Bildirim
!!! The Sims 2 Eşya !!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
The Sims 2 Ghost Pack .
-
gerçekten böyle bi paket varmı:S dalga mı geçiyosunuz -
quote:
Orjinalden alıntı: megaomega
gerçekten böyle bi paket varmı:S dalga mı geçiyosunuz
-
quote:
Orjinalden alıntı: GøKhan
quote:
gerçekten böyle bi paket varmı:S dalga mı geçiyosunuz
-
ben bu konuyu geyik için açmadım ciddi olarak yardım alabilmek için açtım lütfen boşu boşuna meşgul etmeyiniz -
dostum eğer oyunun orjinal değilse bu tip hatalar oluyor.mesela orjinal olmayan bir sims 2 de bina yapılamıyor, duvar boyanamıyordu.
bunun gibi bir sebepten kaynaklanabilir. -
tamam teşekkür ederim de bendeki sims 2 lerin hepsi orjinalden imagine haline gelmiş hali! ev yapabiliyor, bina boyayabilioyrum ama eşyaların bir kısmı gözkmyr maalesef:( -
paketi nasıl yükledin banada sölesene ben yükleyemedim
-
quote:
Orjinalden alıntı: hikmet41
paketi nasıl yükledin banada söleseneben yükleyemedim
imagine halindemi snnki? yoksa cd demi? -
cd de oyunlar (Open for Bussiness ve bon voyage) bunları yükleyemedim cd yi taktım yükledim sonra sims 2 cd sini tak dedi taktım sonra yükledi ve sildi. -
h.m.m. Allah Allah silmemesi lazım normalde! sims2 nin cdsini istiyo da ardından update yapması lazım silmemesi lazım yani bilemeyeceğim kusura bakma! başka bi konu başlığı altında açarsan bu konuyu emnm yardımcı olacak birçok kişi çıkar! saygılarımla!.. -
Imagine nedir ya? Image denir ona -
quote:
Orjinalden alıntı: ozan301
Imagine nedir ya? Image denir ona
image resim oluyor nero da cd ye yazmaya hazır dosyalara imagine veya disc image denir! bence konuyla alaksız olup da sırf bilmişlik taslmak için konuşmayın -
Kardeş bildiğim kadarıyla sen nightlife'ı yüklemişsin ama oynayamıyorsun. Nightlife yüklü olarak gözükür oyuna girince nightlife eşyaları fln kullanılmaz. Nedeni yanlış yapılmış crack. Nightlife'ı image dosyasıyla okutcaksın belki ondan olabilir. Ünivercity de öyleydi sanırım hatta open for business'de. -
quote:
Orjinalden alıntı: :::Pesimist:::
Kardeş bildiğim kadarıyla sen nightlife'ı yüklemişsin ama oynayamıyorsun. Nightlife yüklü olarak gözükür oyuna girince nightlife eşyaları fln kullanılmaz. Nedeni yanlış yapılmış crack. Nightlife'ı image dosyasıyla okutcaksın belki ondan olabilir. Ünivercity de öyleydi sanırım hatta open for business'de.
tamam teşekkür ederimdenerim! saygılar!..
-
rica ederim. eğer image yapamazsan yada imageleri bulamazsan sanırım arşivimde var ekleyebilirim üçünüde -
quote:
Orjinalden alıntı: :::Pesimist:::
rica ederim. eğer image yapamazsan yada imageleri bulamazsan sanırım arşivimde var ekleyebilirim üçünüde
yok teşkkr ederim ben de var disc image halleri :) zaten ordan yüklmştm! tekrar teşkkr ederim!.. -
quote:
quote:
image resim oluyor nero da cd ye yazmaya hazır dosyalara imagine veya disc image denir! bence konuyla alaksız olup da sırf bilmişlik taslmak için konuşmayın
Ben bilmişlik taslamıyorum tamammı arkadaşım. Ben image denildiğini biliyorum. Imagine kelimesini ilk defa burda senden duydum
Ha unutmadan..
Bu arada image : resim anlamına gelir. Bilg ortamında ise cd kalıp dosyasıdır
imagine ise imgelemek, hayalinde canlandırmak, hayal etmek, sanmak, düşünmek demektir. Imagine'nin pc dünyasında bir karşılığı yoktur.
İyi günler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan301 -- 11 Ağustos 2008; 18:41:34 >
-
quote:
quote:
quote:
image resim oluyor nero da cd ye yazmaya hazır dosyalara imagine veya disc image denir! bence konuyla alaksız olup da sırf bilmişlik taslmak için konuşmayın
Ben bilmişlik taslamıyorum tamammı arkadaşım. Ben image denildiğini biliyorum. Imagine kelimesini ilk defa burda senden duydum
Ha unutmadan..
Bu arada image : resim anlamına gelir. Bilg ortamında ise cd kalıp dosyasıdır
imagine ise hayal et, imgelemek hayalinde canlandırmak, hayal etmek, sanmak, düşünmek demektir. Imagine'nin pc dünyasında bir karşılığı yoktur.
İyi günler
herşeyin bir ilki vardır (1) bnm de ingilizcem var çok şükür (2) son olarak da ben bilmişlik taslamayın die aşağılamak içn söylemedim eğer öyle anlaşıldıysam özür dielrim
Benzer içerikler
- gta sa hot coffee mod
- fm 2005 indir
- gta 4 crack
- diablo 3 türkçe yama
- fmrte 24 license key
- sims 4 para hilesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X