Şimdi Ara

The Mentalist (2008- ) | 7.Sezon Başladı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.012
Cevap
18
Favori
75.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Red John olayına iyice ısındırıyorlar izleyiciyi. Artık haftaya başlasın şu red john işi. Sezon finaline kalmasın.
  • Yine Açıklamayacaklar Red John'u Göremeyeceğiz
  • Zaten görünce dizi biter diye düşünüyorum yada son sezonu olur sırf onun üzerine kurarlar ama en azından onun içerisinde bulunduğu bölümler daha ilgi görüyor. Sezon finali 2 bölüm olacakmış galiba büyük olaylar kopabilir orda.
  •  The Mentalist (2008-    ) | 7.Sezon Başladı

Like A Redheaded Stepchild - 05.05.2011

Yeni Bölüm: The.Mentalist.S03E21.Like.a.Redheaded.Stepchild.HDTV.XviD-FQM.avi
  • Altyazı çıktı....
    Ama yine beklediğim gibi olmadı yani red john falan yoktu. İlerki bölümlerde bir ipucu vermiyor ki arkadaş. Diziyi baştan izleyeceğim sonunda Red John olaylarını özledim :D

• Red John olayı çok yoğun ve gelişen bir olay. Hem zaten o olay Jane in özel meselesi ve adam polis kuvvetinde çalışıyor. Her 3 bölümde bir verilse zaten Red John un gizemini öldürürler. Ben iki bölümde bir birşey çıkacağına, bir bölüm gelip Red John ile iç içe olmayı yeğlerim.
  • Yeni bölüm ve altyazı çıktı güzel bir bölümdü. İlk kez Cho'nun gülmesini gördüm dizi boyunca. Başka gülüşünü hatırlamıyorum ben :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rza_35

Yeni bölüm ve altyazı çıktı güzel bir bölümdü. İlk kez Cho'nun gülmesini gördüm dizi boyunca. Başka gülüşünü hatırlamıyorum ben :D

Aynen.Daha önce gülmedi herhalde.Bir daha da gülmesin,güldüğünde tanınmaz hale geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rza_35

Yeni bölüm ve altyazı çıktı güzel bir bölümdü. İlk kez Cho'nun gülmesini gördüm dizi boyunca. Başka gülüşünü hatırlamıyorum ben :D

Dizi boyunca yediğim en ağır spoiler bu oldu. Ayıptır ben bu anı 3 sezondur bekliyorum yapılmazki bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 14 Mayıs 2011; 13:17:43 >
  • Eee sezon finaline 1 kala olacak böyle şeyler.. :D:d Cho efsanedir yakında Kadir İnanır gibi bırak uleyynnn o kızı diye bağırırsa şaşırmam :D
  • Sezon finali benim için biraz hüsran oldu :( Taa sezon başından beri çok bariz olan şeyler tam tahmin ettiğim gibi çıktı. Finalde üç önemli nokta vardı, hepsi de kendini çok belli etti, pek sürpriz olmadı malesef :( Neyse, sağlık olsun. Önümüzdeki sezonlara bakacaz artık...
  • Son 4 bölümü izleyemedim. Alt yazı çıkınca dördünü de indirir arka arkaya izlerim.
  • 2 bölüm çıktığı için altyazı yarına kalmış..Kötü oldu
  • az önce izledim VE MUHTEŞEEEEM BİR SEZON FİNALİ

AĞIR SPOILER

bu arada ingilizcesi iyi olan arkadaşlar beklemenize gerek yok açın izleyin
    Red john u gördük ve hiç beklediğim gibi biri değildi

fakat jane'in onu öldürmesi MUHTEŞEMDİ

ve az önce yaptığım araştırmada 4. sezonun onaylandığını gördüm ve daha da mutlu oldum.

Anlaşılan Jane'in hapis macerelarını görücez ve lisbon'ın onu hapishaneden kurtarma çabalarını ve onun yanına gidip davalar hakkında yardım etmesini izlicez

çok güzel bir sezon finali idi çok beğendim
    ha bu arada amanda righetti CANDIR
     The Mentalist (2008-    ) | 7.Sezon Başladı

YERİM

• Sezon finali Spoiler !

Sezon finali gerçekten çok iyiydi. Ama benim hala şüphelerim var o ölenin Red John olup olmamasıyla ilgili. Tamam hani Jane karşısındaki adamı deli gibi okuyor falan ama örneğin şu yeni gelen gözleri bir acayip tombalak herifi okuyamamıştı. Red John o tip bir herifi yollamış olabilir Jane'i hapse attırmak için. Öldürmeseydi iyiydi sanki. Hani ne biliyim topuklarına falan sıksaydı, o arada acıdan gardı düşen herifi son kez emin olmak için okumaya çalışıp ardından bitirişi yapabilirdi. Daha garanti olurdu. Neyse bakalım, inş doğru adamdır vurduğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimbulamadim

Sezon finali Spoiler !

Sezon finali gerçekten çok iyiydi. Ama benim hala şüphelerim var o ölenin Red John olup olmamasıyla ilgili. Tamam hani Jane karşısındaki adamı deli gibi okuyor falan ama örneğin şu yeni gelen gözleri bir acayip tombalak herifi okuyamamıştı. Red John o tip bir herifi yollamış olabilir Jane'i hapse attırmak için. Öldürmeseydi iyiydi sanki. Hani ne biliyim topuklarına falan sıksaydı, o arada acıdan gardı düşen herifi son kez emin olmak için okumaya çalışıp ardından bitirişi yapabilirdi. Daha garanti olurdu. Neyse bakalım, inş doğru adamdır vurduğu.

Final fena değildi ama katilin kim olduğu neredeyse sezon başından beri belliydi, bu nedenle pek sürpriz olmadı. Ayrıca otele gelen tetikçi hatunun iple aşağı ineceği de bariz belliydi, güya ters köşe yapalım demişler ama olmamış. Son olarak da alışveriş merkezinde masada oturan adamın da Red John olduğu çok barizdi (gerçi Red John olup olmadığından tam olarak emin değiliz henüz). Dizinin normal bölümleri çok daha iyi ters köşe yapabilirken, dizi final bölümüyle kendi standartlarının altında kalmış bence. Bakalım gelecek sezon neler olacak...

• Ölen adamın Red John olmadığını düşünüyorum.. Neden yok öyle hissediyorum

• Süper bölümdü.Gerçi ters köşeler konusunda kendi standartlarının altında kaldılar ama Red John konusuna bir açıklık getirdiler.Hepinizin aksine ölen adamın Red John olduğunu düşünüyorum.

• Sezon finali süperdi. Bahsedildiği gibi gelecek sezon bir ters köşe olabilir. Sezon finalinden aklımda kalan tek soru şu; Laroche hintli herifi neden öldürdü? Etrafı zaten polislerle doluydu öldürmesi gereksizdi. Bakalım yeni sezonda neler olacak. Son bahsetmek istediğim şeyde arkadaş Jane ne adammış ya herifi öldürdü oturdu çeyını içti. Nasıl bir soğukkanlılıktır o ya. Mest oldum valla adama bir kez daha.. Seviyoruz seni Jane <3 <3

• Dizi nasıl arkadaşlar tavsiye edermisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.