Şimdi Ara

The Secret World (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
2
Favori
17.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlogKaan

    Bu oyun daha çok hikaye görevleri ile ön plana çıkıyor. Atmosferi diğer oyunlardan çok farklı. Bir oyunu sadece hedef sistemi ile yargılamak bence çok yanlış bir tutum. @Treth

    Hedef sistemi ve fizik motoru kötü olan bir oyunda karakteri istediğin gibi yönetemezsin. Ben bir karakterle oynadığımda o karakter benim elimin bir uzantısı gibi hareket etmeli.

    Eğer oyun bunu sağlayamıyorsa mesela yeteneği kullandığımda 0.1 saniye gecikme varsa hareket ettiğimde anlık olarak hareket etmiyorsa yada vurma hissinde eksiklik varsa yada görünmez duvarlara takılmak gibi sorunlar varsa o oyunu oynayamam ben. Hikaye görev sistemi vb. durumlar elbette önemli ama en son noktada benim bakacağım şey fizik motoru ve hedef sistemi olur.




  • Bazı oyunlar vardır atmosferi ile sizi cezbeder, bazı oyunlar ise fizik motoru ve diğer unsurları ile. Zaten oyun ilk çıktığından beri neyi nasıl sunacağını gösterdi. Motoru ilk çıktığından beri aynıydı fakat sunduğu içerik bugüne kadar hiçbir MMORPG oyununda yok. Ben şahsen oyunun motoru ya da hikayesi ne olursa olsun denemeden direk kestirip atma taraftarı değilim. Tabii her şeyde olduğu gibi hobi türevi faaliyetlerde zevkler ve renkler olayı vardır. Saygı duyulmalıdır. @Treth
  • Oyuna bende önyargılı idim ancak geçen hafta alıp başladım. Adamlar hikayeyi çok güzel bir şekilde sunuyorlar ve yan görevler hariç her görevde araya videolar v.b koyup daha güzel bir görev sunumu yapmışlar.

    Daemon serverında oynuyorum, nickim Tinymasta. Oyunda diğer serverları ziyaret edebiliyoruz bu yüzden hangi serverda oynadığınız fark etmez oynayan arkadaşlar ekleyip mesaj atarsa beraber takılabiliriz. En azından sohbet falan ederiz. Türkçe bir chat box güzel olabilir.
  • Oyun gayet güzel arkadaşlar.Geçen sene oynamıştım , özellikle görevleri çok iyiydi ki eminim o zamandan beri bir sürü içerik eklenmiştir.Sadece Pvp'sinden çok birşey beklemeyin.Ve biraz araştırmaya meyilli olun (görevler için)
  • Bizde %30 indirimdeyken arkadaşla oyunu almayı düşünüyoruz.Acaba aldıktan sonra pişman olur muyuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaLGacI

    Bizde %30 indirimdeyken arkadaşla oyunu almayı düşünüyoruz.Acaba aldıktan sonra pişman olur muyuz?

    Aldıktan sonra pişman olmamak için daha fazla indirim bekleyin.Steam'de iyi indirimler gördü diye hatırlıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LawLess437

    quote:

    Orijinalden alıntı: DaLGacI

    Bizde %30 indirimdeyken arkadaşla oyunu almayı düşünüyoruz.Acaba aldıktan sonra pişman olur muyuz?

    Aldıktan sonra pişman olmamak için daha fazla indirim bekleyin.Steam'de iyi indirimler gördü diye hatırlıyorum.

    30 Haziran'a kadar beklicez zaten.Yalnız aldıktan sonra pişman olur muyuz önemli olan orası.
  • secret world suan 11 dolar massive edition 14 dolar aradaki fark nedir oynayan bilen arkadaşlar anlatabilirse sevinirim ona göre almayı dusunuyorum ve oynanış non targetndeğilse hiç bulaşmam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulquiorra119 -- 25 Haziran 2014; 20:55:06 >
  • arkadaşlar The Secret World Massive Upgrade Pack alsam sadece oyunu oynayabilirmiyim yoksa secret world normal alıp upgrademi yapılıyor anlamadım bunu ?
  • Oyun tamamen hikaye modları dlc ler dahil ücretsiz oldu beta dün başladı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Koks34

    Oyun tamamen hikaye modları dlc ler dahil ücretsiz oldu beta dün başladı

    beleş olacak haberini görmüştüm, oyun hikayesi mekanları çok iyi, her ne kadar geçen yıllar oyunun grafiklerini eskitmiş olsada oynanabilir
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.