Şimdi Ara

The O.Z. dizisi hakkında sorularım ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğin penisler ortada yani?? La bende boxset indirecektim.
  • O kadar net söylüyorum. OZ ölmeden önce muhakkak izlenmesi gereken dizilerin en başındadır.
  • Ya hocalar malum ramazandayız.Oruç oruç milletin orasını burasını görmek istemiyom.Tamam sağolun cevaplarımı aldım.Herkese saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

O kadar net söylüyorum. OZ ölmeden önce muhakkak izlenmesi gereken dizilerin en başındadır.

+1907
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Evet erotik sahneler var özellikle erkek erkeğe erotik sahnelerden hoşlananlar için sahne bol

Diziye bak
  • İzleyeli 3 sene olmuştur, şu adebisinin italyana tecavüzü aklımdan çıkmıyor. Adam bir de kulaklığı takıp müzik dinleyerek işini görüyordu.
  • bende yorumlara bakarak ilk 4 bölümü izledim ve olaylar çok yavaş geliştiği için ayrıca erotik sahneler,küfürler hat safada.adamın iki kelimesinden biri f.ck. bir başka deyimle benim de zevkime uymadı.prison break bana göre daha iyiydi. bende izlemeyi bıraktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

bende yorumlara bakarak ilk 4 bölümü izledim ve olaylar çok yavaş geliştiği için ayrıca erotik sahneler,küfürler hat safada.adamın iki kelimesinden biri f.ck. bir başka deyimle benim de zevkime uymadı.prison break bana göre daha iyiydi. bende izlemeyi bıraktım.

Ne bekliyordun ki? Hapishane hayatından bahsediliyo dizide İngiliz Kraliyet Ailesi'nden değil.
  • quote:

bende yorumlara bakarak ilk 4 bölümü izledim ve olaylar çok yavaş geliştiği için ayrıca erotik sahneler,küfürler hat safada.adamın iki kelimesinden biri f.ck. bir başka deyimle benim de zevkime uymadı.prison break bana göre daha iyiydi. bende izlemeyi bıraktım.

Evet hocam sen yüzüklerin efendisini de beğenmemiştin değil mi ?
  • @Peiz!
    arkadaş hemen yargısız infazla laf atmış. ben konuyu açan kişinin sorusuna yanıt verdim.erotik sahneler ve aşırı küfür var dedim. bu sebepler beni diziyi izlemekten soğutmadı.dizideki olayların çok yavaş gelişmesi ve konusu ilgimi çekmedi 4 bölüm izleyebildim

@Simon_Adebisi
    Evet
  • Erotik istemeyen Raising Hope izleyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Erotik istemeyen Raising Hope izleyebilir.

yada shrek,kayıp balık nemo,aslan kral tarzı dizileride izleyebilir
  • Torrentten sağlıklı bir şekilde bir ben indiremedim herhalde
  • kusra bakmayında yetişkin insanlarsınız bu nasıl bi geri kafalılık yok erotik sahne varsa izlemiycem, yok gay sahnesi midem kaldırmaz fln. burdaki insanlarda bakıp bakıp ağzının suyunu akıtmıyo o sahnelere heralde.dünyanın en iyi filmi kabul edilen Shamshank Redemptionta da var o tarz sahneler ne yapıcaz şimdi ?

bence siz yabancı dizi izlemeyin hiç.
  • quote:

@Peiz!
    arkadaş hemen yargısız infazla laf atmış. ben konuyu açan kişinin sorusuna yanıt verdim.erotik sahneler ve aşırı küfür var dedim. bu sebepler beni diziyi izlemekten soğutmadı.dizideki olayların çok yavaş gelişmesi ve konusu ilgimi çekmedi 4 bölüm izleyebildim

Yargısız infaz değil. "küfürler hat safada.adamın iki kelimesinden biri f.ck. bir başka deyimle benim de zevkime uymadı." Bu şekilde yazarsan, beğenmeme sebebinin küfürler olduğunu belirtmiş olursun. Benim tepkim onaydı.

@inonu88
    Kesinlikle katılıyorum. Bu sahnelerin olduğu dizi ve filmler ayrıca gerçekçiliğin de üst düzeyde olduğu yapımlardır
  • Lost'da da erotik sahne yoktu pb'de de az vardı.

Lost'da benim tek hatırladığım sahne james-kate bir de james-ana lisa mıydı polis kız işte

Türk dizilerinde bile daha çok var.

Esaretin bedelinde ise erotik sahne hiç yok sadece ne olduğunu tahmin ediyorsun ama göstermiyor
  • izleyenlerin favori 3 dizisinden ilk 2 dedir oz :)

erotik sahne de pek yok çok nadir adamların penisleri görünüo ama ne var ki yiğidin malı ortadadır diye düşünmüştür yönetmen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan402

izleyenlerin favori 3 dizisinden ilk 2 dedir oz :)

erotik sahne de pek yok çok nadir adamların penisleri görünüo ama ne var ki yiğidin malı ortadadır diye düşünmüştür yönetmen :)

çoluk çocuğa göre bir dizi değil sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 10 Ağustos 2011; 6:19:31 >
  • çoluk çocuğa göre kesinlikle değil...erotik sahneleri geçtim ordaki vahşeti bile 18 yaş altına izletmemek gerekir

allah bi insanı amerikada hapishaneye düşürmesin..dizinin ana düşüncesi bu :)
  • abartmayın o kadar her dizide var +18
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.