Şimdi Ara

The Prestige (2006) | Christopher Nolan (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
2
Favori
17.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

baba film

Alıntıları Göster
    ne olursa olsun arşivlik film bu ya

• quote:

Orijinalden alıntı: crazytown_

ne olursa olsun arşivlik film bu ya

Alıntıları Göster
    Filmi dün izlemiştim,gerçekten çok değişik ve güzel bir film.

İzleyin tavsiye ederim.

Orijinalden alıntı: SH4K3R

Filmi dün izlemiştim,gerçekten çok değişik ve güzel bir film.

İzleyin tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]

Orijinalden alıntı: N. Flamel

quote:

Orjinalden alıntı: Deep BluESeA

quote:

Orjinalden alıntı: N. Flamel

quote:

quote:

quote:

Yaa normalde bu Teslanın yaptıgı alete giren abimizin sahnenin altındaki suya düşmesi gerekmiyor mu, çünkü bir sahnede aleti ilk defa deniyor ve klonu karşısında oluşuyordu yani kendisi içerisinde kalıyordu.. ama ilerki sahnelerde bu tam tersii

SPOILER::

Benim anladığım kadarıyla ( hugh jackman'ın filmin sonunda "herşeyi feda etmen gerekir" demesinden ) her o alete girdiğinde intihar ediyor ve kalan hayatına klonu devam ediyor. Tıpkı Christian Bale'in ölmesi ve ikizinin devam etmesi gibi

gene aynı konu sanırım çözemicez bunu

yok hocam senin tahminin çok zorlama oldu , öyle bişe olması düşük bir ihtimal bence
    cunku klonu ondan ayrı bi kişilk sonucta, yoksa değil mi bak gene kafam karıştı

klon bire bir demek. Aynı hafıza, aynı düşünceler. Sadece ölüm anını hatırlamayan bir başka kişi oluşuyor yani. Benim tahmin zorlama olması dışında tek ihtimal çünkü aleti ilk test ettiğinde "klon" uzakta oluşmuştu. Kendisi değil. Kendisi olduğu yerde duruyordu. Bi de Hugh Jackman alete girerkenki yüz ifadesine dikkat et. Ne olacağını bilen bir yüz ifadesi bence.

hayır, yanılıyorsun ,eğer dediğin gibi klon birebir aynıysa, aynı hafıza,aynı düşüncelere sahipse jackman aleti ilk dedendiğinde karsısnda oluşan klonu neden apartopar öldürüyor ve silahı klona doğrulttuğunda klon neden kaçmaya çalışıyor, ölmek istemiyor, aynı olsalar kurbanlık koyun gibi gelir paşa paşa vurulurdu..

burayı biraz daha düşün

Klon aynı, fakat ilk oluştuğunda yani jackman aleti ilk kez çalıştırdığında ne olacağını bilmiyordu. Yani karşısındaki klonda ne olduğunun farkında değildi. Klonun gözünden bakarsan o gerçek Jackman'dı ve karşısında kendisine silah doğrultmuş bir başka Jackman vardı. Kaçmak istemesi doğal. Burada esas sorun alet ilk çalıştırıldığında hangisinin klon olduğunu bilemememiz. Yani belki de gerçek Jackman öldürülendi, klon olan ateş etmişti. Her ikisinde de aynı hafıza var. Sadece birisinin silahı var. Tabii her iki olasılıkta da gerçek Jackman ölmüş oluyor.

Alıntıları Göster
    tek kelimeyle mukemmel

• quote:

Orijinalden alıntı: addar

tek kelimeyle mukemmel

Alıntıları Göster
    İdealler uğruna ikizini bile feda edebilmesi aynı anda ikizinin bu uğurda ölümü göze alabilmesi, aşkı bile sihir gibi hile ile yaşamasıydı gösteri olarak sunulan bu dünyada acının ve duygusallığın tarifi. Göz yanılsaması şeklinde yaşananlar; kazananlar ve kaybedenler..

Güzel bir film..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 19 Haziran 2007; 18:39:29 >

• arkadaşlar boşverin yok ikizi mi değil mi diye uğraşmayı.Filmden zevk almaya bakınValla benim son zamanlarda izlediğim en iyi film kesinlikle bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow3804

arkadaşlar boşverin yok ikizi mi değil mi diye uğraşmayı.Filmden zevk almaya bakınValla benim son zamanlarda izlediğim en iyi film kesinlikle bu
    cutter niye angier i sattı onun cevabını bilen var mı?
    kitabı okuyanlar biliyordur sanırım cevabını

Orijinalden alıntı: adriano123

cutter niye angier i sattı onun cevabını bilen var mı?
    kitabı okuyanlar biliyordur sanırım cevabını

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar filmi dün izledim gerçekten olağan üstü bir filmdi.Benimde kafamda bir kaç soru işaretleri kaldı.Borden in ikizi miydi yoksa klonmuydu.

Orijinalden alıntı: kunglao

Arkadaşlar filmi dün izledim gerçekten olağan üstü bir filmdi.Benimde kafamda bir kaç soru işaretleri kaldı.Borden in ikizi miydi yoksa klonmuydu.

Alıntıları Göster
    Ben bir halt anlamadım bu filmden; bir kez daha izlemeliyim. Yeterince dikkatli bakamıyorum galiba.

PSN ID: batuhanir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows

Ben bir halt anlamadım bu filmden; bir kez daha izlemeliyim. Yeterince dikkatli bakamıyorum galiba.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Lord of the Shadows

Öyle diyorsunda ben arkadaşla bir daha izlerken kendisi ilk kodes ziyareti sahnesinde bu iki adam aynı dedi direk alt f4 ile filmi oracıkta bitirdim..

