Şimdi Ara

The Medium (Çıktı) [PC ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Zar zor az önce bitirdim yani sıkıcıydı ve senaryo iyi olsa da oynanış aşırı bayık olduğu için sadece koşmaya çalıştım sonunda ne olacak diye. Vakit kaybı.. en azından biraz achivement kastım
  • Oyun hikaye olarak iyi ama cidden oynanış, heyecan yok. Baya sıkıcı bir oyun. İyi bir senaryo yazıp oynanışı boşver denmiş. Oynarken keşke 8 bölümlük mini dizi yapsaydınız dedim.
  • Oyunu az önce bitirdim.


    Hikaye beni tatmin etti. Gameplay olarak Quantic Dreams oyunlarına benzer bir gameplay var. Bu tarz interaktif yönü ağır basan oyunları seven biriyseniz sizi tatmin eder. Kaldı ki Quantic Dreams'in oyunlarından daha başarılı bulduğum yanları da var oyunun. Daha geniş alanlarda dolanıp çevre keşfi yapabiliyoruz.


    İki dünya konsepti de bana Beyond Two Souls'u anımsattı. Bu oyunda Jodie ile gerçek dünyada Aiden ile diğer dünyada farklı aşamaları ilerletebiliyorduk. The Medium, Quantic Dreams tarzı ilerleyişe Resident Evil tarzı bulmacalar eklenmiş. Kendince farklı bir iki dünya konsepti ile bunu yapmış üstelik.


    Zaten bu tarz oyunlarda gameplay anlamında daha ileriye gidilemiyor. Hikaye güzelde güzeldi, ikinci oyun içinde açık kapı bıraktılar.

  • Ciddi manada işkence çeke çeke oynuyorum bu oyunu. Tamamiyle çeşit olsun diye oynanacak bir oyun. Kesinlikle pahalı fiyatlara alınabilecek bir oyun değil. Uzun zaman sonra bir oyun için bitsede kurtulsam direk silsem diye acı çeke çeke oynuyorum  


    Oyunları yarım bırakamama gibi bir huyum var. En kötüsü de olsa kesinlikle bitirip sonunu görmem lazım. Öyle bir huyum olmasa ilk 2 saat sonrası oyunu çoktan silip atmıştım. Blair Witch'de bu tarz bi oyun ama onu daha çok beğenmiştim. Bu oyunu hiç beğenemedim ne yazık ki..

  • 9 saatte bitti. Bayağı sündürdüm oyunu iki gündür bitsin diye oynadım. Bloober'ın en zayıf işi şimdilik ancak yine de kafamda oyuna dair net bir yargı oturmadı. Silent Hill 2 Remake'in nasıl olacağına yönelik ön gösterim bile diyebiliriz bu oyuna. Bloober hikaye anlatımı olarak zayıf bir ekip olduğu için en anlaşılır oyunları buydu ancak bunun da finalini çözmem lazım. Zaten Türkçe yama kurunca oyun açılmamaya başladı son çeyrekte ve son iki saatini İngilizce oynadım iyice tuz biber oldu. Gerçi çok ağır bir dili yok ve ara sahneleri sadece izleseniz bile kapıyorsunuz bir şeyleri. Finalini anlayan varsa beri gelsin de yargım netleşsin. 

  • Yav arkadaş bu kadar eksik kalmış oyuna bir de ne idüğü belirsiz final yapmışlar. Sanki Nolan kalitesinde iş yaptın da öyle son koyuyorsun. Valla yaptıkları işe güldüm ne yalan söyleyeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.