Şimdi Ara

The Simpsons,Family Guy Tüm Bölümler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The Simpsons'un Family Guy'ın felan bütün sezonlarını türkçe altyazılı olarak nerden temin edebilirim arkadaşlar pm yoluyla yollarsanız sevinirim

• simpson ı ben fx tvde izliyorum kotalı olmasam bende indiricem altyazılı çok güzel gerçekten

favorim homer, barney
  • m-ininova da komple 20 sezon tek paket halinde simpsons bulabilrsin (torrent). altyazılarınıda divxplanette tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoriKalina -- 17 Nisan 2009; 23:49:04 >
  •  The Simpsons,Family Guy Tüm Bölümler

family guy böyle bişey mi? Zamun dada var
  • 20 sezon tek paketi bana pm yoluyla yollarmısın arkadaşım ?
  • biri pm ile gönderebilirmi 20 sezon tek paket
  • Abi insaf edin ya linklerden birine baktım 70 küsür gb

Biz onu ancak çocuklarımız izlesin diye indirebiliriz herhalde.

Şöyle teker teker online izleyebileceğimiz bir yer yok mu? Benim için Türkçe İngilizce fark etmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 20 Sezonu bulabilirsiniz de,altyazılarının çoğunu bulamazsınız.Ben de bu yüzden hayranı olduğum Simpsons'un çoğu sezonunu izleyemiyorum.Dedim orijinal DVD'lerini alayım,o da satılmıyor.

Divxplanette,ilk 5 sezonun altyazısı vardı en son,bir de 19 ile 20 var,arada da tek tük altyazılar var.Adam gibi çevirseler hepsini,indiren çok olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

20 Sezonu bulabilirsiniz de,altyazılarının çoğunu bulamazsınız.Ben de bu yüzden hayranı olduğum Simpsons'un çoğu sezonunu izleyemiyorum.Dedim orijinal DVD'lerini alayım,o da satılmıyor.

Divxplanette,ilk 5 sezonun altyazısı vardı en son,bir de 19 ile 20 var,arada da tek tük altyazılar var.Adam gibi çevirseler hepsini,indiren çok olur.

+1905 malesef
  • ya indirmekden vazgeçtim artık şöyle bi site yokmu ordan izlesek bi site buldum sadece 1,2 bölüm türkçe dublajlı veriyor başka bulamadım bulan varsa bi zahmet koysun buraya
  • http://www.wtso.net/
    http://watchfamilyguyonline.org/

eğer indirmeden ve ingilizce olarak izlemek istersen bu site harika. ben şahsen burdan izledim bütün bölümleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.