Şimdi Ara

The Sims 4 [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
8
Favori
14.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • The Sims 4 StrangerVille: Investigation

  • Şu an originde bedava 6 gün daha bedava devam edicek.Kütüphaneye ekleyin:D
  • Arkadaşlar bu Sims 4 paketlerinin tamamını toplu satan uygun bi' yer yok sanırım. Çok fazla paket, içerik vs. var hepsini almaya kalksan milyarlar harcarsın oynayanlar sadece ana oyunu mu oynuyor? Sims 2 oynarken mesela tüm paketlerle oynuyordum ben.
  • Beyler sizce Sims 3 mü 4 mü?
  • The Sims 4'e Küçük Evler Geliyor

    The Sims 4 [ANA KONU]

    Electronic Arts, The Sims 4 için Tiny Living indirilebilir içeriğini duyurdu.

    21 Ocak 2020'de PC ve Mac; 4 Şubat 2020'de PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.

    Tiny Living indirilebilir içeriği oyuncuların hayallerindeki küçük evi inşa etmelerine olanak sunacak. Küçük evler daha az fatura ödemenizi sağlayacak ve bahçeniz için daha fazla alanınız olacak. İndirilebilir içerik ayrıca duvar yatağı gibi çok sayıda yeni mobilya ve kıyafet de içerecek.



    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Sims_4e_Kucuk_Evler_Geliyor-98380.htm
  • çalışan türkçe yaması var mı oyunun ya?

    kardeşim deli gibi oynamak istiyor, başımın etini yiyor
  • The Sims 4: Eco Lifestyle Genişlemesi Duyuruldu

    Electronic Arts, The Sims 4'ün yeni genişleme paketi Eco Lifestyle'ı resmi olarak duyurdu.

    5 Haziran'da PC/Mac, Xbox One ve PlayStation 4 için çıkacak.

    Origin'de €39.99 ve Xbox Store'da 267,50 TL (EA Access ile 240,75 TL) fiyattan ön siparişe açıldı.

    Eco Lifestyle genişleme paketi ile iş birliği içinde çalışan bir topluluğa katılacak ve yeni Evergreen Harbor dünyasında değişim ve fark yaratmaya çalışacaksınız. Yeni komşularınızın Sosyal Alan Projesine katkı sağlayacak, ekolojik ayak izinizi azaltacak ve mahallenizin dönüşümünü izleyeceksiniz.




    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Sims_4_Eco_Lifestyle_Genislemesi_Duyuruldu-101345.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 6 Mayıs 2020; 19:10:7 >
  • The Sims 4 Eco Lifestyle: Oynanış Fragmanı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 21 Mayıs 2020; 22:8:6 >
  • Nuri Bilge Ceylan Sims'te film çekseydi

    https://www.youtube.com/watch?v=KYPMb2lMjdE
  • The Sims 4 Nifty Knitting Stuff Pack Official Trailer

  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    yıllardır bekliyordum sonunda geliyor
  • Steam üzerinden tüm paketlerle beraber uygun fiyata almanın yolu yok değil mi.
  • İndirime girdikçe teker teker al derim. Ben bu şekilde yapıyorum, böyle yapınca zamanla tamamlanıyor hepsi. Güzel oluyor.
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi biraz önce düşünüyordum. Steam'e gelmese almam ama Steam olduğu için almak istiyorum ve eksiği kalsın istemiyorum. Sanırım öyle yapacağım. Sims 2 az oynamadım. 3 beğenmedim ama 4'ün kütüphanemde eksiksiz olmasını istiyorum bazen çok fazla oynamak istiyor canım.
  • The Sims 4'e Star Wars DLC'si Geliyor

    The Sims 4 [ANA KONU]

    Electronic Arts, The Sims 4 için Star Wars Journey to Batuu indirilebilir içeriğini duyurdu.

    8 Eylül'de PC/Mac, Xbox One ve PlayStation 4 için çıkacak.

    -----

    İçeriği:

    The Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu Game Pack’te Disneyland ve Disney World’deki Galaxy's Edge’den Batuu adlı uzak gezegeni keşfederken Sim’inizin eşsiz Star Wars hikayesini yazın. Sim’iniz Direniş’e mi katılacak, serserilere mi rastlayacak, yoksa İlk Düzen’e mi destek olacak? Size kalmış! Görevleri açmak, ışın kılıcı veya droid satın almak, Rey ve Kylo Ren gibi ikonik Star Wars karakterleriyle tanışmak için Sim’inizin itibarını yükseltin.