Not: daha önceden izlemiş olamaz ben sinemada izlemiştim ve akşamına evde netten çektim sözü geçen dikkat tomurcuğunun böyle netten film indirim izleyeyim diye bir derdi yoktur..Çok yakın arkadaşımdır..

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaint

beyler film dehşet iyi bir film kesin izleyin.

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]

Orijinalden alıntı: Deleted User

[Deleted by Admins]

Alıntıları Göster
    Harika bir filmdi bazı taşlar yerine oturmamıştı fakat bu konu sayesinde yerine oturudu.

hemde uplamış olurum belki bi şeyler yazacaklar vardır.

Bu arada yarın tekrar izlemeyi planlıyorum

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yaa normalde bu Teslanın yaptıgı alete giren abimizin sahnenin altındaki suya düşmesi gerekmiyor mu, çünkü bir sahnede aleti ilk defa deniyor ve klonu karşısında oluşuyordu yani kendisi içerisinde kalıyordu.. ama ilerki sahnelerde bu tam tersii

Benim anladığım kadarıyla ( hugh jackman'ın filmin sonunda "herşeyi feda etmen gerekir" demesinden ) her o alete girdiğinde intihar ediyor ve kalan hayatına klonu devam ediyor. Tıpkı Christian Bale'in ölmesi ve ikizinin devam etmesi gibi

yok hocam senin tahminin çok zorlama oldu , öyle bişe olması düşük bir ihtimal bence

klon bire bir demek. Aynı hafıza, aynı düşünceler. Sadece ölüm anını hatırlamayan bir başka kişi oluşuyor yani. Benim tahmin zorlama olması dışında tek ihtimal çünkü aleti ilk test ettiğinde "klon" uzakta oluşmuştu. Kendisi değil. Kendisi olduğu yerde duruyordu. Bi de Hugh Jackman alete girerkenki yüz ifadesine dikkat et. Ne olacağını bilen bir yüz ifadesi bence.

hayır, yanılıyorsun ,eğer dediğin gibi klon birebir aynıysa, aynı hafıza,aynı düşüncelere sahipse jackman aleti ilk dedendiğinde karsısnda oluşan klonu neden apartopar öldürüyor ve silahı klona doğrulttuğunda klon neden kaçmaya çalışıyor, ölmek istemiyor, aynı olsalar kurbanlık koyun gibi gelir paşa paşa vurulurdu..

burayı biraz daha düşün

Klon aynı, fakat ilk oluştuğunda yani jackman aleti ilk kez çalıştırdığında ne olacağını bilmiyordu. Yani karşısındaki klonda ne olduğunun farkında değildi. Klonun gözünden bakarsan o gerçek Jackman'dı ve karşısında kendisine silah doğrultmuş bir başka Jackman vardı. Kaçmak istemesi doğal. Burada esas sorun alet ilk çalıştırıldığında hangisinin klon olduğunu bilemememiz. Yani belki de gerçek Jackman öldürülendi, klon olan ateş etmişti. Her ikisinde de aynı hafıza var. Sadece birisinin silahı var. Tabii her iki olasılıkta da gerçek Jackman ölmüş oluyor.

Alıntıları Göster
    Ben geçen günlerde izlemiştim.Gerçekten süper bir film.
    " Ve evet son kısım ise en önemli olan kısımdır.Seyircinin şaşkınlıkla izlediği bölüm...İşte bu bölüm PRESTİJ BÖLÜMÜDÜR." böyle birşey diyordu (:

• quote:

Orijinalden alıntı: meogk

" Ve evet son kısım ise en önemli olan kısımdır.Seyircinin şaşkınlıkla izlediği bölüm...İşte bu bölüm PRESTİJ BÖLÜMÜDÜR." böyle birşey diyordu (:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ..Oğuz

Sonuda prestij oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

quote:

Orjinalden alıntı: ..Oğuz

Sonuda prestij oldu

Alıntıları Göster
    An itibariyle izlediğim ve izlemek için neden bu kadar beklediğimi merak ettiğim film.

Oyunculukların mükemmelliği yanında muhteşem senaryo ile beraber olaya christopher nolan da eklenince izlenesi bir şahane çıkıuyor ortaya
    Harıl harıl forumdan ve ekşisözlükten yorumları okuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

An itibariyle izlediğim ve izlemek için neden bu kadar beklediğimi merak ettiğim film.

Oyunculukların mükemmelliği yanında muhteşem senaryo ile beraber olaya christopher nolan da eklenince izlenesi bir şahane çıkıuyor ortaya
    Harıl harıl forumdan ve ekşisözlükten yorumları okuyorum.

Alıntıları Göster
    Çok güzel bir film. 2 kere izledim, yinede izlesem sıkılmam. Sonuda gayet etkileyici!

Orijinalden alıntı: tidus

Çok güzel bir film. 2 kere izledim, yinede izlesem sıkılmam. Sonuda gayet etkileyici!

Alıntıları Göster
    Tek kelime ile mükemmel az önce bitti film oyunculuk, senaryo vsvs herşeyi ile süper

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

burayı biraz daha düşün

Alıntıları Göster
    müthiş bir filmdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Necip Fazıl Kısakürek

müthiş bir filmdi

Alıntıları Göster
    Christopher Nolan ve Jonathan Nolan'ın
    Müthiş Zekasının bir eseri...

İzlediğimde Şok olmuştum Resmen..
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Christopher Nolan ve Jonathan Nolan'ın
    Müthiş Zekasının bir eseri...

İzlediğimde Şok olmuştum Resmen..

Alıntıları Göster
    güzel filmleri beklentisiz izleyince insana çok daha güzel gelio ve iz bırakıyo.Prestige de böyle izlediğim filmlerden biriydi.Herkes izlemeli

christoper nolan,christian bale ve michael caine üçlüsüne saygılarımı sunuyorum

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.