Şimdi Ara

The Settlers 7: Paths to a Kingdom (2010) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
19.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar settler 7 için türkçe yama varmi yardimcı olursanız sevinirim ?
  • Tr yama sanırım yok var sa süper olur.ayrıca oyun için bazı dusuncelerim var settlers 5 te oyun çok sürerdi sınırsız di nüfus felan 6 da yine iyiydi ama sınır vardı ve harita daralıyordu.üniversite yoktu 7 de geleceğe yaklaşılmış özünden kopmuş kontroller azalmış felan felan bence yapmaları gereken tek şey 5 ile 6 yi karıştırmak daha iyi yapmak ve haritayı genişletmekti süper olurdu ki daha çok fikirlerim var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ohoo konuya bakmıyordum
    hala aktif olarak settlers oynuyorum
    settlers 7 oyuncularını online a beklerim :)
    özel mesaj atın yada bu başlık altından yazın
    belli saatlerde buluşup empire mod bile çevirebiliriz isteyenlerle
    şu sıralar online kalabalık değil sadece akşamları aktif oluyor.
    ama mükemmel bir strateji oyunu ve gerçekten çok eğlenceli
    iki yıldır hala birşeyler keşfediyorum
    ayrıca sürekli kendini patchliyor.
    yenilikler geliyor.
    ubisoft un bence en iyi işidir bu oyun
  • Settlers 7 değilde Settlers Online oynayan varsa beklerim Bir adet Guildimiz var ama benim girmemi bekliyolardı heralde ben girdiğimde hiç aktif oyuncu yoktu halada yok millet bıraktı mı oyunu ne yaptı ben mi geç kaldım
  • evet online maç yapmak isteyenler varsa pm atsın yada bu başlık altından yazsın
    belirli bi saatte girip oynayalım.
    bekliyoruz :)
  • Settlers 7 çok zor ya campainde daha ilk başta kamera kullanmaktan başka bişey yapamadım. oyun güzele benziyor ama türkçe olsa çzöerim heralde. Oyunun oynanabilirliği berbat. setllers bir i oynadım çok güzeldi. settlers ikiyide oynadım oda çok güzeldi. settlers 3 de anlaşılması zor bir oyundu oynamadım kaldı öyle. settlers 5 ide oynadım ondada "save" yapmıyordu, ingilizce olduğu için de 4 üncü bölümdemi 3 üncü bölümdemi ne nasıl geçileceğini bulamadım, başka yerlere geçmek için bir kapıyı geçmemiz lazım ama geçemedim ve sildim oyunu sevleme yapmadığı için. settlers 7 de sie oyunun nasıl oynanacağını çözemedim. çocuklar için iyi bir oyun ama nasıl anlayıpta oynıcaklarki, çocuklar ticareti öğrenir iş lerin nasıl işlediğini, iş bağlantılarını öğrenir ama nerede ben bile oyundan anlamadım efektler süper ama oynanabilirlik sıfır.

• Arkadaşlar merhaba,

Oyunu orjinal Gold Edition olarak D&R'dan 4.49TL'ye satın aldım. İlk defa oynayacağım. Sevdiğim tarzda bir oyun, evli olduğumdan fazla zamanım olmayacak malesef ama fırsat buldukça bakacağım artık, hanımın insafına kaldık
  • Bilgisayar oyunlarında Adam üremezsiniz, Adam İnsanın babasına denir, Satranç oynamadığınız anlaşılıyor oynadıysanızda unutmuşsunuz bilgisayar oyunlarındakiler piyon sadece ya Bir Adam kolaymı yetişiyor sanıyorsunuz bit kadar bile yaratılış sanatı olmayan zıttırı bıttır iconlara Adam diyorsunuz Camilere gidinde Adam görün Adam kime denirmiş. Fesübhanallah ya.
  • Vay arkadaş taktığı şeye bak.
  • Yiğidi öldür ama hakkını yeme diye bir ata sözü duymadınmı hiç. Birde şu var Alemlerin Efendisi Hz. Muhammed S.A.S Veda Hutbesinde Babasından başkasına neseb iddia eden soysuza lanet etmiştir. yani babasından başkasının, babası olduğunu iddia edene lanet etmiştir. ağzınızdan çıkan sözlerin hesabı sorulmıycakmı zannettiniz.
  • kardeş iyimisin oyun lan bu bu kadar kaptırmayın kendinizi bırak insanlar ne söylemek istiyolarsa nasıl konuşmak istiyolarsa konuşsunlar isteyen adam yapar isteyen kadın yapar biraz içinizde yaşayın şunları ya boş artistik yapacanıza hakkını verin neye inanırsan inan ama hakkını verin elalemede karışma bırak zaten imzandan psikolojini çözebiliyorum senin
  • kanaxoz sen bana karışma diyorsun ama beni eleştiryorsun. ham sen piskolog mu kesildin şimdi başıma oyun muhabetinde bir piskolog umuz eksikti zaten. neyse ne haliniz varsa görün.
  • kanaxoz seni Allah a havale ediyorum.
  • Kafa gitmiş bence fazla bulaşmamak lazım.
  • Anlıyana sivrisinek, saz; Anlamıyana davul, zurna az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demir_pena

oyuna alıştığında süper.
    tam bi beyin egzersizi
    müzikleride rahatlatıyor.
    online oyun oynadınmı hiç?
    multiplayer a girdiğinde çok oyun var ordan bağlanırız.
    şu sıralar müsait değilim ama birkaç güne bol bol oynarız
    hem daha çok tecrübe olur
    ama oyunun aslı online da bil :)
    bu arada gördüğüm en iyi skirmish yapay zekası da bu oyunda.

Hala oynuyorsanız online da karsılaşmak isterim.oyunu 15 gun once aldım dun bitirdim..Ilk iki gun turkce olmadığından asabım bozuldu.2.levelde cözdükten sonra bitmesin diye bayılarak oynadım.Karakter olarak prensesi secmistim.Merak ettigim birde baska karakter lady gibi bir sey vardı.yine baslasam bu kez ladyi secsem ,acaba oyunda konuda karakter değişti diye degisecekmi?
    online tecrubem hic olmadi . bilen birileri olursa yardım alırım diye dusunuyorum.
    Campaign modu bitirdim.bunun baska oynama modu varmi.anlatırmısınız?
    Bahsettiginiz skirmish nedir? Açıklarmısınız?
    Ayrıca tavsiye edeceginiz benzeri varmi?

• beyler ben geologist'i araştırdım fakat madencileri bir türlü geologist olarak çalıştıraıyorum. Daş bitti. :(
  • biri beni aydınlatabilir mi ? :((
  • geologist i araştırdıktan sonra geologist olarak çalışmasını istediğin maden ocağına( gold iron veya coal farketmez) tıklayarak en alttaki geologist i işaretlemen yeter
    o madenden gold coal veya iron yerine sadece taş çıkaracak.
    tabiiki biraz yavaş oluyor çıkarma işlemi
  • Ana konu olsun bari güzelmiş.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.