    Galaksinin Ücra Köşesini Tecrübe Edin Sim’leriniz artık kesinlikle evlerinde değil. Milenyum Şahini’nden hareketli kantine ve eşsiz Batuu giysilerine kadar, Sim’leriniz Star Wars’un ikonik görsel ve işitsel unsurlarının içinde olacak. Sim’iniz eve dönerken seyahatlerinizden esinlenilen yeni dekorları ve tarifleri getirin, bir el sabacc oynayın veya eğlenceli ışın kılıcı eğitim seansı düzenleyin.

    Kendi Star Wars Hikayenizi Yazın Direniş, İlk Düzen ve serseriler, Batuu’yu kontrol etmek için savaşıyor, ancak Sim’lerinizin eylemleri kimin kazanacağını belirleyecek. Sim’ler mücadelelere ve özel görevlere katıldıkça gücün dengesine etki edeceksiniz. Starfighter erişimi, yeni kıyafetler ve Batuu’daki kritik görevler gibi ödülleri açın. Kim bilir? Belki Batuu’da bir hayat arkadaşı bulursunuz!

    İkonik Karakterlerle Birlik Olun Görevleri tamamladığınızda Sim’iniz itibar puanları kazanacak ve bu puanları topladıkça Batuu’daki gücün liderleriyle tanışmaya bir adım daha yaklaşacaksınız. Olasılıklar Sim’lerinizin eylemlerine göre değişecek — Direniş üssünü açığa çıkarmak isteyen Kylo Ren’i desteklemeyi mi seçeceksiniz, yoksa İlk Düzen’e karşı mücadelelerinde Rey ve Vi Moradi’ye mi katılacaksınız? Sim’iniz hangi yolu seçerse seçsin, Hondo Ohnaka ve serserileri ekstra galaktik krediye ihtiyacınız olduğunda hep yanınızda olacak.

    Kendi Işın Kılıcınızı ve Droid’inizi Alın — En çok istenen Star Wars eşyası olan ışın kılıcının parçalarını bulmak için Batuu’yu keşfedin. Tamamen kişisel kılıcınızı yapmak için her parçayı toplayın. Ardından diğer Sim’leri ışın kılıcı düellolarına davet edin! Ya da Droid Deposunu ziyaret ederek maceralarınızda yardımcı olacak ve birkaç Sim’i haklayacak kendi droidinizi satın alın. Hatta droid dostunuzu evinize getirebilir ve partilerde size eşlik etmesini sağlayabilirsiniz!

    -----

    Duyuru fragmanı:




    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Sims_4e_Star_Wars_DLCsi_Geliyor-104196.htm
  • Star Wars DLC'si



    https://www.youtube.com/results?search_query=sims+star+wars
  • Tüm Dlc leri yükledim



    The Sims 4 [ANA KONU]Okan Balyoutube
    Sims 4 Oynadım - Apartman Hayatı #1 (Türkçe)
    https://www.youtube.com/watch?v=4_QvELL0LSg&feature=youtu.be
  • The Sims 4 Crystal Creations Stuff Pack: Official Reveal Trailer


    The Sims 4 [ANA KONU]The Simsyoutube
    Craft dazzling jewelry and give your creations a spark of power with The Sims™ 4 Crystal Creations Stuff Pack*, launching Feb 29 at 10:00am PT. Learn more: https://www.ea.com/games/the-sims/news/crystal-creations-stuff-pack It’s time to try out a shiny new skill – Gemology! Pursuing this new passion will have your Sim collecting materials and customizing jewelry to wear, gift, or sell! Besides looking radiant, these pieces can be charged in the moonlight to bestow a variety of effects on their wearers. Want to help your Sim succeed? Charge up some earrings with the Siminite Crystal to kickstart their career progression! There are 11 different jewelry cuts and 27 possible effects. And that’s not all! This pack has everything you need to create a cozy workroom for your Sims to craft in as well as new CAS, including a dreamy new jewelry set created in collaboration with Simmer Arethabee. The Sims 4 Crystal Creations Stuff Pack will launch on February 29, 2024 on PC via EA app™, Mac® via Origin, and Steam®, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S and Xbox One systems. The Sims 4 has officially launched on the Epic Games Store as well, another download destination for this Stuff Pack. *Requires The Sims 4 & all game updates. For PC, see minimum system requirements for the pack.
    https://www.youtube.com/watch?v=rdD7je57_-4
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.