Şimdi Ara

The Shoot Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Örneğin Killzone 3 En Fazla Beklediğim İnceleme :)

Orijinalden alıntı: vfdg

sondaki kemal sunal kısa filmi güzel olmuş.

Nasıl bir zihniyetsin sen. herkes sonu güzel olmuş demekle yetinmiş ama sen bu alanda süpersin. sonunu söylemekte hiç çekinmemişsin. Saygı göster ki Saygı Gör.

End Of My Story

/*Lifre Runs on Code*/

/*Don't Panic. It's just Visual Studio*/
  • Çok güzel bir move oyunu. Kovboy oluyorsunuz başta sonra şehri istila eden uzaylıları avlıyorsunuz. Ses, efekt, müzik, macera, kurgu müthiş. Severek oynadığım oyunların başında. Ama uzun zamandır oynamadım. Move hedef sapması yaşıyorum nedenini çözmüş değilim. Diğer oyunlarda move problem yok. Shoot oyununun hedef kayıyor sağa sabit tutuyorum tabancayı. Anlayamadım. Bilgisi olan arkadaş bana yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Orijinalden alıntı: Enjoy359

Çok güzel bir move oyunu. Kovboy oluyorsunuz başta sonra şehri istila eden uzaylıları avlıyorsunuz. Ses, efekt, müzik, macera, kurgu müthiş. Severek oynadığım oyunların başında. Ama uzun zamandır oynamadım. Move hedef sapması yaşıyorum nedenini çözmüş değilim. Diğer oyunlarda move problem yok. Shoot oyununun hedef kayıyor sağa sabit tutuyorum tabancayı. Anlayamadım. Bilgisi olan arkadaş bana yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Oyunu yapan studyo kapandi. Eger harika bir move oyunu olsaydi, hem sports championsun gerisinde kalmazdi ,hemde studyosu kapanmazdi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.