım şimdi o sorunları nasıl hallettiğimi hatırlamıyorum üzgünüm.

neyse genede saolun en azundan bir tane orjinal university alıp onu oynayayım.
  • quote:

Bende çok önce oynamıştım şimdi o sorunları nasıl hallettiğimi hatırlamıyorum üzgünüm.

nette the sims 3 deluxe diye bir şey buldumda.Şimdi bunda bir mapde bütün paketleri oynucaz ya peki bu map hangi paketin mapi olacak biliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 24 Nisan 2013; 21:16:33 >
  • Dekuxe Paketi bildiğim kadarıyla Ana Oyun + Ambitions Paketi, yani oynadığınız oyunda Ambitions ek paketinin içerikleri olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.